shtëpi / Administrator|Advisor / Program Këshilltar Job Përshkrimi / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

Program Këshilltar Job Përshkrimi / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

Përshkrimi i punës / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

 • Mban të dhënat konfidenciale të studentëve dhe t'i përmbahen udhëzimeve FERPA
 • Ndihmon në pranimet universitare transferimit të apelojë procesin
 • Identifikon barrierat arsimore dhe personale që nxënësit ballafaqohen dhe ndihmojnë studentët në krijimin e një plani të veprimit për të thyer barrierat e identifikuara
 • Udhëton në universitete në të gjithë shtetin për të ruajtur aktual mbi pranimet dhe informacione programit
 • Krijon dhe mban kontakte me pranimet universitare dhe programe të mëdha
 • Ofron ekspertizë dhe udhëzime për fakultetin në fushën e akademik këshilluar me qëllim të transferimit të universitetit
 • Përgjigjet nga fakulteti për studentët në lidhje me shqetësimet akademike personale dhe disiplinore
 • Zhvillon dhe jep orientimet këshillimin seanca seminare dhe prezantime në nxënës / strategjitë e suksesit punonjës
 • Organizon dhe paraqet trajnimin këshilluar për të ri fakultetin qëndrimit të pista
 • Zhvillon dhe ose merr pjesë në zhvillimin e këshilluar materialeve on-line këshilluar shërbimet dhe proceset që lehtësojnë një sistem efikas dhe efektiv të këshilluar
 • Merr pjesë në trajnimin e këshilltarëve të reja akademike
 • Kontribuon në përmbajtjen dhe hartimin themelore e internetit ndarjes dhe këshillimit
 • Krijon dhe mban partneriteteve fakultetit për qëllimin e referimeve të studentëve zhvillimit të programit adresuar nxënësit me nevoja të shqetësimeve akademike personale dhe ose disiplinore
 • Vepron si këshilluar ndërlidhje lehtësuar transferimin e informacionit përkatës brenda divizionit duke bërë rekomandime Ndihmës dekanëve dhe Divizionit dekanët në çështjet e lidhura këshilluar
 • Kryen detyra të lidhura siç kërkohet
 • Komunikon me FDIC dhe FEDSIM drejtuesit për të gjitha çështjet që lidhen me kontratë
 • Menaxhon kryerja e studimeve të thelluara për të përcaktuar planet optimale të performancës
 • Ndihmuar me anketat e menaxhimit të të dhënave dhe vlerësimit të programit
 • Ndihmuar me mirëmbajtjen e materialeve të komunikimit program të tilla si kartat e broshurave biznesit dhe prezantime Power Point
 • Kryen detyra të tjera të caktuar

Rreth Jakobit

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *