shtëpi / Uncategorized / Policia dhe Sherif Patrol Zyrtarët Job Përshkrimi / Jobs dhe Përgjegjësia Template

Policia dhe Sherif Patrol Zyrtarët Job Përshkrimi / Jobs dhe Përgjegjësia Template

Mbajë blerje dhe për të mbrojtur jetë dhe në shtëpi nga ordinanca dhe lagjen imponuar, fisnor, shtet, ose rregulloret kombëtare. Kryen përzierje e vendeve të punës të ardhshme: patrullojnë një vend të veçantë; trafiku kryesor; fletëparaqitje trafikut situata; hetuar lëndime; kapjen ose funksionojnë procedura të përshtatshme të sipërfaqeve.

Aftësitë e punës Kërkesat

   Rreth Jakobit

   kontrolloni gjithashtu

   Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

   Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

   Lini një Përgjigju

   Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *