Fotograf Job Përshkrimi

PËRSHKRIMI I PUNËS

Fotograf Job Përshkrimi

Fotograf

fotograf duhet të

 • të jetë i përfytyruar, me një sy të mirë për një foto.
 • kanë aftësi të jashtëzakonshme teknike dhe fotografike.
 • kanë aftësi të mira komunikimi dhe njerëz.
 • kanë aftësi të mira IT, kryesisht me programe kompjuterike të tilla si Photoshop.
 • të jenë komercialisht vëmendshëm dhe të mirë në marketingun e vetë.

SPECIALITETI

 • praktikë e përgjithshme – lloji më i njohur i punës dhe përfshin portrete familjare, grupet shkollore dhe dasma.
 • ADVERTISING – duke punuar në komision nga agjencitë e reklamave, revista dhe grupet e projektimit.
 • FASHION – mund të studio bazuar ose në vend, ndoshta jashtë vendit.
 • EDITORIAL – përfshin të marrë fotografi për të ilustruar artikujt, shpesh në revista.
 • GAZETE – duke punuar për çdo shtypin lokal apo kombëtar.
 • MJEKËSOR – përfshin operacionet e regjistrimit, eksperimente dhe postmortems për qëllime shkencore mësimdhënie dhe, shpesh duke përdorur pajisje të ekspertëve.
 • SIGNTIFIC DHE TEKNIKE – përfshin marrjen fotografi për departamentet qeveritare dhe institutet kërkimore, shpesh duke përdorur kamera që lejojnë për intensive të ngushtë-ups ose fotografi me shpejtësi të lartë.
 • Industriale dhe tregtare – përfshin regjistrimin e proceseve industriale, makineri dhe ndërtesat për qëllime kërkimore apo literaturë të korporatave.
 • POLICIA / LIGJORE – Fotografet skena rekord i krimit apo të trafikut aksidentet për qëllime hetuese, dhe mund të ofrojë fotografi për shtypin.

DETYRAT E fotograf

 • Rregullo hapje,shutterspeeds dhe fokus kamera bazuar në një kombinim faktorësh të tilla si ndriçimi ,thellësi fushë,lëvizje subjekt,lloji film dhe shpejtësia film.
 • Krijo dritë artificiale duke përdorur flashes dhe reflectors.
 • Përcaktoni dëshirat imazhe dhe përbërjen foto dhe zgjidhni dhe të rregullojë subjektet ,pajisjeve dhe rrufe për të arritur efektet e dëshiruara.
 • Të zhvillojë dhe të shtypura film ekspozuar,përdorimin e kimikateve,mjetet touchup dhe zhvillimin dhe pajisjeve shtypjen ose dërgoni film për laboratorët Photofinishing për përpunim.
 • rrit , lyej,dhe resize fotografi dhe negative,duke përdorur airbrushing dhe teknika të tjera.
 • Vlerësojnë ose të matur nivelet e dritës,distancat dhe numrat e ekspozimit e nevojshme duke përdorur pajisje matëse dhe formulat.
 • Ngarkesës dhe zbraz film.
 • Photograph objekt material për të ilustruar ose të regjistruar / të dhënat shkencore mjekësore apo fenomeneve duke përdorur njohuritë e procedurës shkencore dhe të teknologjisë fotografike dhe teknikat.
 • grupe rishikimin e fotografive për të zgjedhur punën më të mirë.
 • Zgjidhni dhe të mblidhen pajisjeve dhe pronat e kërkuara sfond, sipas subjekteve, Materiale, dhe kushtet.
 • Të marrë fotografitë e individëve,familje dhe grupe të vogla ose në studio apo në vend.
 • Pajisjet Test para për të përdorur për të siguruar se ajo është në gjendje të mirë pune
 • Konsultohuni me klientët ose stafin e reklamave, dhe detyrat e studimit për të përcaktuar qëllimet e projektit, vende, dhe nevojat pajisjet.
 • Aktivitetet e drejtpërdrejta të punëtorëve të cilët po krijojnë pajisje fotografike.
 • Angazhohen në hulumtime për të zhvilluar procedurat e reja fotografike dhe materiale.
 • Manipuluar dhe të rritur imazhet e skanuar ose dixhitale për të krijuar efektet e dëshiruara, duke përdorur kompjuterat dhe software të specializuar.
 • piedestal, kornizë, i petëzuar, dhe / ose llak mbaruar fotografi.
 • Kryen detyra të mirëmbajtjes është e nevojshme për të mbajtur pajisje të punuar si duhet.
 • Prodhojnë kompjuter-lexueshëm, imazhet dixhitale nga filmi, duke përdorur skanera flatbed dhe laboratorë Photofinishing.
 • fotografitë Scan në kompjuterë për përpunim, ruajtje, dhe transmetimit elektronik.
 • ngritur, piedestal, ose të instaluar pajisje fotografike dhe kamera.

Zhvilluar aparati vizual dhe Listat për përdorim në leksione ose për të paraqitur prova në gjykatë.

Rreth Jakobit

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *