Aktorët Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrë e mostrës

Gëzojnë zonat në shfaqje të filmave, televizion, radio, film, pikë, apo opsione të tjera në lidhje me faktet, kohës së lirë, ose udhëzim. Translate pozicion që është serioze ose komedian për bukuri me veprim, dhe dialog, prekni ose të informojë audiencën. Mund të partisë dhe këndojnë. Job Skills Need Practice and examine tasks from programs to interpret, zbuloni …

Lexo më shumë »

Peshku dhe lojë Rojtarëve Job Përshkrimi / Detyrat dhe Përgjegjësia e mostrës

Patrol vendin e caktuar për të shmangur bas dhe sportive shkeljet e legjislacionit. Shqyrtoni tregimet e lëndimit nga kafshët te bimët ose shtëpi. Përpilojnë info biologjike. Job Skills Requirement Patrol issued areas by walking, ose nga mjeti, motoskaf, aeroplan, Indy të vendosë udhëzimet vela, peshk, ose sport ose për të kontrolluar kafshët e planeve, ujërat, …

Lexo më shumë »

Recreational Vehicle Teknikët e Shërbimit Job Përshkrimi / Funksionet dhe Përgjegjësitë e mostrës

zbuloj, kontrolloj, përshtat, fix, ose modernizimin e automjeteve rekreative duke përfshirë traveltrailers. Mund të në mbajtjen propan, hidraulike të energjisë specializuar,, ose frameworkPER rivendosjen turbina, pajisje, dhe pjesët e brendshme, si dhe programet e rimorkuar. Përmban individë që kryejnë personalizuar van conversions. Career Skills Requirement Check or analyze function of pieces or systems to ensure

Lexo më shumë »

PRODHIME makine dhe Offbearers Job Përshkrimi / Funksionet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Ushqyer furnizimet në ose hequr produktet nga pajisjet apo modele që është automatike ose mbahet nga të punësuarit e tjerë. Job Skills Need Check supplies and items regarding defects, dhe për të siguruar pajtueshmërinë me syze. Eliminimi artikuj dhe komponentëve nga modele dhe pajisje, dhe zona këto në kamionë, kuti apo shiritat, punësuar …

Lexo më shumë »

Cleaners i automjeteve dhe Pajisje Përshkrimi i punës / Duty Template dhe detyrave

Lahet ose autos që janë të qarta tjetër, sistemet, dhe pajisje të tjera. Shfrytëzojë këto komponentë si agjentë brushes, ujë , pëlhura, dhe hoses. Career Skills Need Areas that are inspect, pajisje, ose automjetet në lidhje me higjienën, shkatërrim, dhe pajtueshmërinë duke përdorur kërkesat apo politika. i pastër, hall, ose llak zonat pajisje, produktet, apo automjetet, …

Lexo më shumë »

Diagnostic Medical Sonographers Job Description / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Generate ultrasound recordings of internal organs for use by physicians. Career Skills Requirement Determine which photographs to add, looking for variances between pathological and wholesome regions. Discover monitor during check to make sure that photograph created is acceptable for applications that are analytic, building modifications to gear as-required. Observe and

Lexo më shumë »

Teknikët frymëmarrjes Therapy Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Sigurojë trajtim që është i frymëmarrjes nën rrugës së mjekëve dhe terapistë respiratore. Job Skills Need Utilize aerosol and respiration remedies inside the supply of breathing remedy or various oxygen gadgets or ventilators. Puna në rajone, duke përfshirë kujdesin saktë, kujdesit pediatrik ose neonatal, apo dhomat fatkeqësi me klientët, shërim …

Lexo më shumë »

Farmaci Teknikë Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrë Template

Përgatitja e drogës në rrugën e një farmacist i. përzierje, mund të llogaritur, mbështeten larg, emër, dhe shumat rekord dhe pjesë të barnave, në përputhje me kërkesat recetë. Job Skills Qualification Get replenish requests or created prescribed and authenticate that facts is not incomplete and exact. Të mbajtur ruajtjen e duhur dhe kushtet e sigurisë në lidhje me medikamente. …

Lexo më shumë »

Drejtorët-Menaxherët teknike Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia Template

Koordinimi i aktiviteteve të tilla si taping, modifikuar, arkitektural, dhe servisimin, për të bërë valët ose aplikacionet TV, e departamenteve teknike. Career Skills Prerequisite Operation that is proper to be ensured by exam tools. Monitor tregon për të siguruar se paketa përshtatur për multilevel ose planet dhe ligjet stacion. Notice pictures through direct

Lexo më shumë »

Asistentë kirurgjikale Job Përshkrimi / Detyrat dhe Përgjegjësia Template

mjekët e ndihmës gjatë operacionit duke kryer detyra të tilla si për qelizat e shkallës tërheqjen, shtojcën e pontoons dhe koleksionet ilaçeve, ose mbyllja e lëndimeve kirurgjike. Kryen para operacionit dhe pas-operative vende pune për të përmbushur pacientit-kujdes. Career Skills Need Alter and maintain dampness operating room temperature, ose dritat ndriçim, sipas specifikave-kirurg. Zbatimi i sutures, …

Lexo më shumë »