Security And Fire Alarm Systems Installers Job Përshkrimi / Jobs dhe detyrimi Template

instaloj, sistem, ruaj, ose riparimin e pajisjeve dhe zjarri ose alarmi sigurisë kabllove. Sigurohuni që funksioni është në lidhje me kërkesat përkatëse. Job Skills Need Analyze methods to find troubles, duke përfshirë edhe lidhjet derdhur ose mbushje që është thyer. Bracket dhe bashkëngjitni panele të trajtojë, porta dhe dritare bashkëpunëtorët, sensore, or camcorders and

Lexo më shumë »

Preventive Medicine Physicians Job Përshkrimi / Funksionet dhe detyrimi Shembull

Aplikoni familjaritet me preventive-mjekësisë dhe publike-shëndetësore dilemat themelore për të nxitur kujdesin mjekësor të ekipeve apo njerëzve, dhe për të ndihmuar me pengimin ose zvogëluar totalin e rrezikut të sëmundjes së, lëndime, paaftësi, ose abdikim. Mund të aplikojnë vegjëli- mjekim të varur ose të diagnostikuar dhe trajtuar individët brenda reklamat mjekësore Wellness dhe kontekstin parandalimin e sëmundjes së. …

Lexo më shumë »

Podiatrists Job Përshkrimi / Detyrimi Template dhe detyrat

Spot dhe trajtuar çrregullime dhe deformime të këmbës njerëzve. Job Skills Need Diagnose disorders of the foot employing medical backgrounds, rreze rëntgen, checkups aktuale, dhe rezultatet klinike provimit. Sugjeroni drogë pajisje tonik, Kirurgji aktuale ilaç. Kirurgjike të trajtuar situatat duke përfshirë rruzull, calluses, thonjtë që rritet përbrenda, tumoret, shkurtër tendons drithërat, dhe abscese. sugjeroj …

Lexo më shumë »

Teknikët Biomasa bimëve Job Përshkrimi / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

Menaxho sjellja servisimin asneeded dhe e monitoruar rutinat bimore biomasës. Job Skills Prerequisite Check and evaluate natural feedstock, përfshirë lëndë druri, komponentët rënie, ose shkapërderdh. Turbina për të kontrolluar dhe ndryshojnë prodhimin e biomasës ose biokarburanteve, ose të veprojë valvulave, shtyn, Motors -Mbështetje forca. Accomplish upkeep that is routine or make maintenance that

Lexo më shumë »

Licencuar praktike dhe të licencuar infermieret profesional Job Përshkrimi / Duty mostër dhe Detyrat

Kujdesen për të sëmurë, convalescing individë ose folks që kanë aftësi të kufizuara në klinikat shtëpitë partisë, shtëpitë ekskluzive, spitale, dhe korporatat ekuivalente, ose dëmtuar. Mund të veprojë nën mbikëqyrjen e infermiere regjistruar së. Certifikimi thelbësore. Career Skills Prerequisite Discover patients, planifikimit dhe zbulimin rregullimet përfshirë efektet nga droga ose trajtimin, në Sëmundjet patientsI, and acquiring

Lexo më shumë »

Medical Appliance Teknikë Job Përshkrimi / Detyrimi Template Dhe Jobs

zhvilloj , i aftë, mbaj, ose fix pajisje mjekësore mbështetëse, si nofullës, orthotics dhe pajisjet prostetike, joints, mbështet hark, së bashku me pajisje të tjera kirurgjikale dhe të kujdesit shëndetësor. Job Skills Qualification Suit devices onto sufferers and make any alterations that are required. Të produkteve të orthotic, utilizing materials such as polycarbonate and thermosetting

Lexo më shumë »

Deklarata Nëpunësit Job Përshkrimi / Llogaridhënia mostër dhe Detyrat

Përgatitja dhe shpërndarë pretendimet bankare për blerësit, Kërkimet zgjidhje, dhe pajtojë dallimet në llogaritë dhe të dhënat. Job Skills Prerequisite Confirm signatures and expected informative data on checks. Pagesa Neni ndaluar realizon për të parandaluar transaksion të vlerësimeve që janë të protestuar. Marrë vlerësime kthyer për konsumatorët në problemin, modifying consumer reports and

Lexo më shumë »

Helpers–Carpenters Job Përshkrimi / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

Nga detyrat realizimin kushtëzohet pak aftësi ndihmë mjeshtrit,. Përgjegjësitë përfshijnë aplikimin, dhënia ose mbajtja furnizime apo mjete, dhe punëtori pastrimi dhe produktet. Job Skills Prerequisite Keep and location timbers, lëndë druri, ose veshje me dërrasa inplace për bashkëngjitur ose feta. ndërtuar skela, shoring, ose nofullës. Zgjidh instrumente, pajisje, or resources from storage items

Lexo më shumë »

kanalizime, Hand Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrë e mostrës

qep, bashkohet ose fund, shpesh shumë të mallrave të ndryshme të krijuara, duke pasur unazën dhe fije. Përmban stitchers dhe weavers. Career Skills Need Sewn, pasuroj bashkohen, ose elemente plotë elementë të përmbajtjes, për shembull veshje, udhëzon, dyshekët, lodra, dhe wigs, punësimin e produkteve të ndryshme ose lidhje dhe gjilpërat. Reduce excessive threads or tips of

Lexo më shumë »

Highway Maintenance Punëtorët Job Përshkrimi / Funksionet dhe Përgjegjësia Template

Ruajtja e autostradave, qytetit dhe rurale rrugët, pista e aeroportit për çregjistrimin-mënyrë. Detyrat përfshijnë patching dëmtuara ose të kalbur trotuar, rivendosjen shënuesve autostradave, mbrojtur udhë, dhe rrethimi ideal. Mund të çan borë apo të qartë ose të shkurtojë krehër nga përgjatë rrugës. Job Skills Need Flag owners to alert these of obstacles or repair work forward. …

Lexo më shumë »