Bluarje dhe lustrim Workers, Hand Job Përshkrimi / Duty Template dhe rolet

rutinë, rërë, ose shine, aplikuar vegla dore ose me dorë të mbajtur materiale të ndryshme, pajisje të energjisë, lëndë druri, guri, argjila, lirë, ose materiale qelqi. përfshin chippers, mbulesë, dhe të të parëve. Career Skills Qualification Mud, punë, pastroj, ose të rritur objektet ose zonat për të korrigjuar defektet apo edhe për të përgatitur materiale për plotësimin e mëtejshëm, using palm tools

Lexo më shumë »

Bill dhe llogaria Mbledhësit Përshkrimi Job / Përgjegjësia Template Dhe Jobs

Gjeni dhe të informojë klientët e bilanceve të vonuara me dergoni, telefon, ose vizitë private për të kërkuar shlyerjen. Detyrat përfshijnë marrjes së pagesës dhe postimi shumën që buyeris llogari; përgatitjen e kërkesave për zyrë krediti nëse klienti nuk përgjigjet; inicimin e rasteve foreclosure apo dhe mbajtjen e dokumenteve e të dhënave të serive dhe reputacionit. Career

Lexo më shumë »

Banakiere Job Përshkrimi / Rolet dhe detyrë Template

Përzierje dhe të ofrojë pije freskuese për klientët, drejtë ose nëpërmjet waitstaff. Career Skills Qualification Acquire funds for products supported. Verifikoni id e blerësit për të vërtetuar specifikat e moshës për blerjen e pije alkoolike. deklarata e të ardhurave të Stabilitetit. Bëni një përpjekje për të kufizuar problemet dhe obligim të bëjnë me blerësit’ extreme drinking by taking actions for

Lexo më shumë »

Terrazzo Punëtorët dhe të parëve Job Përshkrimi / Përgjegjësia Template dhe funksionet

Zbatimi i një kombinim të betonit, rërë, ngjyrë, ose patate të skuqura me guralecë për parket, shkallët, dhe pajisje të rasteve të prirje sipërfaqet që janë të guximshëm dhe kozmetike. Career Skills Need Minimize material department strips and push these in to the terrazzo foundation for bones or changes of coloring to form styles or designs

Lexo më shumë »

Correctional Officers And Jailers Job Description / Përgjegjësia Template dhe detyrave

Guard inmates in penal corporations in accordance with proven laws and methods. May safeguard prisoners intransit between imprisonment, courtroom, imprisonment, or other place. Contains deputy sheriffs and police who devote many their moment preserving criminals in correctional organizations. Career Skills Prerequisite Shield facility gates to display readers. Examine send for

Lexo më shumë »

Airfield Operations Specialists Job Description / Duty Template dhe rolet

Ensure navy and commercial aircraft’s safe takeoff and getting. Responsibilities include control between air traffic control and servicing staff; sending; utilizing airfield getting and navigational aids; applying safety treatments that are airfield; preserving and overseeing airfare records; and using knowledge of temperature data. Career Skills Qualification Apply airfield security treatments

Lexo më shumë »

Orderlies Job Description / Detyrat dhe detyrë e mostrës

Transport people to areas such as managing bedrooms or xray bedrooms applying stretchers wheelchairs, or moveable mattresses beds. May retain futures of materials or clear and carry products. Job Skills Prerequisite Solution individual call techniques, transmission lamps or alerts to determine peopleA requires. Have information or paperwork between divisions. përshtat …

Lexo më shumë »

Forest Zjarrfikësit Job Përshkrimi / Duty mostër dhe Rolet

Ulja dhe për të menaxhuar zjarr në pyje apo tokë të komunitetit që është e zhveshur. Job Skills Qualification Retain connection with fireplace dispatchers at all times to alert these of the requirement for supplies and further firefighters, apo edhe për të thelluar ndonjë çështje përjetuar. Subjektet Rimëkëmbjes zjarri, and provide emergency help that is

Lexo më shumë »

Audiologists Job Përshkrimi / Llogaridhënia mostër dhe Funksionet

Shqyrtoni dhe trajtimin e individëve duke lidhur dhe duke përjetuar çrregullime. Mund të japin mësim dëgjimit dhe ndeshje aparate dëgjimi. Mund të kryejë kërkime lidhur-me probleme dëgjimi. Job Skills Need Examine and clean people’ kanalet e veshit. Edukuar dhe për të menaxhuar stafit shëndetësor dhe Audiology nxënësit. Krijuar dhe menaxhuar leximi aplikacionet shqyrtimit. Show people and aide

Lexo më shumë »