shtëpi / Uncategorized / Obstetërve dhe Gjinekologëve Job Përshkrimi / Duty Template dhe rolet

Obstetërve dhe Gjinekologëve Job Përshkrimi / Duty Template dhe rolet

Mjekët që japin faturat e kujdesit shëndetësor të lidhura me punën ose të amësisë dhe ata që të zbulojë, trajtuar, dhe të ndihmojë në parandalimin e kushteve të zonjat, veçanërisht ato që ndikojnë në procesin e riprodhimit. Gjithashtu mund të furnizimit kujdes të përgjithshëm mjekësor për gratë.

Job Skills Kualifikimi
 • Kujdesuni dhe adresa zonjat.
 • Zbulojnë teknika dhe për të diskutuar rezultatet e testimit apo terapitë e dhëna duke përdorur klientët.
 • Trajtuar sëmundjet e organeve femërore.
 • Monitor Sëmundjet Popullore dhe përmirësimin dhe rivlerësimin e zgjidhjeve sipas nevojës.
 • kirurgji shtesë si ose përmbushur pjesë cesarean të nevojshme për të mbështetur peopleWI shëndetin dhe për të prodhuar foshnjave të sigurt.
 • Përshkruajnë ose bëjnë ilaç, mjekim, si dhe kujdes të veçantë mjekësor që është tjetër për të trajtuar ose zvogëluar kusht, infeksion, apo dëm.
 • Shqyrtoni informacion check-up, Historitë, kontrolloni përfitime, ose dokumente për të analizuar gjendjen e pacientit.
 • mbledh, skedar, dhe për të mbajtur ruajtjen e të dhënave individuale, si histori mjekësore, Historitë, dhe rezultatet e provimit.
 • Udhëzues pacientët dhe njerëzit e komunitetit në lidhje me parandalimin e sëmundjeve, dhe aktiviteti, higjienë.
 • Relate sëmurë për specialist që është e ndryshme ose ekspert shëndetësor kur është e nevojshme.
 • Kontrolloni me ose furnizimit mjekët shtesë me zgjidhje që vizitojnë.
 • Veprime të menjëhershme dhe të koordinojë të praktikantëve , nxënës, asistentët, profesionistët, infermieret, së bashku me personelin tjetër shëndetësor.
 • strategji, zbatohen, ose administrojnë aplikacionet shëndetësore në korporatat, apo lagjet në lidhje me kurimin dhe shmangien e aksidenteve apo sëmundjeve.
 • Përgatitja Govt dhe firma raporte mbi deshmitare stafit, dorëzim, që po vdes, dhe stats infeksionit, ose ndoshta reputacioni mjekësore e një individi.
 • Kryen studim për të prodhuar ose të kontrolloni trajtimet, droga, ose teknika për të parandaluar ose kontrolluar sëmundje apo lëndim.

Profesioni Veprimet Need
 • Leximi paragrafët kuptuarit-kuptuarit dhe përmbajtjen e krijuar në letrat e punës që janë të lidhura.
 • Active Dëgjimi-Furnizimi ndërgjegjësimin e tërë e çka njerëzit tjerë janë duke thënë, duke marrë kohë dhe energji për të njohur gjërat duke u krijuar, kureshtar pyetje si i përshtatshëm, dhe jo ndërprerë në raste që janë të pahijshme.
 • Prodhimin-në letër jo si të papërshtatshme për kërkesat e tregut të bisedonte me efikasitet.
 • Komunikimi-Duke folur me të tjerët për të ndarë të dhënat effortlessly.
 • Matematikë-Përdorimi matematika për të zgjidhur problemet.
 • zgjidhjet e teknologjisë-Shfrytëzuar dhe parimet shkencore të zgjidhë probleme.
 • Duke menduar se është kritike-Shfrytëzimi arsyetimi dhe arsye në vend metat dhe pikat e forta të opsioneve zgjedhje, Idetë ose metoda të vështirësive.
 • Active Learning-Njohja implikime informacion të ri lidhur të dy të pranishëm dhe potencial zgjidhja e problemeve dhe vendim marrje.
 • Mësimi i-zgjedhjes dhe duke shfrytëzuar qasjet dhe procedurat educationANDtutorial pėrshtatshme situatën specifike kur të mësuarit apo çështje mësimore që janë të freskëta.
 • Monitorimi-Mbikëqyrjen / Përcaktimi funksionalitetin e persona të tjerë, vetë, ose kompanitë për të bërë zhvillime ose të marrë veprime korrigjuese.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për të tjerët’ Tendencat pse ata përgjigjen si ata e bëjnë dhe njohuritë.
 • Koordinimi-Përshtatja veprimet në raport me të tjerët’ sjellje.
 • Aftësi bindjeje-Bindur të tjerët për të ndryshuar zakonet apo kokat e tyre.
 • Ndërmjetësimi-Sigurimi i të tjerëve në mënyrë kolektive dhe të kërkuar për të pajtuar mospërputhje.
 • Asistimi-Mobilizim howto bërë një lëvizje.
 • Orientimi-aktive shërbimit në kërkim për strategjitë për të ndihmuar folks.
 • Avancuar Problemsolving-identifikimin e çështjeve komplekse dhe hulumtimin e fakteve të lidhura të vlerësuar dhe për të ndërtuar deri zgjedhje dhe për të zbatuar opsionet e.
 • Operations Research-Studimi parakushtet Merchandise dhe kërkon për të prodhuar një stil.
 • Technology Design-Ndërtimi apo përafrimin mjetet dhe teknologjitë për të ndihmuar kërkesat personi.
 • Pajisje Selection-Vendimi mjetet dhe pajisjet e nevojshme lloj seriozisht për të ekzekutuar një karrierë.
 • Modelet me këste-Instalimi, pajisje, telat, ose paketa për të përmbushur syze.
 • programe kompjuterike Development-Botime lidhje me qëllimet që janë disa.
 • Operacioni Ndjekja-Respektuar teste, pullat, ose shenja të ndryshme për të siguruar se ka një makinë kryerjen në mënyrë të përshtatshme.
 • Operacionet dhe operacionet Handle-drejtues i sistemeve apo produkteve.
 • Mirëmbajtja-bërë mirëmbajtjen që është rutinë në veshje dhe të vendosur kur dhe çfarë lloj të mirëmbajtjes do të jetë e nevojshme.
 • Troubleshooting-Përcaktimi faktorët prapa gabimet që funksionojnë dhe të zgjedhin se çfarë drejtimi të shkojë në lidhje me këtë.
 • Riparimi-Ndreqje programe ose produkte përdorimin e pajisjeve që janë të dëshiruar.
 • Quality-Control provimit-bësh testimin dhe vlerësimet e produkteve, ofruesit, ose procedurat për të gjykuar të shkëlqyer apo funksionalitetin.
 • Shiko dhe vendimmarrës-Duke menduar për përfitimet dhe çmimet e përgjithshme të hapave që janë potencial për të zgjedhur një më të përshtatshme.
 • Analiza-Identifikimi çfarë duhet të funksionojë lloj të sistemit dhe mënyra përmirësime në funksione, rrethanat, së bashku me mjedisin mund të ndikojnë përfitime.
 • Systems Vlerësimi-përcaktimin e hapave ose tregues të performancës së sistemit dhe në lidhje me qëllimet e pajisjes, sakta apo sjellja e nevojshme për të rritur performancën.
 • Time-Menaxhimi-Trajtimi tjerët’ rast si dhe oneis moment personale.
 • Administrimi i Burimeve Financiare-Marrja e vendimeve sa të holla do të përdoret së shpejti të ketë punën e realizuar, dhe të shitjes për këto fatura.
 • Administrimin e materialeve Burimeve-Getting dhe respektuar për përdorimin e duhur të produkteve, qendrat, dhe komponentëve të kishte një nevojë për të bërë funksionin e caktuar.
 • Mbikëqyrjen e personelit Burimeve-Krijimi, motivuese, dhe drejtimin e personave, ndërsa ata kryejnë, dallimin e personave shumë më të mirë për detyrën.
Kualifikimi Training Kërkesa njohuri
 • doktoraturës Degree
 • Post-doktorature Education
 • Me shume se 4 vjet, upto 6 vjet dhe duke përfshirë,
Karriera Leadership Skills Paraprake
 • Arritjet / Përpjekje – 96.18%
 • vendosmëri – 94.79%
 • projekt – 90.85%
 • autoritet – 90.08%
 • Bashkëpunimi – 95.73%
 • Çështje për të tjerët – 96.80%
 • Positioning social – 87.01%
 • Vetëkontroll – 96.39%
 • presioni Prag – 97.20%
 • AdaptabilityANDVersatility – 92.80%
 • konsistencë – 99.20%
 • Ndërgjegjësimi i Detail – 99.20%
 • etikë – %
 • liri – 92.48%
 • përparim – 87.36%
 • të menduarit – 91.53%

Rreth Jakobit

kontrolloni gjithashtu

Teknikët frymëmarrjes Therapy Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Sigurojë trajtim që është i frymëmarrjes nën rrugës së mjekëve dhe terapistë respiratore. Job Skills

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *