shtëpi / Përshkrimi i punës / Rrjeti dhe Duty Computer Systems Administratorët Work Shembull

Rrjeti dhe Duty Computer Systems Administratorët Work Shembull

piedestal, konfiguroni, dhe shërbim një businessis komunitet zonë lokale (LAN), rrjet të gjerë-zonë (WAN), dhe pajisjet Web apo edhe një segment i sistemit të multilevel. Vëzhgoni rreth për të bërë disponueshmërinë caktuar të komunitetit për të gjitha ose ndonjë konsumatorët teknikë dhe mund të kryejnë mirëmbajtjen e nevojshme për të mbështetur aksesin e komunitetit. Mund të testuar dhe kontrolluar performancën Web site pa ndërprerje dhe për të siguruar që faqet e internetit të punojnë pikërisht. Mund të ndihmojë me modelimin multilevel, vlerësim, planifikim, dhe kontrolli mes pajisjeve të rrjetit dhe fotografi të komunikimit dhe software. Mund të menaxhuar kompjuter specialistë user-mbështetje dhe gurus asistencës komunitare pc. Hapat e sigurisë të rrjetit administrohen nga maj.

Aftësitë Karrierës Kërkesa
 • Përmbushja fotografi kopje dhe bizneset të rimëkëmbjes fatkeqësi.
 • Mbajtur dhe administruar rrjeteve pc dhe situatat përkatëse kërkimore përfshirë përfshirë teknikat Kompjuter Software, Qëllimet software konfigurimin shumë.
 • plan, sinkronizoj, dhe zbatimin e procedurave të sigurisë të rrjetit për të mbrojtur kërkesën, të dhëna, dhe elektronike.
 • Njësitë Run mjeshtër për të vëzhguar efikasitetin e rrjeteve dhe PC, dhe të organizojnë qasje të rrjetit pc dhe përdorimin.
 • dizajni, konfiguroni, dhe pajisjeve kompjuterike provim, software marketingut dhe operativ-sistemit të aplikimit.
 • Të rekomandojë ndryshime për të përmirësuar mundësitë dhe programet e komunitetit, dhe për të krijuar software apo elektronike parakushtet lidhur-me ndryshime të tilla.
 • Japin rreth asaj se si për të zgjidhur vështirësitë aktuale të programit me klientët e komunitetit.
 • Kontrolloni funksionalitetin e rrjetit për të gjetur nëse korrigjimet duhet të jenë të prodhuar, ku modifikimet do të duhet të bëhen me kalimin e kohës edhe për të përcaktuar,.
 • njerëzit praktikë në përdorim të sistemit kompjuterik.
 • pajisje tog dhe video kompjuterike, dhe instaloni printer dhe aplikimit dokument ose llojet.
 • Mblidhni fotografi të lidhura për blerësit shfrytëzojë informacionin për të identifikuar, parashikim, interpretoj, dhe të shqyrtojë sistemit dhe rrjetit kërkesat, dhe kërkon.
 • Devices funksionalitetin që është analizuar fotografi të shikoni për rëndësinë e zëvendësim ose riparim.
 • Të mbajë një listë të pjesëve për riparime të fatkeqësive.
 • Organizimi me personel të fortë me shitësit për të përmbushur blen.
 • Analizo, troubleshoot komponentët, aplikacion, ose të sistemit dhe sistemit problemet e ndryshme, kur komponentet thelbësore dhe zëvendësues meta.
 • organizoni, monitor, dhe të vazhdojë mbajtjen e aplikimit të sigurisë trojan ose email aplikacionet.
 • Teknologjitë e hetimit nga seancat marrjen, studiuar mesazhet marrëveshje, ose bashkimin seminare, dhe të aplikojnë apo mbrojnë teknologji të reja’ ligj.
 • Zbatuar dhe të sigurojë mbështetje teknike për kompanitë folurit dhe veshje, të tilla si për shembull tregti personale degës, Sistemi zëri.
 • Kryer trajtime mbyllje dhe komunitetin program të fillojë-up, dhe për të ruajtur të dhënat e kontrollit.
 • Mbështetur shkrimet lidhura me servisimin dhe të rregulluar të dhënat, përveç rrjetit-funksionet.

Task Veprimet Need
 • Leximi kuptuarit-dijshëm krijuar dënime dhe dënimet në dosjet e punës që janë të lidhura.
 • Active Dëgjimi-Ofrimi fokusi i plotë në atë që njerëzit e tjerë pohojnë, ka kohë dhe energji për të kuptuar gjërat duke u krijuar, pyetje që kërkojnë si ideal, sesa mbytje në raste të pasakta.
 • Krijimi i-In shkrim si hije kërkesat e shikuesve folëse në mënyrë efikase,.
 • Komunikimi-folur-për të tjerët për të përmendur informacione sukses.
 • Matematika-Punësuar matematikë për të zgjidhur çështjet e.
 • teknikat kërkimore-Shfrytëzuar dhe rregullat mjekësore për të zgjidhur çështjet.
 • Criticalthinking-Punësuar arsye dhe arsyet për të njohur disavantazhet dhe avantazhet e metodave, gjetjet apo opsione alternative për çështjet.
 • Active-Learning-Comprehending rëndësinë informacion të ri për çdo zgjidhjen e problemeve dhe vendim marrje të kohëve të fundit dhe të mundshëm.
 • Mësoni Strategjitë-zgjedhjen dhe aplikimin e teknikave dhe procedurave teachingORinstructional drejtë për problemin, kur zotërimin apo edukimin e pikave të reja.
 • Kontrollimi-OverseeingPEREvaluating efektivitetit të agjencive, folks të ndryshme, ose veten për të krijuar përmirësime ose marrin në konsideratë veprime korrigjuese.
 • Përgjigjet Social largpamësin-dijshëm othersI dhe të kuptuarit si ata e bëjnë pse ata përgjigjen.
 • Kontrolli-Modifikimi veprime në lidhje me të tjerët’ hapat.
 • Bindje-Bindur të tjerët për të ndryshuar trurin e tyre ose shprehitë.
 • Negocimi-Getting të tjerët së bashku dhe duke u përpjekur për të pajtuar variacione.
 • Training-mësuar të tjerët se si për të marrë veprim.
 • Orientimi-zell kompani kërkojnë mënyra për të ndihmuar folks.
 • Avancuar Problem-Zgjidhja-Përcaktimi i çështjeve të ndërlikuara dhe rishikimin informacion që është e lidhur zbatohen zgjidhje dhe për të ndërtuar dhe të marrë parasysh mundësitë.
 • Bizneset Vlerësimi-Ekzaminimi Kërkesat e produktit dhe dëshiron për të prodhuar një dizajn.
 • Engineering Design-Krijimi apo përafrimin e pajisjeve dhe inxhinieri për të funksionuar kërkesat e përdoruesit.
 • Gear Selection-Identifikimi llojin e mjeteve dhe pajisjeve të nevojshme seriozisht për të bërë një punë.
 • pajisje këste-Shtimi, produktet, rrjetë, ose aplikimet për të në përgjithësi të përmbushur specifikimet.
 • Zhvillimit-prodhimin e aplikacioneve kompjuterike për disa arsye.
 • Operacioni Ndjekja-Respektuar tregues të ndryshëm, pullat, ose vlerësimet për të siguruar një pajisje është duke punuar si duhet.
 • Operacionet dhe për të trajtuar-Kontrolli operacionet e programeve apo pajisjeve.
 • Pajisje Maintenance-Ekzekutimin shërbimin rutinë në pajisjet dhe përcaktimin e kur.
 • Troubleshooting-Përcaktimi shkaqet e glitches që do të vrapojnë dhe të zgjedhin se si të procedohet në lidhje me ndonjë nga ajo.
 • Rivendosja-Rivendosja metoda ose produkte shfrytëzuar instrumentet e nevojshme.
 • Quality-Control provimit-Ekzekutimin provimet dhe inspektimet e produkteve, ofruesit, ose procese për të vlerësuar efikasitetin ose shkëlqyer.
 • Gjykimi dhe vendimmarrja-duke marrë në konsideratë përfitimet dhe shpenzimet të krahasueshme të sjelljes të jetë e mundur për të gjetur një më të përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-Identifikimi se si një program duhet të funksionojë dhe mënyra se si ndryshimet në operacionet, kushtet, dhe vendosjen do të ndikojë përfitime.
 • Veprimet Metodat Analiza-dalluese apo simptomat e performancës së sistemit dhe të afërm për qëllimet e sistemit, veprimet kishte një nevojë për të rritur ose efektivitetin e duhur.
 • Time-Menaxhimi-Kontrollin e dikujt kohën personale.
 • Mbikëqyrja e Kursimeve-Përcaktimi sa të holla shpejti do të shpenzohen të ketë detyra bërë, dhe kontabilitetit për këto tarifa.
 • Administrimi i produktit Mjete-zbulimin dhe marrjen për përdorimin e drejtë të kenaqesive, pajisje, dhe produkte të kishte një nevojë për të bërë punë të veçanta.
 • Menaxhimi i Punonjësve Burimeve-Building shtyjnë, dhe personat udhëzuese si ata punojnë, përcaktimin e individëve më efektive për këtë karrierë.
Kërkesa Training Përvoja Kërkesa
 • Diplomë Bachelor
 • Niveli i pjesëmarrjes (ose shtesë niveli 2-vjeç)
 • Me shume se 1 vit, deri-to 24 muaj dhe duke përfshirë,
Job Menaxhimi Aftësi Paraprake
 • Arritjet / Puna – 93.10%
 • këmbëngulje – 93.36%
 • projekt – 95.01%
 • kontroll – 75.13%
 • Bashkëpunimi – 93.80%
 • Problem për të tjerët – 88.74%
 • Positioning social – 80.38%
 • Vetëkontroll – 88.40%
 • presioni Toleranca – 93.74%
 • Shkathtësi / Liria – 92.80%
 • siguri – 94.00%
 • Kujdes për Aspect – 93.40%
 • ndershmëri – 90.80%
 • liri – 75.81%
 • Krijimtaria – 87.66%
 • të menduarit – 92.40%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Analistët e buxhetit Job Duty Template

Buxheti studim vlerëson për plotësinë, saktësi, dhe konformitetit duke përdorur teknika dhe kufizimet. Evaluate budgeting and

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *