shtëpi / Uncategorized / Derdhur Dhe Kallëp Punëtorët Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë Template

Derdhur Dhe Kallëp Punëtorët Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë Template

Kryer një numër të përgjegjësive të tilla si furnizimet pairing, formë ndërtimi copë, moulds mbushje, dhe moulds vënia hedhur dhe për të krijuar një koleksion të gjerë të mallrave.

Job Skills Kualifikimi
 • Lexoni udhëzimet punë apo komponentë të studimit për të gjetur pjesë ose elementë të mallrave për të bërë.
 • Reduktuar ose hequr material që është i padëshiruar, shfrytëzuar saws grup, blades, ose scrapers.
 • Krehër apo të aplikoni formë sipërfaqet në forma për të siguruar smoothness dhe të ndaluar kullim apo respektimi me cardstock embed ose agjentët e ndan.
 • i pastër, përfundoj, dhe lyej zonat formën dhe përputhet.
 • zakone të veçanta ose stilet nga forma dhe analizuar mallrave për besueshmërinë.
 • Grumbull mbeturinash, grup, shpërndaj, lirë të lëngshme, beton, ose shtytje suva, apo produkte të tjera në ose rreth modeleve apo forma.
 • Veprojnë dhe për të ndryshuar trajton të pajisjeve të ngrohjes për të kuruar ose për të lëngëzohet përmbajtje, e tharë, ose piqem myk mbushur.
 • Collection ose pesha e ngarkuar kallëpe në kosha kurimit, ose vargjet, tharëse, ose në karrocat apo sirtar.
 • Mbledhja temperaturën e duhur operativ për secilin hedh.
 • Ulja dhe të matur të mallrave për të zgjedhur matjet, aplikimin kalibruar dhe reduktimin e pajisjeve.
 • Hiq burime shtesë dhe fazë dhe madje formë mixes lagështi.
 • Zbutur copë çeliku, aplikuar pishtarë, dhe hedhin produktet, për shembull inlays dhe kurora, duke përdorur pajisje centrifugale që hedh.
 • Pick llojet dhe stilet e formave sipas-në drejtime.
 • Lidhur dhe ndërtuar copa për të bërë sende të cilat janë përfunduar, shfrytëzuar dorë mjete dhe treguesit.
 • Ndryshme formë njerëzit lirshme pas aktrime ose cores ngrij.
 • hapje vjaska përgatitjen currilave në mykut, duke përdorur metoda të energjisë, ose ose minimizuar grates, risers.
 • Krijo ose lloj myk që do të përdoret në objektet apo çeliku përhapet, duke përdorur suva, tekstil me fije qelqi, silikoni, produktet që hedh, sjellje.
 • Shqyrtoni proporcione të produkteve përfshirë protractors ose calipers.
 • Angazhohen ose ligët myk për të bërë qarkullimin caktuar uniforme e komponentëve të.
 • Anët apo çarje thyer, aplikimin plaster ose argjile.
 • Gjeni dhe shkrues linja ndan mbi stileve të tilla si për treguesit detajuar e shkallës, ose calipers, piazzas.
 • Edhe zonat e formave, aplikuar scraping në pajisje.
 • Blend derdhur dhe të përcaktojë elementet, materialet ndriçues, ose mbylljen e përbërësit të consistencies miratuara, accordingto mjetet.
 • ndërtoj, vë, dhe ndryshojnë telat cores, furnizim, shufra, ose zakonet në myk, punësuar handtools dhe vlerëson hollësi.
 • Fix imperfections myk, të tilla si patate të skuqura apo anët e thyera, punësuar handtools, enë formë, apo modelet e.
 • Gdhend identifikimin karaktere përfaqësime, ose sasitë mbi sendet produkteve.
 • lloje Spot rreth stileve dhe në mënyrë të pavarur zhyt çdo pjesë gjysma e një produkti në allçi, bërë, ose myk që është e produkte të tjera -generating.
 • Puna derdhur pajisjet që përputhet me të formohet nga balta kompakt në flasks.

Veprimet e punës Domosdoshmëria
 • Leximi Knowledge-Të kuptuarit përmbajtje krijuar dhe paragrafët në dokumentet e punës të lidhura.
 • Active-Dëgjimi-Furnizimi vëmendjen e tërë për të atë që të tjerët janë duke thënë, marrjen e kohë dhe energji për të njohur sendet duke u prodhuar, duke i kërkuar pyetje si i përshtatshëm, në vend se të ndërprerë në raste që janë të pasakta.
 • Krijimi i-folëse shkruar me efikasitet poshtë jo si të papërshtatshme për kërkesat e shikuesve.
 • Komunikimi-Duke folur për të tjerët për të përcjellë informacion effortlessly.
 • Math-Punësuar matematikë për të zgjidhur çështjet.
 • Teknologji-aplikimin e teknikave dhe rregulloret teknologjike për të zgjidhur problemet.
 • Të menduarit kritik-Punësimin gjykimin dhe të menduarit të njohin anët e forta dhe të dobëta të përgjigjeve zëvendësues, konkluzionet ose metoda të problemeve.
 • Active-Learning-Njohja efektet e të dhënave që është i freskët për të dy potenciale dhe aktuale për zgjidhjen e problemeve vendimmarrje dhe.
 • Teknikat-Përdorimi i të mësuarit dhe ringjallet qasjet coachingANDinstructional dhe trajtime pėrshtatshme stërvitje të veçantë situatën apo kur mastering gjëra të reja.
 • Monitorimi-Tracking / Ekzaminimi performance e vetes, njerëzit që janë të ndryshëm, apo kompani të ndërmarrë veprime korrigjuese ose për të prodhuar ndryshime.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për të tjerët’ tendencat dhe ditur për shkak se ata e bëjnë pse ata sillen.
 • Veprimet e kontrollit-ndryshuar në lidhje me masat othersI.
 • Marketing-efektive të tjerët për të ndryshuar sjelljen apo mendjet e tyre.
 • Negocimi-Getting të tjerët së bashku dhe të dashur për të pajtuar mospërputhje.
 • Mësim-Udhëzon tjerët si-për të marrë veprim.
 • Orientimi-aktive shërbimit duke kërkuar mënyra për të ndihmuar njerëzit.
 • Kompleksi zgjidhja e problemeve-Përcaktimi vështirësi komplekse dhe kritikuar informacion lidhur zbatohen përgjigje dhe e konsiderojnë dhe për të prodhuar zgjedhje.
 • Bizneset Vlerësimi-Ekzaminimi dëshiron dhe zgjidhje ka nevojë për të prodhuar një dizajn.
 • Engineering Design-Engineering për të siguruar mjetet individuale dhe përafrimin apo kërkesat e ndërtimit.
 • Gear Selection-Vendimi për llojin e mjeteve dhe pajisjeve të nevojshme për të bërë një karrierë.
 • Instalimi-Instalimi modele, pajisje, rrjetë, ose programe për të kënaqur kërkesat.
 • programe kompjuterike encoding-Botime për aplikimet që janë të ndryshme.
 • Operacioni Ndjekja-Duke parë teste, dials, ose shenja të ndryshme për t'u siguruar që nuk është një aplikim duke punuar si duhet.
 • Procedura dhe Handle-Trajtimi operacionet e veshje apo sistemeve.
 • Mirëmbajtja-Përmbushja shërbimin rutinë mbi mjetet dhe përcaktimin se kur dhe çfarë lloj e ruajtjes është e nevojshme.
 • Troubleshooting-Vendimi shkaqet e menaxhimit gabimet dhe përcaktimin se çfarë të bëjë në lidhje me këtë.
 • sistemeve apo produkteve shfrytëzuar instrumentet e nevojshme riparim-riparim.
 • Quality-Control Research-Kompletimi vlerësimet dhe inspektimet e produkteve, Zgjidhjet, ose operacionet për të vlerësuar performancën ose cilësinë.
 • Shiko dhe vendimmarrje, duke marrë në konsideratë përfitimet dhe tarifat përkatëse të hapave të mundshëm për të zgjedhur atë që është mirë të përshtatshme.
 • Analiza-Përcaktimi mënyrë ndryshimet në atmosferë, procedurat, dhe gjithashtu kushte mund të ndikojë përfitime dhe si një proces duhet të veprojë.
 • Veprimet Systems Analiza-dalluese apo treguesit e performancës së sistemit të së bashku me të afërm për qëllimet e makinës përkatëse ose hapat kishte një nevojë për të rritur efektivitetin.
 • Timemanagement-Menaxhimi dikujt kohën e vet dhe gjithashtu periudha e të tjerëve.
 • Administrimi i parave-Marrja e vendimeve sa dollarë do të shpenzohen të ketë detyra përfunduar, dhe shitjet në lidhje me këto shpenzime.
 • Menaxhimi i burimeve materiale-Përjetimi dhe marrjen në përdorimin e duhur të objekteve, pajisje, dhe produkteve të nevojshme për të bërë të vepruar specifike.
 • Operacionet e personelit Burimeve-Regjizurë folks, ndërsa ata, duke krijuar, dhe stimuluese të veprojë, dalluar njerëzit më efektive për këtë detyrë.
Kërkesa Training Kualifikimi njohuri
 • Diploma Senior High School (ose GED ose High School Ekuivalenca Certificate)
 • Më pak se një nivel të lartë të shkollës
 • Asnje
Task Menaxhimi Aftësi Kualifikimit
 • AccomplishmentORAttempt – 88.64%
 • këmbëngulje – 88.72%
 • përpjekje – 91.57%
 • komandë – 83.88%
 • Bashkëpunimi – 89.34%
 • Problem për të tjerët – 85.04%
 • Positioning kulturore – 92.16%
 • Vetëkontroll – 92.25%
 • Prag stresi – 87.44%
 • VersatilityORFlexibility – 87.50%
 • konsistencë – 93.45%
 • Ndërgjegjësimi i detajeve – 93.42%
 • ndershmëri – 90.20%
 • liri – 82.13%
 • zhvillim – 81.07%
 • të menduarit – 80.75%

Rreth Jakobit

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …