shtëpi / Uncategorized / Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe kontraktorët druri joshur.

Aftësitë e karrierës Paraprake
 • Shqyrtoni matjet dhe konturet e projektimeve gjatë duarve- testimin e produkteve, punësuar Layouts dhe krijimin e proceseve.
 • Shqyrtoni piktura, projekteve, ose specifikime përgatitur, dhe të konsultohet me designers për të konstatuar formave dhe madhësive të stileve dhe struktura pajisjeve të nevojshme.
 • ngritur, drejtuar, dhe të modifikojë një shumëllojshmëri të produkteve zdrukthëtari si për shembull BANDSAWS për të reduktuar dhe copa formë, pjesë, dhe stilet, në përputhje me kërkesat.
 • ndeshje, i sigurt, dhe ndërtuar komponente druri kolektivisht për të formuar sjelljen versions, ose copa porcione, punësuar dowels, thonjtë, epoxy, bolts si fasteners.
 • Planes, rruhem, madje, dhe formojnë sipërfaqet, dhe për të zvogëluar, rekord, i pastër, dhe stilet rërë për të realizuar planet e veçanta, duke përdorur dorë mjete.
 • Zgjidhni aksioneve që është druri, konstatuar stilet, dhe Layouts tag e pjesëve në magazinë, duke përdorur pajisje të saktë të tilla si për scribers të shkallës, seksione, dhe protractors.
 • Ndërtuar stilet druri, sjellje, themes, shkallë tallen-ups që është e plotë, dhe molds në lidhje me elementet e burimeve të prodhimit dhe produktet e.
 • Mark përcaktimin informacion mbi sjelljen, komponentët, dhe templates për pikë dhënat dhe metodat kuvendi.
 • afrim, tërhequr koleksionet e artikujve, dhe ndërtimin e, harton sektorial, ose ups shkallë të plotë tallen e artikujve.
 • Sajojnë ndihmat funksion si për shembull Layouts ose scrapers.
 • Referime është regjistruar në lidhje me mbajtur mostër.
 • Ndërtuar jigs që mund të shfrytëzohen si manualet lidhur me rregullimin e llojeve të ekstra-të mëdha apo të veçanta të shooks kuti.
 • Stilet situatë për operatorët e makinave që janë të zgjedhur.
 • Finish lloje ose sjellje me mbrojtje apo tërheqëse kompleton si gummalak, llak.

Profesioni Veprimet Kualifikimi
 • Leximi kuptuarit-kuptuarit krijuar fraza dhe fjali në dokumentet e punës që janë të lidhura.
 • Active-Dëgjimi-paraqitur vëmendjen e tërë asaj që folks të tjera janë duke thënë, duke përdorur kohë për të realizuar pikat duke u prodhuar, pyetje që kërkojnë si të përshtatshme, sesa mesmerizing në raste të gabuara.
 • Krijimi Komunikim i shkruar me sukses poshtë si hije nevojat e tregut.
 • Komunikimi-biseduar me të tjerët për të përmendur informacionin në mënyrë efikase.
 • Math-Shfrytëzuar matematikë për të zgjidhur problemet.
 • Technology-Zbatimi i parimeve shkencore dhe metodat për të rregulluar me vështirësi.
 • Criticalthinking-Punësuar logjikën dhe të menduarit për të identifikuar mangësitë dhe pikat e forta të opsioneve alternative, konkluzionet ose metoda të vështirësive.
 • Përfitimet e të nxënit aktiv-Kuptimi informacion të ri për të dy të ardhmen dhe të fundit vendimmarrje zgjidhjen e problemeve dhe.
 • Mësimi i-picking dhe duke shfrytëzuar strategji instructionPERtutorial dhe proceset e duhura për problemin, kur duke studiuar ose duke mësuar gjëra të freskëta.
 • efikasitetit Monitorimi-TrackingORDiscovering e njerëzve të tjerë, vetë, ose organizatat të marrin hapa korrigjuese ose për të gjeneruar përmirësime.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për përgjigjet othersI pse ata sillen, sepse ata e bëjnë dhe të kuptuarit.
 • Kontrolli-Modifikimi veprime në lidhje me të tjerët’ sjellje.
 • Marketing-efektive të tjerët të përmirësojnë sjelljen apo mendimet e tyre.
 • Arbitrazhi-Shpërndarja tjerët kolektivisht dhe duke u përpjekur për të pajtuar variacione.
 • Asistimi-Coaching tjerët si-të bëjë diçka.
 • Orientimi-Pozitivisht shërbimit në kërkim për strategjitë për të mundësuar njerëzit.
 • Avancuar Problem-Zgjidhja-Përcaktimi dilemat komplekse dhe kritikuar të dhëna të lidhura për të prodhuar dhe të vlerësojë mundësitë dhe zbatuar alternativa.
 • Bizneset Research-Ekzaminimi parakushtet produkt dhe dëshirat për të krijuar një stil.
 • Teknologji Design-Engineering të funksionojë veshje individuale dhe ndryshon apo dëshirat prodhimin.
 • Pajisje Selection-Identifikimi llojin e pajisjeve dhe mjeteve të nevojshme për të kryer një punë.
 • Modelet e instalimit, Instalimi, marsh, telat, ose aplikimet për të kënaqur karakteristika.
 • Programim-Botime aplikimet kompjuterike në lidhje me disa përdorime.
 • Operacionet vlerëson Monitorimi-Duke parë, pullat, ose tregues shtesë për të siguruar një pajisje është duke funksionuar si duhet.
 • Operacionet dhe procedurat Handle-drejtues të produkteve apo metodave.
 • Mirëmbajtja-Performing servis që është rutinë në mjetet dhe të vendosur kur dhe se çfarë lloj të mirëmbajtjes është e nevojshme.
 • Troubleshooting-Vendimi arsyet për glitches drejtimin dhe të zgjedhur se çfarë të bëjë në lidhje me ndonjë nga ajo.
 • Riparim-Rivendosja teknika ose produkte shfrytëzuar resurset e nevojshme.
 • Quality-Control Analiza-Të bësh hetime dhe provimet e mallrave, ofruesit, ose teknika për të gjykuar cilësinë apo efikasitetin.
 • Dituria dhe përfitimet vendimmarrje-konsideruar dhe tarifat krahasueshme e aktiviteteve të ardhshëm për të zgjedhur atë që është mirë të përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-përcaktimin se çfarë lloj i sistemit duhet të funksionojë dhe se si ndryshimet në mjedis, procedurat, dhe gjithashtu rrethanat do të ndikojnë në rezultatet e.
 • Metodat Analiza-Identifikimi i procedurave ose sinjale të performancës së sistemit, si dhe në përputhje me objektivat e pajisjes saktë apo veprimet e nevojshme për të rritur efektivitetin.
 • Time-Menaxhimi-Trajtimi oneis kohë personale.
 • Operacionet e para-përcaktuar se si të holla shpejti do të investohen të ketë punë përfunduar, e të dhënave të lidhur me këto shpenzime.
 • Mbikëqyrja e materiale Metodat-marrjen dhe shikimin me përdorimin ideal të materialeve, lehtësira, dhe produkteve të nevojshme për të bërë të specifikuara të vepruar.
 • Administrimi i Personelit Burimeve-Krijimi stimuluese, dhe duke treguar folks sepse ata veprojnë, përcaktimin e folks të mira për karrierë.
Edukimi Kualifikimi Përvoja Kërkesa
 • School Senior High Degree (ose GED ose Document Senior School Ekuivalenca)
 • Në mënyrë të konsiderueshme më pak se një nivel të lartë të shkollës
 • Me shume se 1 vit, sa më shumë që 24 muaj dhe duke përfshirë
Autoriteti Task Aftësitë Kualifikimeve
 • Arritjet / Përpjekje – 89.25%
 • këmbëngulje – 93.40%
 • nismë – 88.53%
 • kontroll – 84.94%
 • Bashkëpunimi – 90.65%
 • Çështje për të tjerët – 84.94%
 • Alignment kulturore – 78.25%
 • Vetëkontroll – 91.09%
 • Toleranca stresi – 89.02%
 • Shkathtësi / Fleksibiliteti – 90.72%
 • besueshmëria – 94.55%
 • Ndërgjegjësimi i Depth – 95.78%
 • seriozitet – 87.50%
 • pavarësi – 84.10%
 • zhvillim – 89.06%
 • menduarit analitik – 89.66%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Telefoni Operators Job Përshkrimi / Jobs dhe detyrë e mostrës

Japin informacion duke hyrë alfabetik, gjeografik, apo faqet e internetit të tjera. Ndihmuar blerësit duke përdorur nevojat ekskluzive faturimit. …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *