shtëpi / Uncategorized / Mine Shuttle Car Operators Job Përshkrimi / Funksionet dhe detyrimi Shembull

Mine Shuttle Car Operators Job Përshkrimi / Funksionet dhe detyrimi Shembull

Punojnë naftë apo energji-operuar anijes auto në gurore nëntokësore nga puna ballë për transportues apo minave autos për të transportuar komponentët.

Aftësitë Karrierës Kërkesa
 • Manage shiritat që punojnë të gjithë periudhën e autos anijes për të shpërndarë qindra si paketim përparon.
 • Get automjetet ngarkuar taksive të ramps dhe të shkojnë parametrat për të eliminuar shumë në automjete gurore ose mbi shiritat.
 • Qartë, zëvendësuar pjesët si thelbësore, dhe produktet e asistencës, dhe fix dhe energji.
 • Shift makina gurore në vend në lidhje me drejtimin dhe shkarkimit, punësuar pinchbars futur nën-makinë rrota nën spouts ngarkimit të automjeteve të pozicionit.
 • Udhëzuesi parandalimin automobila duke zbatuar goma, tranzicion, ose vendosjen wedges druri, ose scotches, midis binarët dhe rrotat.
 • Udhëtimi ose me makinë automobila poshtë shpatet, ose të heqë automobila për të trajtuar tela dhe me litarët e daulle frenat, për të lehtësuar autos poshtë pjerrësi.
 • Kur funksionon modele të shihni impulse palme, kufijtë e nivelit, ose shenjat ndryshme.
 • Në dispozicion dhe pranë doorways underside e makinave të hale përmbajtjen.
 • Personeli direkte të ndryshme për të manovruar nivele, pengon pozicion, anchors vendosje apo litarët, ose materiale të transferimit.
 • Vëzhgoni drejtimin e funksioneve për të siguruar që burimet janë të mbushura accordingto syze.
 • përcaktoj, peshoj, ose konfirmuar sasi prej guri, zhavorr, ose materiale të tjera gërmuar për të parandaluar produktet mbingarkesa.
 • Lexoni udhëzimet që janë shkruar ose të bisedojë me mbikëqyrësit rreth furnizimeve dhe oraret që do të transferohen.
 • Ruajnë të dhënat e komponentëve të migruar.

Aktivitetet e punës duhet
 • Leximi kuptuarit-kuptuarit krijuar fraza dhe paragrafët në dokumentet e punës të lidhura.
 • Active-Dëgjimi-Për çfarë të tjerë-që njerëzit thonë siguruar vëmendjen e të gjithë,, duke marrë kohë për të realizuar të dhënat duke u krijuar, kureshtar pyetje si të saktë, dhe kurrë nuk mesmerizing në kohë që janë të gabuara.
 • Shkrim-në letër si të përshtatshme për kërkesat e turmës që flasin me sukses.
 • Duke folur-Duke folur për të tjerët për të përcjellë të dhëna si duhet.
 • Matematika-Shfrytëzuar matematika për të zgjidhur problemet.
 • Shkenca-Punësuar politikat dhe metodat për të korrigjuar vështirësi klinike.
 • Criticalthinking-përdorur gjykim dhe mendohet të njohin dobësitë dhe përparësitë e mënyrave, Rezultatet apo opsione zgjedhje për problemet.
 • Active-Learning-Njohja efektet e detajeve të freskëta për të dy aktuale dhe të ardhshme për zgjidhjen e problemeve dhe vendim-marrje.
 • Të mësuarit e teknikave-picking dhe duke shfrytëzuar mësimi / teknikat tutorial dhe teknika pėrshtatshme situatën specifike kur studion apo stërvitje pikë të freskëta.
 • Kontrollimi-Mbikëqyrjen / Vlerësimi efektivitetit të veten, folks të tjera, ose agjencitë për të krijuar zhvillimet ose të marrë veprime korrigjuese.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për tendencat othersI dhe duke e ditur për shkak se ata e bëjnë pse ata sillen.
 • Veprimet Kontrolli-ndryshuar në lidhje me masat othersI.
 • Bindje-efektiv të tjerët për të ndryshuar intelektin ose sjelljen e tyre.
 • Zgjidhja-Getting të tjerët së bashku dhe duke kërkuar të zgjidhin mosmarrëveshjet.
 • Asistimi-Udhëzon të tjerët vetëm sa për të marrë veprim.
 • Orientimi-Pozitivisht shërbimit në kërkim të metodave për të ndihmuar individët.
 • Avancuar zgjidhja e problemeve-dalluese dilemat komplekse dhe rishikimin e të dhënave përkatëse të zbatojë mjetet dhe e konsiderojnë dhe për të ndërtuar opsione.
 • Bizneset nevojat Research-konsideruar dhe mallin ka nevojë për të prodhuar një dizajn.
 • Engineering Design-Technology për të ofruar dëshiron të veçanta dhe krijimin e pajisjeve ose të krijuar.
 • Tools Selection-Vendimi për llojin e pajisjeve dhe mjeteve kishte një nevojë për të kryer një punë.
 • Produktet e instalimit-Instalimi, marsh, instalime elektrike, ose plan për të përmbushur kërkesat.
 • Encoding-Kompozimin paketa kompjuterike për funksionet që janë të ndryshëm.
 • Operacion Vlerësimet Monitorimi-duke parë, thirrjet, ose simptoma të ndryshme për të siguruar një pajisje është duke punuar në mënyrë të përshtatshme.
 • Operacionet dhe procedurat e kontrollit-parandalimin e pajisjeve ose pajisjeve.
 • Pajisje Maintenance-Performing mirëmbajtjes që është rutinë në veshje dhe të përcaktuar se kur dhe çfarë lloji i ruajtjes është i nevojshëm.
 • Troubleshooting-Vendimi arsye për glitches që funksionojnë dhe të vendosur se çfarë të bëjë në lidhje me të.
 • pajisje fiksimin-Ndreqje apo pajisje duke përdorur metodat që janë të nevojshme.
 • Kontrollin e Cilësisë Research-Kompletimi hetimet dhe provimet e produkteve, shërbimet, ose procedura për të vlerësuar efektivitetin ose cilësinë.
 • Shiko dhe vendimmarrës-Duke marrë parasysh akuzat relative dhe përfitimet e sjelljes të jetë e mundur për të zgjedhur një më të përshtatshme.
 • Analiza-Përcaktimi se si një program duhet të kryejë dhe mënyrë rregullime në biznese, situata, së bashku me vendosjen mund të ndikojë përfitime.
 • Metodat e vlerësimit-Përcaktimi i metodave apo simptoma të performancës dhe gjithashtu në përputhje me ambiciet e së drejtës pajisjes ose sjelljen nevojshme seriozisht për të forcuar efikasitetin.
 • Time-Menaxhimi-kontrolluese oneis rastin personale.
 • Operacionet e financiare Burimeve-Përcaktimi se sa dollarë padyshim do të përdoret për të kenë detyra të realizohet, dhe kontabilitetit për këto kosto.
 • Administrata e substancës Burimeve-marrjen dhe duke parë drejt përdorimin e duhur të burimeve, lehtësira, dhe produktet e nevojshme seriozisht për të bërë të vepruar caktuar.
 • Mbikëqyrjen e personelit Burimeve-Regjizurë folks si ata, zhvillim, dhe puna frymëzues, përcaktimin e njerëzve shumë më të mirë për pushtimin.
Kërkesa Education nevojë për njohuri
 • Diploma Senior High School (ose GED ose School Senior High ekuivalenca Certificates)
 • Në mënyrë të konsiderueshme më pak se një shkallë të lartë të shkollës
 • mbi 1 vit, rreth 2 vjet dhe duke përfshirë,
Karrierës Aftësitë Udhëheqja duhet
 • AccomplishmentANDEffort – 90.33%
 • këmbëngulje – 90.41%
 • projekt – 90.14%
 • drejtuesit – 87.98%
 • ndihmë – 90.50%
 • Problem për të tjerët – 82.47%
 • Positioning social – 86.71%
 • Vetëkontroll – 87.44%
 • Prag stresi – 90.84%
 • VersatilityORVersatility – 90.75%
 • konsistencë – 90.32%
 • Fokusimi në aspekt – 86.14%
 • etikë – 81.33%
 • liri – 88.40%
 • zhvillim – 82.74%
 • të menduarit – 88.45%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *