shtëpi / Uncategorized / Prerje Mine dhe kanalizimin Machine Operators Job Përshkrimi / Përgjegjësia mostër dhe Jobs

Prerje Mine dhe kanalizimin Machine Operators Job Përshkrimi / Përgjegjësia mostër dhe Jobs

Elektrike dhe elektronike Repairers, Commercial and Industrial Equipment Job Përshkrimi / Shembull Llogaridhënia dhe Jobs

fix, antenat, dhe ekzaminimi, rregulloj, ose instaloni produkteve elektrike, për shembull trajton biznesit, transmetuesit.

Aftësitë e punës Kërkesat
 • Shmangni dhe ekzekutuar detyrat e planifikuara të mirëmbajtjes parandaluese, të tilla si për shembull të kontrolluar, pastrim, ose fiksimin marshin, për të zbuluar problemet.
 • Analizuar të veprojë blerjet dhe të flisni me ofruesit e veshje për të vendosur nëse njerëzit ose gabime mekanike sjellë në problemet dhe gjithashtu për të identifikuar mjetet e problemeve.
 • Ngritur dhe produktet e biznesit provim për t'u siguruar se ajo funksionon si duhet.
 • Veprojnë produkte të analizuar dështon ose për të treguar punësojë drejtë.
 • Provimit produkte të dëmtuar për të analizuar dështimet, aplikimin pajisje kontrolloni ose software, dhe aplikimin e njohurive të procedurës praktike të pajisjeve dixhitale dhe programeve.
 • Restore ose të ndryshojë pajisjet, produktet, ose elemente që janë të dëmtuar, përditësimin e përdorur pjesët, të tilla si për shembull Rondelet ose përfundon në pajisje që është elektrik që është i papërshkueshëm nga uji.
 • Kalibrin mjete të vlerësimit dhe të montuar ose veshje rikthehet në syze të miratuara.
 • Sugjeroni mbikëqyrjen në lidhje me performancën e mallrave, kënaqësinë e klientit, apo sugjerime për zgjerime zgjidhje.
 • Shqyrtoni komponentet për papërsosmëritë apo për instalimin dhe kuvend të saktë të marsheve të prodhimit, të tilla si për shembull të reduktuar kontakte ose kabllot nevrikosur.
 • harton shqyrtim, Karakteristikat e tjera të përcaktojnë proceset e instalimit ose schematics.
 • Mbajtur produktet dru që të paraqesë vështirësitë efikasitetit kalibrime, ose teste.
 • Sinkronizuar përpjekjet me individë të tjera të përfshira në shtimin apo mbajtja e mjeteve ose komponentët.
 • Mbani katalogun e pjesëve të këmbimit.
 • Konsultohuni me klientët, administratorët, ose montues të përgatitur paraqitjen e veshje apo edhe për të zgjidhur problemet në funksionimin mirëmbajtjen ose teknikës.
 • Dërgo artikuj dëmtuar për një dyqan të specializuar riparim për të rivendosur ose në krijues.
 • Instaluar pajisje riparuar për shembull ushtrinë apo organizatat profesionale, në konfigurimin e ndryshme.
 • Konstatojë i përdorimit të mjeteve në përputhje fizibilitetit apo të ndërtuar syze për mjetet e nevojshme për të kryer ekstra funksionon.
 • Shkruani info në kompjuterin edhe për të nxjerrë, modifikojë ose kopje të software, ose schematics shitës me pakicë, duke përdorur familjaritet me paketë software të përdorura.
 • Ndërtuar ose përshtatur ndërtuar, Gadgets industriale, ose produkte, accordingto syze që janë në dispozicion.
 • Paralajmërim docs upgrade për mjetet shkëmbyer ose fikse.

Pursuits Career Paraprake
 • Leximi dënime Knowledge-kuptuarit dhe dënimet e krijuar në letrat e punës që janë të lidhura.
 • Active Dëgjimi-Për çfarë të tjera-e njerëzve pohojnë siguruar vëmendjen e tërë,, marrjen e kohë për ju për të kuptuar faktorët e duke u krijuar, kureshtar pyetje si e duhur, në vend se të ndërprerë në raste të pahijshme.
 • Krijimi i-folur me sukses në shkrim si e drejtë për kërkesat e turmës.
 • Komunikimi-biseduar me të tjerët për të përcjellë të dhëna si duhet.
 • Aritmetike-Aplikimi matematika për zgjidhjen e problemeve.
 • Technology-Përdorimi i zgjidhjeve dhe politikave shkencore për zgjidhjen e çështjeve.
 • Të menduarit kritik-Shfrytëzimi gjykimi dhe arsye të njohin talentet dhe metat e alternativave alternative, konkluzionet apo mënyra për dilema.
 • Active-Learning-Kuptimi efektet informacion të freskët lidhur çdo problemsolving ardhshëm dhe të fundit dhe marrjen e vendimeve.
 • Mësoni afrohet-picking dhe duke aplikuar qasjet teachingOReducational dhe metodat e pėrshtatshme problemin stërvitje ose kur faktorët që janë të reja të mësuarit.
 • Kontrollimi-checking / Vlerësimi efikasiteti i vetvetes, folks të ndryshme, ose korporata konsiderojnë masa korrigjuese ose për të krijuar ndryshime.
 • Social largpamësin i dijshëm tjerët’ përgjigjet dhe të kuptuarit, ndërsa ata bëjnë pse ata përgjigjen.
 • Koordinimi-Ndryshimi veprime në lidhje me të tjerët’ masat.
 • Marketing-efektive të tjerët për të ndryshuar mendimet apo sjelljet e tyre.
 • Zgjidhja-Sigurimi i të tjerëve në mënyrë kolektive dhe të kërkuar për të pajtuar mospërputhje.
 • Trajnim-Coaching tjerët se si pikërisht për të bërë një lëvizje.
 • Shërbimet Orientimi-Definitely duke u përpjekur për të gjetur metoda për të mbështetur folks.
 • Kompleksi zgjidhja e problemeve-dalluese çështje të ndërlikuar dhe hulumtimin e informacionit lidhur për të zhvilluar dhe për të vlerësuar mundësitë dhe zbatuar alternativa.
 • Operations Research-Analizimi dëshiron dhe specifikimet pika për të krijuar një plan urbanistik.
 • Technology Design-Ndërtimi apo pajisje ndryshimin dhe inxhinieri për të ofruar kërkesat e përdoruesit.
 • Gear Selection-Identifikimi llojin e pajisjeve dhe mjeteve kishte një nevojë për të ekzekutuar një detyrë.
 • Kësti-Shtimi i kabllove, produktet, pajisje, ose aplikimet për të përmbushur deri syze.
 • Coding-Kompozimin paketa kompjuterike në lidhje me disa qëllime.
 • Operacionet Ndjekja-Respektuar dials teste, ose sinjalet shtesë shenja të jetë i sigurt se ka një pajisje duke punuar si duhet.
 • Operacionet dhe menaxhuar-Kontrolli operacionet e pajisjeve ose veshje.
 • Pajisje Maintenance-Të bësh mirëmbajtjen që është rutinë në pajisje dhe përcaktimin e kur.
 • faktorët pas gabimet operative Troubleshooting-identifikimit dhe përzgjedhjes se çfarë të bëjë në lidhje me të.
 • Riparimi-Fixing modele ose sistemeve shfrytëzuar instrumentet e nevojshme.
 • Kontrollin e Cilësisë Research-Kompletimi testet dhe provimet e artikujve, Kompanitë, ose teknika për të vlerësuar efikasitetin ose shkëlqyer.
 • Urtësi dhe vendimmarrës-Duke pasur parasysh përfitimet dhe shpenzimet të krahasueshme e aktiviteteve që janë potencial për të gjetur atë që është më e përshtatshme.
 • Analiza-Marrja e vendimeve se si një program duhet të punojnë dhe se sa përmirësime në mjedis, procedurat, dhe gjithashtu kushte të mund të ndikojë në përfitimet.
 • Systems Vlerësimi-identifikimin e masave ose treguesit e performancës së sistemit të së bashku me hapat e nevojshme për të përmirësuar apo efikasitetin e saktë, në përputhje me qëllimet e sistemit.
 • Time Management-kontrolluese të tjerët’ moment dhe oneis moment privat.
 • Operacionet e Kursimeve-Identifikimi sa të holla do të përdoret për të marrë punën e realizuar, dhe kontabilitetit për këto tarifa.
 • Administrata e përmbajtjes Metodat-zbulimin dhe marrjen në drejtim të përdorimit të duhur të institucioneve, mjete, dhe komponentëve të kishte një nevojë për të bërë punë të veçantë.
 • Menaxhimin e personelit Burimeve-Building inkurajuese, dhe duke çuar individët si ata veprojnë, përcaktimin e njerëzit më të mirë për këtë profesion.
Kërkesa Education Kualifikimi njohuri
 • Diplomë Affiliate-së (ose faza shtesë 2-vjeçare)
 • Shumë Training College
 • mbi 2 vjet, upto dhe duke përfshirë edhe disa vjet
Task Aftësitë e kontrollit Kërkesa
 • AccomplishmentOREnergy – 92.40%
 • këmbëngulje – 94.74%
 • nismë – 87.64%
 • udhëheqje – 85.25%
 • Bashkëpunimi – 90.13%
 • Shqetësim në lidhje me të tjerët – 92.05%
 • Drejtimi kulturore – 80.69%
 • Vetëkontroll – 90.71%
 • Toleranca stresi – 90.47%
 • Përshtatshmëria / Fleksibiliteti – 89.94%
 • seriozitet – 93.33%
 • Kujdes për Depth – 94.41%
 • Forcë – 93.47%
 • pavarësi – 94.27%
 • përparim – 86.49%
 • të menduarit – 91.79%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

2 komente

 1. DJI rolled out the brand new Mavic Pro just a few months in the past and it’s presently one of the hottest new drones on the market, so I
  needed to give you my evaluation of it after having it for a few
  months. For certain battery expertise will catch up at some point and we will see the primary drones with 1 hour
  flight times however for now, the load vs. Moreover, take down the drone as soon as potential when the
  battery is low. That’s because it is possible for you to to find a greater battery in it.
  If this item is in your possession greater than 7 days, it is taken into account used and WE Is not going
  to Issue YOU A REFUND OR Replacement. At the bottom proper of the controller display screen is a 5 route button that you may customise to do
  things like zoom in and out, change to the map view, and extra.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *