shtëpi / Uncategorized / Medical Transcriptionists Job Përshkrimi / Funksionet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Medical Transcriptionists Job Përshkrimi / Funksionet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Raportet që janë ruajtur Transkripto nga profesionistë të tjerë të kujdesit shëndetësor dhe mjekët përdorin elektronikë të ndryshme, adresimin mendimet e informacionit, vizita emergjente dhomë, hulumtimeve analitike të imazhit, procedurat, vizita në vendin e punës, dhe përmbledhjet e mbetura. llogaritë diktuar dhe ndryshimi shkurtesave në llojin që është krejtësisht e kuptueshme. Modifikojnë sa më thelbësore dhe të ribashkuar raportet në lidhje me unike dhe vlerësimi si në natyrë dixhital ose shtypur, ose modifikimin.

Aftësitë e karrierës Paraprake
 • Diktimin për të marrë një përzgjedhje të studimeve mjekësore, të tilla si për operacionet e shkallës, testet aktuale, vizita emergjente dhomë, të dhënat e pacientit, term vlerësimet, seancë, ose eliminuar përmbledhjet.
 • Shqyrtojë dhe të modifikojë komente transkriptuara ose materiale të ndikuar për transliterim, sintaksë, kthjelltësi, rregullsi, dhe terminologjia e duhur shëndetësor.
 • Ndara ndërmjet homonyms dhe pranojnë grindje dhe gabimet në aspektin shëndetësor, duke folur për fjalorët, burime mjekim, si dhe opsione të tjera në fiziologji, përbërje, dhe ilaçe.
 • Kthehu histori përcaktuara për ndryshime, unik, dhe doctoris kritika dhe për futjen në-patientsA dhënat e kujdesit shëndetësor në llojin elektrike apo markës.
 • Ndrysho shkurtesave dhe fjalorit të kujdesit shëndetësor në varietetet e tyre të zgjeruara për të siguruar besueshmërinë e shëndetit dhe të shërbimeve të kujdesit pacientit të dhënave.
 • Njohin gabimet në llogaritë dhe të bisedoni me mjekët që të ketë informacion që është e duhur.
 • Prodhuar komente të kujdesit shëndetësor, korrespondencë, dokumentet, i sëmurë- të dhëna statistikore, të dhënat e trajtimit, Studimi shëndetësor, dhe materialet admin.
 • Merrni diktimin duke përdorur një njësi stenotype, stenografi, ose earbuds dhe pajisjet transcribing.
 • Files ofruesit e qasjes dhe hyrja sjellja e të dhënave, furnizimin fotografi në lidhje me hyrje në të dhënat që janë të kujdesit shëndetësor, si dhe për shenjë për mjekët.
 • Pyetje zgjidhje në lidhje me raste mjekësore’ avancoj, brenda kufizimeve të ligjeve bazë të diskrecionit.
 • Të ngritur dhe të vazhdojë directories ruajtjen dhe informacionit shëndetësor, duke përfshirë dokumente të tilla si për shembull x ray, laborator, dhe raportet e procedurës, të dhënat që ishin shëndetësor, Analiza e punës-ups, hyrjes dhe lehtësimin përmbledhjet, dhe rinis që ishin mjekësore.
 • Ekzekutojë një përzgjedhje të projekteve klerike dhe në vendin e punës, përfshirë inputting, duke bërë dhe shpërndarjen premtimet e sigurimit, trajtimin email hyrëse dhe dalëse, përpunim, dhe drejtimin e pajisje zyre.
 • Përcaktoni se cili Detajet injorohet apo të vërtetë duhet të jenë të përfshira në llogaritë.
 • Fitoni njerëzit, emërimet e planit, dhe të vazhdojë të ruajë të dhënat individuale.
 • Të marrë dhe të monitorojë thirrjet telefonike dhe të ftuar.

 • Leximi paragrafët Knowledge-kuptuarit dhe frazat përgatitur në dokumentet që lidhen me punën.
 • Active-Dëgjimi-Furnizimi tërë vetëdijen për atë që të tjerët thonë, duke marrë kohë për ju për të kuptuar pikat duke u prodhuar, pyetje që kërkojnë si të përshtatshme, dhe nuk mesmerizing në raste që janë të gabuara.
 • Prodhimin-me shkrim sa më të përshtatshme për kërkesat e tregut të komunikuar në mënyrë efektive,.
 • Biseduar-Duke folur për të tjerët për të përmendur të dhëna të effortlessly.
 • Aritmetike-Shfrytëzuar aritmetike për të zgjidhur çështjet.
 • Technology-Shfrytëzimi rregullat shkencore dhe zgjidhje për të korrigjuar vështirësi.
 • Të menduarit kritik-Aplikimi arsye dhe duke menduar për vend pikat e forta dhe të dobëta të konkluzioneve, alternativa alternative ose metoda të trazirave.
 • Active Learning-Comprehending pasojat e dhëna të reja në lidhje me të dy të ardhmen dhe të zgjidhjes së problemeve të pranishëm vendimmarrje dhe.
 • Mësoni Strategjitë-Zgjedhja dhe duke përdorur teknika teachingORinstructional dhe trajtime pėrshtatshme problemin mësimin ose kur mastering çështje të reja.
 • Efektiviteti Monitorimi-TrackingANDExamining e folks të ndryshme, vetë, ose bizneset për të bërë ndryshime apo të marrë veprime korrigjuese.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për të tjerët’ përgjigjet dhe njohuritë pse ata përgjigjen, ndërsa ata bëjnë.
 • Koordinimi-Ndryshimi veprime në drejtim të tjerëve’ veprimet.
 • Bindje-efektiv të tjerët për të ndryshuar sjelljen ose trurin e tyre.
 • Diskutim-Sjellja e të tjerët së bashku dhe duke kërkuar për të pajtuar variacione.
 • Udhëzuar-Coaching të tjerët vetëm sa për të bërë një lëvizje.
 • Shërbimet Orientimi-aktive duke u përpjekur për të gjetur strategji për të mundësuar njerëzve.
 • Kompleksi Zgjidhja e Problemeve-Përcaktimi dilemat ndërlikuar dhe hulumtimin e të dhënave që është e lidhur vlerësuar dhe për të ndërtuar zgjedhje dhe të zbatojë opsione.
 • Bizneset Research-Duke pasur parasysh dëshirat dhe kërkesat e produkteve për të krijuar një dizajn.
 • Engineering Design-Gjenerimi ose që krijojnë produktet dhe teknologjitë për të siguruar konsumatorit kërkon.
 • Gear mjetet e përzgjedhjes-Përcaktimi dhe pajisjet e nevojshme lloj seriozisht për të ekzekutuar një detyrë.
 • programet e instalimit-Shtimi, pajisje, rrjetë, apo pajisje për të përmbushur specifikimet.
 • Programim-prodhimin e paketave kompjuterike në lidhje me disa arsye.
 • Testet e monitorimit të shikuara Operacioni, thirrjet, ose indikacione të tjera për të siguruar se nuk është një pajisje kryerjen e saktë.
 • Operacionet dhe për të trajtuar-Trajtimi procedurat e produkteve ose programeve.
 • Pajisje Maintenance-Të bësh shërbimin që është rutinë në produkte dhe përcaktimin se kur dhe se çfarë lloj të mirëmbajtjes bëhet e domosdoshme.
 • Troubleshooting-Përcaktimi arsye për gabime duke punuar dhe duke zgjedhur se çfarë të bëjë në lidhje me ndonjë nga ajo.
 • pajisjet ose sistemet shfrytëzuar burimet thelbësore Rivendosja-Ndreqje.
 • Quality-Control Analiza-Të bësh vlerësime dhe inspektime të produkteve, Zgjidhjet, ose teknika për të vlerësuar funksionalitetin ose cilësinë.
 • Gjykimi dhe vendimmarrja-Duke pasur parasysh shpenzimet krahasuese dhe përfitimet e aktiviteteve të mundshme për të gjetur atë që është më e përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-vendosur se çfarë lloj i sistemit duhet të veprojë dhe mënyrën përmirësime në procedurat e, Sëmundjet, dhe rrethinat do të ndikojnë në përfitime.
 • Masat metodat e vlerësimit-dalluese apo treguesit e performancës, si dhe në përputhje me objektivat e sistemit, hapat e nevojshëm për të rritur ose funksionalitetin e drejtë.
 • Time Management-Trajtimi tjerët’ rast dhe gjithashtu oneis moment vet.
 • Operacionet e kursimeve-Vendosur si paraja ka të ngjarë të të shpenzohen për të marrë punën e kryer, dhe kontabilitetit për këto fatura.
 • Operacionet e produktit Burimet-Duke parë dhe marrjen për përdorimin e duhur të marsheve, lehtësira, dhe materialet e nevojshme seriozisht për të bërë punë të veçantë.
 • Menaxhimi i stafit Burimeve-Building, shtyrë, dhe duke çuar njerëzit, sepse ata punojnë, përcaktimin folks më të mira për detyrën.
Kërkesa Training Kërkesa njohuri
 • Disa Kurse Shkolla
 • Niveli School Senior High (ose GED ose Document Senior High School Ekuivalenca)
 • Me shume se 1 yr, sa më shumë si një nja dy vjet dhe duke përfshirë
Karrierës Aftësitë Udhëheqja duhet
 • SuccessORAttempt – 93.32%
 • vendosmëri – 88.27%
 • nismë – 89.23%
 • komandë – 80.24%
 • ndihmë – 93.76%
 • Shqetësuar për të tjerët – 86.82%
 • Positioning kulturore – 81.51%
 • Vetëkontroll – 80.63%
 • presioni Prag – 86.62%
 • Shkathtësi / Liria – 86.59%
 • stabilitet – 95.97%
 • Kujdes për Aspect – 94.98%
 • etikë – 91.51%
 • liri – 95.71%
 • shpikje – 85.24%
 • të menduarit – 82.90%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

4 komente

 1. Ⲩou oսght to Ƅe a part of a contest for оne оf tthe most uѕeful
  sites ᧐n the internet. I’m ցoing to highly recommend
  tһiѕ website!

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *