shtëpi / Uncategorized / Mates- Ship, Boat, And Barge Job Description / Duty mostër dhe Jobs

Mates- Ship, Boat, And Barge Job Description / Duty mostër dhe Jobs

Monitor or organize actions of folks aboard vessels, boats or dredges.

Aftësitë e punës Kërkesat
 • Guide wrecks, employing navigational equipment, including products, or sextants or compasses, të tilla si për lighthouses të shkallës.
 • While ships are under way remain timepieces on vessels during specified periods,.
 • Establish geographical jobs of vessels, duke përdorur PC, azimuths of bodies, or lorans, and use this data to determine the program and rate of a deliver.
 • Assume demand of wrecks in the event that deliversWI pros become incapacitated.
 • Check equipment, for example freight- controlling gear, equipment that is lifesaving, visibletowing, or fishing, signaling equipment, or dredging gear, to recognize difficulties.
 • Be involved in activities linked to preservation of vessel safety.
 • Request cruises support to be filled, or restored mended.
 • Unloading or view filling of products or products to ensure storage and that managing are performed accordingto requirements.
 • Supervise crewmembers while in substitution or the repair of flawed tools or gear.
 • Supervise teams in cleansing or maintaining bridges , superstructures, or decks.
 • Observe water from deliversmastheads to encourage on navigational course.

Task Aktivitetet Kërkesa
 • Reading Comprehension-Comprehension lines and written paragraphs in work docs that are related.
 • Active Dëgjimi-Për çfarë të tjerë-që njerëzit thonë ofruar vëmendje të gjithë,, duke marrë kohë dhe energji për të kuptuar faktorët që bëhen, që kërkojnë pyetje si e duhur, dhe jo ndërprerë në situata të pahijshme.
 • Writing-On paper not as inappropriate for the needs of the audience interacting effectively,.
 • Biseduar-flet-për të tjerët të përmend faktet në mënyrë efektive.
 • Matematikë-Përdorimi i matematikës për të zgjidhur problemet.
 • Research-Employing methods and scientific policies to remedy issues.
 • Critical-Thinking-Utilizing reason and thought to recognize the benefits and disadvantages of findings, alternative solutions or ways to dilemmas.
 • Active-Learning-Knowing the ramifications of new facts for each present and potential problem solving and decision making.
 • Learning Approaches-Selecting and employing coachingANDeducational strategies and treatments right for the situation teaching or when mastering factors that are fresh.
 • Tracking-Checking/Discovering functionality of yourself, individë shtesë, or businesses to produce improvements or take corrective actions.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për të tjerët’ tendencat dhe njohuritë pse ata përgjigjeni për shkak se ata bëjnë.
 • Kontrolli-Përshtatja veprime në drejtim të tjerëve’ sjellje.
 • Persuasion-Lypur të tjerët për të ndryshuar veprimet ose mendimet e tyre.
 • Arbitrazhi-Marrja tjerët së bashku dhe duke u përpjekur të zgjidhin mosmarrëveshjet.
 • Mësimdhënia-mësuar të tjerët se si pikërisht për të bërë diçka.
 • Company Orientation-Positively trying to find approaches to enable persons.
 • Complex Problemsolving-Distinguishing advanced issues and researching details that is related implement solutions and to build up and appraise choices.
 • Procedures Research-Considering desires and item prerequisites to create a style.
 • Technology Design-Technologies to assist consumer and adapting gear or creating needs.
 • Equipment Selection-Deciding the sort of equipment and tools needed to do a work.
 • Instalimi-Shtimi mjete, pajisje, telat, ose aplikimet për të përmbushur deri syze.
 • Development-Publishing computer programs for reasons that are several.
 • Operation Monitoring-Seeing indicators, thirrjet, or additional symptoms to make sure an appliance is operating effectively.
 • Operacion dhe Kontrollit-Trajtimi funksionet e sistemeve ose mjete.
 • Equipment Maintenance-Doing servicing that is routine on devices and identifying when and what type of servicing becomes necessary.
 • Troubleshooting-Determining reasons for blunders that are functioning and determining what direction to go about this.
 • Fixing-Fixing devices or models using the needed instruments.
 • Quality Control Examination-Executing assessments and checks of items, shërbimet, ose funksione për të vlerësuar efektivitetin ose cilësinë.
 • Wisdom and Decision-Making-Considering the general costs and benefits of activities that are probable to find the most appropriate one.
 • Systems Analysis-Identifying what sort of program should work and the way modifications in functions, kushtet, dhe gjithashtu vendosjen do të ndikojë rezultatet.
 • Systems Analysis-Determining procedures or indications of performance and also in accordance with the objectives of the system, the measures needed seriously to increase or appropriate performance.
 • -Handling the period of others and also oneis own moment.
 • Management of Financial Resources-Determining how cash is going to be spent to obtain the job performed, dhe shitjet në lidhje me këto shpenzime.
 • Management of Substance Methods-Getting and discovering for the ideal usage of of establishments tools, dhe materiale produktet e nevojshme për të bërë punën e caktuar.
 • Administration of Employees Resources-Stimulating, përvetësuar, dhe drejtimin e individëve, sepse ato funksionojnë, identifikimin e individëve më të mira për punë.
Kërkesa Training Përvoja Kualifikimi
 • Diploma Senior School (ose GED ose Senior Certification High School Ekuivalenca)
 • Bachelor's-Diplomë
 • mbi 2 vjet, upto dhe duke përfshirë edhe disa vjet
Punojnë aftësitë menaxheriale parakusht
 • AccomplishmentANDEffort – 90.31%
 • vendosmëri – 88.14%
 • projekt – 94.13%
 • komandë – 92.45%
 • Bashkëpunimi – 90.32%
 • Shqetësuar për të tjerët – 88.59%
 • Positioning social – 89.44%
 • Vetëkontroll – 95.32%
 • presioni Toleranca – 91.30%
 • AdaptabilityORMobility – 92.47%
 • besueshmëria – 94.92%
 • Fokusimi në aspekt – 92.58%
 • ndershmëri – 89.01%
 • liri – 87.50%
 • Krijimtaria – 85.29%
 • të menduarit – 91.40%

Rreth Jakobit

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *