shtëpi / Uncategorized / Magnetic Resonance Imaging Teknologë Job Përshkrimi / Duty mostër dhe Funksionet

Magnetic Resonance Imaging Teknologë Job Përshkrimi / Duty mostër dhe Funksionet

Veprojnë Rezonancë (MRI) pictures. Monitoruar sigurinë e pacientit dhe rehati . Mund të bëjnë gadolinium kontrasti dozen intravenoz. Në shqyrtimin qëndrojë metodat MRI janë, shpjegohet me mund të intervistojë individual, dhe lokacioni i durueshëm. Mund të hyjë në të dhënat kompjuterike të tilla si trashëgimia e pacientit, shtrirjes specifikuar, rajoni biologjike të bëhen të skanuar, dhe vendndodhjen e pranimit.

Aftësitë e punës Kërkesat
 • Vë ndjekja fiziologjike të çon në suffereris dorë, bust, bel, ose pjesë të tjera të trupit.
 • Rregulluar magnet rezonancë (MRI) njësi ose pajisje periferik.
 • Kryerja intervistë shqyrtimit të njerëzve për të identifikuar contraindications, për shembull ngjyra valvulave materialet që janë të stimuluesve kardiakë prostetike .
 • Prodhojnë kopje rezervë të fotografive duke zhvendosur grafika nga kompjuteri në workstation apo media storage.
 • Ndërtuar ose ndryshe të dhënat foto e fotografive rezonancë magnetike.
 • Shpjegoj magnet rezonancë (MRI) Metodat për individët, shpërndarësit që janë individual, ose anëtarët e familjes.
 • Fut vena kontrast ngjyra, të tilla si për shembull gadolinjium kontrast, me vendosjen e praktikës, në përputhje.
 • Kontrolloni fotot në lidhje shkëlqyer, duke përdorur kamera dhe pajisje magnetike mbrojtjes rezonancë.
 • Kryen magnetik rezonancë (MRI) skanera.
 • Nëse dëshironi, për të siguruar që të njësive të përshtatshme vend imobilizimi qenit, bashkangjitur nga sufferers vend në pritje.
 • earplugs furnizimit ose Headsets për individët për të rritur lehtësinë dhe tingujt më të ulët që është shqetësuese.
 • Pick qarqet apo strategji të përshtatshme të imazhit për të bërë fotografi që janë të nevojshme.
 • Troubleshoot shqetësimet komplekse të lidhura me rezonancë magnetike (MRI) lexues ose periferike produktet, duke përfshirë shikon ose qarqe.
 • Inventarët që janë sjellje të lëkundur të mbajtur up aksioneve të materialeve që janë mjekësore.
 • Këshillojë ekipit shëndetësor ose nxënësit në të imazhit rezonancë magnetike (MRI) procedurat ose procedura pajisje.
 • Funksioni metodat optike për të rimarrë magnet i fuqishëm rezonancë (MRI) fotografi, për shembull praktik trurit-imazhit, në kohë reale trupi lëvizje-ndjekja, ose perberja muskulor dhe vizuale fluturimit.
 • sedatives kërkesës ose droga të tjera nga mjekët për individët me panik apo claustrophobia.
 • Konsiderojnë të dhënat të shkurtër që janë mjekësore nga pacientët.
 • Kontrolloni magnet rezonancë (MRI) mjete për të bërë të caktuara operative të duhur dhe efikasitetin në përputhje me kërkesat.
 • Krijo njoftime Për të përmbledhur vlerësimin e proceseve ose rezultatet në lidhje me mjekët apo ekspertët e ndryshme mjekësore ose raportet.
 • Link kontribuon biologjike për të blerë trajtuar biologjik (PAC) produktet.
 • Pozita dhe mbrojtur pak, lëvizshëm rezonancë magnetike (MRI) lexuesit në pjesën e trupit të bëhet imaged, si krahut, gju, ose shkoni.
 • Takimet plan në lidhje me çështje të hetimit apo klientët që janë klinike.

Task Veprimet Need
 • Të kuptuarit e leximit të kuptuarit e përbërë paragrafët dhe dënimet në letrat e punës të lidhura.
 • Active Dëgjimi-Për çka njerëzit tjerë thonë se duke siguruar vëmendjen e tërë, duke marrë kohë për të njohur faktorët duke u prodhuar, Pyetjet kureshtar si ideal, dhe nuk mbytje në raste që janë të pahijshme.
 • Botuese-Komunikimi në mënyrë efikase me shkrim jo si të papërshtatshme për kërkesat e tregut.
 • Biseduar-Duke folur me të tjerët për të përmendur informacione sukses.
 • Math-Përdorimi i matematikës për të rregulluar çështjet.
 • Shkenca-Punësuar teknikat dhe rregulloret teknologjike për të zgjidhur problemet.
 • Criticalthinking-Duke përdorur logjikën dhe menduar për vend të mirat dhe të metat e opsioneve alternative, Rezultatet ose metoda për çështjet.
 • Active Learning-Kuptimi rëndësinë e informacionit të ri për të dy të ardhmen dhe të zgjidhjes së problemeve të pranishëm vendimmarrje dhe.
 • Mësoni Strategjitë-picking dhe duke përdorur strategjitë dhe proceset pėrshtatshme problemin edukuar educationORtutorial ose kur duke studiuar gjëra që janë të reja.
 • Monitorimi i performancës-OverseeingPERDiscovering e agjencive, persona të tjerë, ose veten e konsiderojnë veprime korrigjuese ose për të krijuar përmirësime.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për përgjigjet othersA dhe duke e ditur se pse ata sillen, sepse ata e bëjnë.
 • shkathtësi-
 • Bindje-Bindur të tjerët për të ndryshuar zakonet apo intelektin e tyre.
 • Diskutim-Marrja tjerët së bashku dhe duke u përpjekur të pajtojë mospërputhje.
 • Udhëzuar-udhëzuar të tjerët howto marrin masa.
 • Orientimi-zell kompani duke u përpjekur për të gjetur strategji për të ndihmuar njerëzit.
 • Kompleksi zgjidhja e problemeve-Identifikimi vështirësi komplekse dhe rishikimin e të dhënave përkatëse të zbatojë opsione dhe për të prodhuar dhe për të vlerësuar zgjedhje.
 • Bizneset Research-Studimi kërkesat dhe kërkesat e prodhimit për të krijuar një stil.
 • pajisje apo gjenerimin dhe teknologji për të ndihmuar përdorues kërkon Engineering Design-Duke.
 • Tools përzgjedhjes-Përcaktimi i mjeteve dhe lloj pajisje e nevojshme për të ekzekutuar një punë.
 • Aplikacionet këste-Instalimi, makina, telat, apo pajisje për të kënaqur kërkesat.
 • programe kompjuterike Programim-shkrim për aplikime të ndryshme.
 • Funksion Ndjekja-Respektuar thirrjet, mat, ose indikacione të ndryshme të jetë e sigurtë se një pajisje është kryer në mënyrë efektive.
 • Operacionet dhe procedurat e Kontrollit-drejtues i metodave apo pajisje.
 • Mirëmbajtja-Ekzekutimin mirëmbajtjen rutinë mbi mjetet dhe të vendosur kur.
 • Troubleshooting-Përcaktimi faktorët pas gabimeve që janë të veprojnë dhe të vendosur se çfarë të bëjë në lidhje me të.
 • pajisje apo modele riparimin-Repairing përdorimin e pajisjeve që janë të dëshiruar.
 • Quality-Control Vlerësimi-Të bësh vlerësime dhe testet e artikujve, Zgjidhjet, ose operacionet për të vlerësuar cilësinë apo funksionalitetin.
 • Shiko dhe përfitimet vendimmarrje-Duke pasur parasysh dhe kostot krahasueshme e aktiviteteve të mundshme për të zgjedhur një më të përshtatshme.
 • Analiza-Përcaktimi se si një program duhet të punojë dhe se si ndryshimet në mjedis, operacionet, si dhe probleme mund të ndikojnë në rezultatet e.
 • Metodat Analiza-Përcaktimin e procedurave ose shenjat e performancës së sistemit dhe gjithashtu në përputhje me ambiciet e sistemit, përshtatshme ose veprimet e nevojshme për të forcuar performancën.
 • Timemanagement-kontrolluese në momentin e të tjerëve dhe dikujt rast vet.
 • Administrimi i parave-Identifikimi sa të ardhura ka të ngjarë të jenë shpenzuar të ketë punën e bërë, dhe shitjet në lidhje me këto shpenzime.
 • Menaxhimi i Burimeve Product-Respektuar dhe marrjen në përdorim të saktë të karakteristikave, pajisje, dhe materialet e nevojshme për të bërë të vepruar të veçantë.
 • Administrata i Punonjësve Burimeve-Krijimi, shtyrë, dhe udhëheqës folks, sepse ata veprojnë, identifikuar njerëzit më të mirë për punën tuaj.
Kërkesa Education Kërkesa njohuri
 • Faza Affiliate-së (ose shtesë diploma 2-vjeç)
 • Disa kurse Shkolla
 • Me shume se 1 yr, upto 2 vjet dhe duke përfshirë,
Autoriteti Profesioni Aftësitë Kualifikimeve
 • Arritja / Puna – %
 • durim – %
 • nismë – %
 • drejtuesit – %
 • ndihmë – %
 • Problem për të tjerët – %
 • Orientim social – %
 • Vetëkontroll – %
 • Toleranca stresi – %
 • AdaptabilityANDVersatility – %
 • seriozitet – %
 • Kujdes për Depth – %
 • ndershmëri – %
 • liri – %
 • risi – %
 • menduarit analitik – %

Rreth Jakobit

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *