shtëpi / Uncategorized / Home Health Aides Job Përshkrimi / Detyrimi Template dhe detyrat

Home Health Aides Job Përshkrimi / Detyrimi Template dhe detyrat

Regjimi i pranishëm përshtatur shëndetit të tilla si për shembull dhimbje salcë dhe të zakonshëm përshtatur, dhe aplikimin e barnave të jashtme në një aftësi të kujdesit ose për të moshuarit, convalescents. Dokument ose kontrolloni ndryshimet në statusin shëndetësor. Gjithashtu mund të ofrojnë kujdesin personal për shembull larjes, veshje, dhe grooming e pacientit.

Aftësitë e karrierës Kualifikimi
 • Mbani të dhënat e vështirësive, situatë, avancoj, apo kujdes pacientit për të regjistruar dhe të shqyrtojë gjetjet me inspektorit ose situatë menaxher.
 • Klientët Oferta duke përdorur salcë dhe me ndihmën e lëviz-në dhe jashtë-e dhoma gjumi, larjen ose mjetet e dhe grooming.
 • Ofrojnë individëve dhe njerëz me shërbim emotive dhe udhëzim në vende të tilla si ekzistuese në mënyrë të pavarur, Ushqimet e planifikimit që janë të shëndetshme, në kërkim pas fëmijët, ose krijimit të aftësisë së kufizuar ose gjendjes.
 • robëroj, lexuar me zë të lartë për pacientët për të mbajtur ato të paralajmëruar dhe psikologjikisht balancuar, ose të bisedoni me.
 • blerje, strategji, përgatit, ose ndihmuar njerëzit apo të tjera njësi anëtarët e familjes darka, në përputhje me dietat e dhëna.
 • pacientët i drejtpërdrejtë në përdorim ose në ushtrime themelore të caktuara të kllapa ose gjymtyrë artificiale.
 • Verifikoni pacientët’ rrah, temperaturat, dhe frymëmarrje.
 • Kryer një shumëllojshmëri të vendeve të punës siç kërkohet nga blerësi, duke përfshirë blerjen e furnizimeve në shtëpi apo drejtimin punët.
 • Fshij pacientëve ose të shfrytëzojë shtojcave përfshirë vaj për fërkim, fërkon pi, ose zgjimit heatlamp.
 • Kujdesen për pacientët me larje, larje dhe hekurosje larja, modifikuar shtrat-linens, ose asistimin e bërë përdorimin e kujdesin e tyre personal.
 • njerëzit dush.
 • Ndryshimi zakonshëm.
 • konsumatorët kompliment për mjekët’ vendet e punës apo në outings të tjera jashtë shtëpisë, furnizimin mbështetje, udhëtojnë, dhe shoqëri.
 • Të kujdeset për fëmijët që janë të paaftë ose që kanë prindërit e lodhur ose me aftësi të kufizuara.
 • Shpërndarë ilaçe të përshkruara që ishin oral, nën rrugën me shkrim të mjekut apo si udhëhiqet nga kujdesit në shtëpi infermiere ose ndihmë, dhe njerëzit garanci marrin drogë e tyre.

Aktivitetet e punës Kualifikimi
 • Leximi kuptuarit-Knowledge krijuar fraza dhe paragrafët në docs punës lidhur.
 • Active Dëgjimi-Dhënia e tërë vetëdija e asaj që folks të tjera pohojnë, duke marrë kohë për të kuptuar gjërat duke u ndërtuar, që kërkojnë pyetje si të saktë, sesa mesmerizing në raste që janë të pahijshme.
 • Publishing-folëse të shkruar në mënyrë efektive poshtë jo si të papërshtatshme për kërkesat e turmës.
 • Duke folur-folur-për të tjerët për të përcjellë informacion effortlessly.
 • Aritmetike-Punësuar aritmetike për të zgjidhur çështjet e.
 • Technology-Shfrytëzimi rregullat klinike dhe zgjidhje për të korrigjuar çështjet.
 • Duke menduar se është logjika kritike zbatimit dhe arsye në vendin disavantazhet dhe avantazhet e metodave, Rezultatet apo zgjidhje alternative për dilema.
 • Active Learning-Comprehending përfitimet e informacionit të freskët për të dy ekzistuese dhe të ardhshme vendimmarrje zgjidhjen e problemeve dhe.
 • Mësoni Strategjitë-zgjedhjen dhe përdorimin e trajnimit / praktikat dhe metodat e drejtë për problemin mësimore kur të mësuarit apo artikujt që janë të freskëta mësimdhënies.
 • Monitorimi-checking / Zbulimi Performanca e personave të tjerë, vetë, ose agjencitë për të prodhuar zhvillime ose të marrë veprime korrigjuese.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për tendencat othersI, ndërsa ata bëjnë pse ata përgjigjen dhe të kuptuarit.
 • Kontrolli-Përshtatja veprime në drejtim të tjerëve’ veprimet.
 • Marketing-Genuine tjerët për të ndryshuar trurin apo sjelljen e tyre.
 • Arbitrazhi-Getting tjerët kolektivisht dhe duke u përpjekur të pajtojë mospërputhje.
 • Asistimi-Coaching të tjerët se si të bëjnë një lëvizje.
 • Orientimi-Definitely kompani në kërkim të metodave për të ndihmuar individët.
 • Avancuar Zgjidhja e Problemeve-Identifikimi dilemat komplikuara dhe rishikimin e info se është e lidhur zbatohen përgjigje dhe për të zhvilluar dhe të marrë parasysh mundësitë.
 • Operations Research-shqyrtuar kërkesat pika dhe dëshiron për të prodhuar një stil.
 • Technology Design-Marrja apo përshtatjen e pajisjeve dhe inxhinieri për të funksionuar nevojat e konsumit.
 • Gear Selection-Vendosja lloj të pajisjeve dhe mjeteve të nevojshme për të bërë një punë.
 • Mjetet e instalimit, Instalimi, produktet, rrjetë, ose paketa për të përmbushur kërkesat.
 • Encoding-shkruar paketa kompjuterike për qëllime që janë disa.
 • Funksion pullat e monitorimit të shikuara, mat, ose indikacione të ndryshme për të siguruar një makinë është duke vepruar në mënyrë efektive.
 • Funksionimi dhe Kontrollit-Trajtimi procedurat e marsheve ose sistemeve.
 • Mirëmbajtja-Performing shërbimin rutinë mbi mjetet dhe identifikimin se kur dhe çfarë lloj servisim është e nevojshme.
 • Troubleshooting-Identifikimi i faktorëve prapa gabimet që do të vrapojnë dhe të zgjedhur se si të vazhdohet në lidhje me të.
 • Riparim-Repairing programe apo produkteve duke përdorur metodat e nevojshme.
 • Kontrollin e Cilësisë Research-Ekzekutimin ekzaminimet dhe vlerësimet e mallrave, Zgjidhjet, ose procedurat për të gjykuar performancën ose cilësinë.
 • Pushtet dhe Vendimmarrës-menduarit në lidhje me shpenzimet e përgjithshme dhe gjërat e mëdha në lidhje me sjellje që janë të ardhshëm për të zgjedhur atë që është mirë të përshtatshme.
 • Analiza-Marrja e vendimeve se sa ndryshimet në mjedis, operacionet, si dhe kushtet mund të ndikojë në përfitimet dhe çfarë lloj të teknikë duhet të veprojë.
 • Metodat Analiza-Përcaktimin e procedurave ose sinjalet e performancës së sistemit dhe gjithashtu në lidhje me objektivat e makinës, veprimet kishte një nevojë për të forcuar ose funksionalitetin e duhur.
 • Time Management-kontrolluese të tjerët’ Periudha dhe gjithashtu oneis kohën e vet.
 • Mbikëqyrja e para-Vendosur si të ardhura do të shpenzohen për të marrë detyrën e bërë, dhe kontabilitetit në lidhje me këto tarifa.
 • Menaxhimi i substancave Nënkupton-marrjen dhe respektuar në drejtim të përdorimit të përshtatshëm të shërbimeve, mjete, dhe materialet e nevojshme për të bërë seriozisht funksion specifik.
 • Mbikëqyrja e Personelit Burimeve-Krijimi inkurajuese, dhe me qëllim folks si ata veprojnë, përcaktimin e folks më efektive për detyrën.
Kërkesa Education Përvoja Kërkesa
 • Diploma Senior High School (ose GED ose School High-Document Ekuivalenca)
 • Diplomë Lidhje s (ose shtesë niveli 2-vjeç)
 • Asnje
Autoriteti Job Skills Paraprake
 • AccomplishmentORWork – 87.32%
 • këmbëngulje – 87.35%
 • përpjekje – 83.45%
 • kontroll – 84.69%
 • ndihmë – 95.23%
 • Problem në lidhje tjerët – 94.94%
 • Positioning kulturore – 89.63%
 • Vetëkontroll – 94.65%
 • presioni Toleranca – 89.00%
 • AdaptabilityORMobility – 88.58%
 • konsistencë – 95.22%
 • Ndërgjegjësimi i Detail – 95.11%
 • etikë – 95.66%
 • liri – 92.43%
 • zhvillim – 86.81%
 • menduarit analitik – 81.02%

Rreth Jakobit

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *