shtëpi / Uncategorized / Klasën Dhe Sorters, Produkte bujqësore Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrë e mostrës

Klasën Dhe Sorters, Produkte bujqësore Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrë e mostrës

Gradë, shumëllojshmëri, apo veprim ushqim që është e tërë dhe të mallrave të tjera të fermave nga sizing, paund, hije, ose sëmundje.

Job Skills Paraprake
 • Rank dhe lloj produkteve në bazë të elementeve të tilla si për shembull ngjyra, llojet, gjatësi, më të gjerë, shiko, kuptim, aromë, dhe me cilësi për të bërë trajtimin e sigurt e duhur dhe përdorimin.
 • Hedh produkte funksionon keq ose inferiore ose çështje të pazakontë, dhe mallrat pozicion që janë të pranueshme në kazanët për kontrollin që është më.
 • Peshojnë artikuj apo vlerësim £ e tyre, aesthetically ose të ndjehen.
 • Vendin e mallrave në kontejnerë në përputhje me nivelin dhe të nivelit të notave në tenxhere.
 • Raportoni letërnjoftimit ose klasën sasi në biletat ose në të anijeve, marrjen, ose shitje në shtrat.
 • Tufts pavarur fibër mes gishtave për të përcaktuar cilësinë koheziv të materialeve dhe forcës.

Task Veprimet Need
 • Leximi dënime njohuri Njohuri dhe dënimet përgatitur në dosjet që lidhen me punën.
 • Active Dëgjimi-paraqitur vëmendjen e plotë të asaj që thonë të tjerët, duke përdorur kohë për ju për të kuptuar faktorët që e bëra, pyesin pyetje si e duhur, dhe kurrë nuk mbytje në momentet që janë të papërshtatshme.
 • Prodhimin-bisedonte shkruar me efikasitet poshtë si hije nevojat e audiencës.
 • Duke folur-folur-për të tjerët për të përcjellë informacion të duhur.
 • Matematikë-Shfrytëzuar matematika për të zgjidhur problemet.
 • Research-aplikimin e politikave mjekësore dhe metodat për të zgjidhur problemet.
 • Criticalthinking-Punësuar gjykim dhe arsye për Spot aftësitë dhe metat e të gjeturave, zgjidhje alternative apo qasjet në çështjet.
 • Active Learning-Kuptimi efektet e info se është i freskët për çdo ardhmen dhe problemsolving ekzistuese dhe vendimmarrje.
 • Strategjitë-Shfrytëzimi mësuarit dhe përzgjedhjen e teknikave dhe teknika e duhur për situatën coachingANDinstructional kur zotërimin apo edukimin e pikave të reja.
 • Ndjekja-MonitoringORAssessing efikasitetit të veten, folks që janë të tjera, ose korporatat për të krijuar ndryshime ose e konsiderojnë veprime korrigjuese.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për tendencat othersA dhe duke e ditur se pse ata reagojnë për shkak se ata bëjnë.
 • Veprimet Kontrolli-ndryshuar në lidhje me aktivitetet othersI.
 • Bindje-bindur të tjerët për të ndryshuar kokat apo veprimet e tyre.
 • Diskutim-Shpërndarja të tjerët së bashku dhe duke u përpjekur të pajtojë mospërputhje.
 • Trajnim-Udhëzon tjerët howto marrin masa.
 • Orientimi-Definitely shërbimit në kërkim të metodave për të ndihmuar individët.
 • Avancuar Problemsolving-Dallimi problemet avancuar dhe shqyrtimin informacion që është relevante parasysh dhe për të prodhuar zgjedhje dhe të aplikojnë mjete.
 • Operacionet Vlerësimi-Duke pasur parasysh parakushtet Merchandise dhe dëshirat për të bërë një plan urbanistik.
 • Teknologji Design-Engineering për të ofruar përdoruesit dhe duke e bërë ose pajisje të kërkesave në ndryshim.
 • Tools Selection-Identifikimi i mjeteve dhe llojin e pajisjet e nevojshme seriozisht për të ekzekutuar një detyrë.
 • instalimin e pajisjeve-Shtimi, makina, telat, ose programe për të kënaqur kërkesat.
 • Zhvillimi-Kompozimin e aplikacioneve kompjuterike për funksionet që janë të ndryshme.
 • Operacioni Ndjekja shikuara thirrje, mat, ose sinjale të tjera të jetë i sigurt se ka një pajisje aktualisht veprojnë saktë.
 • Procedura dhe Kontrollit-Trajtimi procedurat e mjeteve apo metodave.
 • Mirëmbajtja-Përmbushja mirëmbajtjen rutinë mbi mjetet dhe identifikimin kur dhe çfarë lloji i servisimit do të bëhet e nevojshme.
 • Troubleshooting-Përcaktimi arsye për funksionimin e gabimeve dhe të vendoset se si të procedohet në lidhje me ndonjë nga ajo.
 • sistemet Rivendosja-Piruni ose pajisje shfrytëzuar pajisjet që janë të domosdoshme.
 • Quality-Control provimit-Ekzekutimin hetimet dhe testet e produkteve, ofruesit, ose operacionet për të vlerësuar efikasitetin ose të cilësisë.
 • Shiko dhe përfitimet vendimmarrje-konsideruar dhe shpenzimet e përgjithshme të aktiviteteve të mundshme për të zgjedhur atë që është më e përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-Përcaktimi mënyrë rregullimet në atmosferë, bizneset, dhe gjithashtu kushte do të ndikojë përfitime dhe çfarë lloj metode duhet të punojnë.
 • Hapat ose treguesit e performancës së sistemit të metodave të vlerësimit, dalluese si të sakta apo hapat e nevojshme për të rritur efikasitetin, në përputhje me objektivat e pajisjes.
 • Time-Menaxhimi-Trajtimi me rastin e të tjerëve, së bashku me periudhën e oneis vet.
 • Operacionet e financiare Burimeve-Vendosur si të ardhura do të përdoret për të marrë punë të përfunduar, e të dhënave të lidhur me këto shpenzime.
 • Mbikëqyrja e Materiale Burimeve-shikimin dhe marrjen në përdorim të përshtatshëm të institucioneve, mjete, dhe materiale të kishte një nevojë për të bërë funksion të veçantë.
 • Mbikëqyrja e Personelit Burimeve-Krijimi inkurajuese, dhe folks udhëzuese për shkak se ata veprojnë, identifikuar njerëzit më efektive për këtë detyrë.
Edukimi Kualifikimi Kërkesa njohuri
 • Më pak-se një diplomë Top Shkollës
 • Diploma Senior High School (ose GED ose Senior School Ekuivalenca Kualifikimit)
 • Shumë Klasat e fakultetit
 • Asnje
Profesioni Aftësitë e kontrollit duhet
 • AchievementANDAttempt – 83.24%
 • këmbëngulje – 81.08%
 • motivimi – 84.59%
 • drejtuesit – 75.40%
 • ndihmë – 82.78%
 • Problem për të tjerët – 82.64%
 • Alignment social – 84.27%
 • Vetëkontroll – 84.64%
 • presioni Toleranca – 80.58%
 • VersatilityANDVersatility – 89.08%
 • seriozitet – 94.96%
 • Përqëndrohet në detaje – 87.92%
 • ndershmëri – 89.27%
 • pavarësi – 87.74%
 • risi – 79.68%
 • menduarit analitik – 86.09%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Telefoni Operators Job Përshkrimi / Jobs dhe detyrë e mostrës

Japin informacion duke hyrë alfabetik, gjeografik, apo faqet e internetit të tjera. Ndihmuar blerësit duke përdorur nevojat ekskluzive faturimit. …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *