shtëpi / Uncategorized / Servers Ushqim, Nonrestaurant Job Përshkrimi / Llogaridhënia mostër dhe Jobs

Servers Ushqim, Nonrestaurant Job Përshkrimi / Llogaridhënia mostër dhe Jobs

Assist ushqim për njerëzit jashtë një mjedis cafe dhoma infermieri, dhoma Inn, amenities kujdesi rezidencial, ose autos.

Aftësitë e punës Kërkesat
 • Vëzhgoni qarkullimin ushqime, bërë enët siguruar janë sjellë në atë këshilla dhe përfituesit e duhura, të tilla si për shembull ato në lidhje me dietat që ishin specifike, janë zbatuar.
 • Pastroni apo shterp enët, pajisje, pajisje, ose enë kuzhine.
 • Analizo tabaka për të siguruar që ato përmbajnë gjëra të nevojshme.
 • Vendndodhja ushqime servings në kontejnerë apo disqe sipas blerjet apo rekomandimeve.
 • kontejnerët e ngarkesës duke përdorur shtesa të tilla si për shembull, të hahet produktet, condiments, peshqir ari.
 • Merrni ngrënies urdhrat dhe kërkesat rele për kuzhinat ose sigurimin e sipërfaqeve për të lejuar ata që të plotësohet.
 • Programet mbështetëse e investimeve me mallra të tilla si akull, napkins, ose straws.
 • Hiq kontejnerët pas enët janë mbaruar dhe ushqim bandë për t'u kthyer në shtëpi,.
 • Përgatitja artikuj ushqimore, të tilla si për sanduiçe të shkallës, salads ose pije freskuese.
 • Monitoruar përgatitjen e ushqimit ose duke ndihmuar mënyra për të bërë të sigurt se trajtimet e duhura janë zbatuar.
 • Hold ushqim, rugs, ose linens në tabaka ose karrocat punësojë për të kryer kontejnerët.
 • Ku njerëzit apo njerëzit duan të konsumojnë ushqime të tyre të vendosur dhe për të ndihmuar këto të marrë në situatë.
 • Raporti shuma dhe varieteteve të artikujve të veçantë ushqimore shërbeu për blerësit.
 • hetimet e përgjithshme, aktuale e tyre për klientët, dhe për të marrë kosto për shërbime.

Job ndjekjet Domosdoshmëria
 • Leximi paragrafët njohuri ditur dhe paragrafët e krijuar në dokumentet që lidhen me punën.
 • Active-Dëgjimi-ofruar vëmendje të plotë për atë që folks të tjera janë duke thënë, ka kohë për të njohur detajet duke u ndërtuar, Pyetjet e pyesin si e përshtatshme, sesa mbytje në situata të gabuara.
 • Prodhimin-In shkrim jo si të papërshtatshme për kërkesat e turmës që flasin me sukses.
 • Duke folur-Duke folur për të tjerët për të përmendur të dhënat e duhur.
 • Math-Përdorimi matematika për të rregulluar çështjet.
 • teknikat kërkimore-Punësuar dhe udhëzime teknologjike për të zgjidhur problemet.
 • Kritik-menduarit-Aplikimi logjikën dhe të menduarit në vend të mirat dhe të metat e të gjeturave, alternativa alternative apo mënyra për problemet.
 • Përfitimet Active-Learning-Knowledge informacion të ri për sa i përket si potencial dhe të fundit vendimmarrja zgjidhjes së problemeve dhe.
 • Të mësuarit e teknikave-picking dhe duke aplikuar trajnimi / e strategjive arsimore dhe trajtime të përshtatshme për situatën në stërvitje, ose kur duke studiuar çështje të reja.
 • Kontrollimi-OverseeingANDExamining funksionalitetin e bizneseve, njerëzit e tjerë, ose veten për të krijuar përmirësime ose të marrë veprime korrigjuese.
 • Social largpamësin-Duke qenë jo në dijeni të tjerëve’ tendencat si ata bëjnë pse ata reagojnë dhe të kuptuarit.
 • Zhdërvjelltësi-Përshtatja veprimet në raport me të tjerët’ veprimet.
 • Persuasion-Genuine tjerët për të përmirësuar shprehitë apo intelektin e tyre.
 • Arbitrazhi-Getting tjerët kolektivisht dhe duke u përpjekur për të pajtuar variacione.
 • Trajnim-mësuar të tjerët howto bëjë diçka.
 • Orientimi-Pozitivisht shërbimit që kërkojnë metoda për të ndihmuar njerëzit.
 • Kompleksi Problemsolving-Identifikimi probleme të ndërlikuara dhe hulumtimin faktet relevante të shqyrtojë dhe për të prodhuar zgjedhje dhe zbatuar opsione.
 • Operations Research-Studimi kërkon dhe parakushte produkt për të bërë një stil.
 • Engineering Design-Engineering për të ndihmuar mjetet individuale dhe ndryshim apo gjenerues kërkon.
 • Pajisje Selection-Identifikimi lloj të pajisjeve dhe mjeteve të nevojshme seriozisht për të bërë një punë.
 • Produktet e instalimit-Shtimi, modelet, telat, ose paketa për të përmbushur kërkesat e deri.
 • Encoding-prodhimin e paketave kompjuterike në lidhje me funksionet që janë të ndryshëm.
 • Operacioni Ndjekja-Duke parë sinjale të ndryshme, dials, ose vlerësimet për të siguruar se nuk është një pajisje aktualisht kryerjen në mënyrë të përshtatshme.
 • Funksion dhe Manage-kontrolluese funksionet e teknikave ose produkteve.
 • Pajisje Maintenance-Përmbushja mirëmbajtjen që është rutinë në pajisje dhe përcaktimin e kur.
 • Troubleshooting-Identifikimi i faktorëve prapa glitches që operojnë dhe duke zgjedhur se si të procedohet në lidhje me ndonjë nga ajo.
 • Riparimi-Repairing programe ose makina duke përdorur burimet që janë të nevojshme.
 • Kontrollin e Cilësisë Research-Kompletimi vlerësime dhe hetimet e mallrave, Kompanitë, ose funksione për të gjykuar funksionalitetin ose shkëlqyer.
 • Dituria dhe vendimmarrja-Duke pasur parasysh përfitimet dhe shpenzimet relative të masave të mundshme për të gjetur atë më të përshtatshëm.
 • Analiza-Identifikimi çfarë lloj i programit duhet të veprojë dhe mënyra rregullime në rrethinat, funksione, si dhe rrethanat do të ndikojë në rezultatet e.
 • Systems Vlerësimi-Përcaktimi i metodave apo shenjat e performancës së sistemit të së bashku me lidhje me ambiciet e pajisjes, saktë apo veprimet e nevojshme për të rritur efikasitetin.
 • Time Management-Menaxhimi oneis rastin personale.
 • Mbikëqyrja e Kursimeve-Marrja e vendimeve sa të holla do të shpenzohen për të marrë punën e kryer, dhe shitjet në lidhje me këto shpenzime.
 • Menaxhimi i Produktit Mjete-zbulimin dhe gjetjen për përdorim të përshtatshëm të karakteristikave, produktet, dhe produktet e nevojshme seriozisht për të bërë specifikuar veprojë.
 • Menaxhimi i punëtorëve Burimeve-Building, frymëzues, dhe me qëllim individët, ndërsa ato funksionojnë, përcaktimin e personave të shumë më të mirë për punën tuaj.
Kërkesa Education nevojë për njohuri
 • Më pak se një shkallë të lartë të shkollës
 • Diplomë të shkollës së mesme (ose GED ose Document High School Ekuivalenca)
 • Disa programe të fakultetit
 • Asnje
Punojnë Command Skills parakusht
 • Realizimi / Përpjekje – 87.16%
 • këmbëngulje – 87.88%
 • projekt – 89.66%
 • drejtuesit – 81.00%
 • ndihmë – 93.82%
 • Problem në lidhje tjerët – 83.10%
 • Positioning social – 96.61%
 • Vetëkontroll – 89.59%
 • Toleranca stresi – 91.55%
 • AdaptabilityORVersatility – 86.40%
 • besueshmëria – 83.05%
 • Ndërgjegjësimi i Aspect – 90.45%
 • Forcë – 93.59%
 • liri – 85.39%
 • shpikje – 81.48%
 • të menduarit – 80.69%

Rreth Jakobit

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *