shtëpi / Uncategorized / Floor Sanders dhe të parëve Job Përshkrimi / Llogaridhënia Template dhe detyrat

Floor Sanders dhe të parëve Job Përshkrimi / Llogaridhënia Template dhe detyrat

parket të pastër dhe rërë druri aplikojnë xhaketa të përfundojë, dhe për të edhe materiale të shfrytëzuar hall tokë dhe njësi Kati lëmues.

Aftësitë e punës Kërkesat
 • Kontrolloni parket për perfundon.
 • edges të pastër dhe rërë terren dhe vende të paarritshme në tokë Sanders, shfrytëzuar scrapers, kompjuter – letër zmerile, dhe lloji Sanders.
 • Udhëzuesi lëmues makina mbi katet e kateve derisa sipërfaqet janë të shëndetshëm.
 • Lidhu për rollers të modeleve lëmues.
 • Punësojnë xhel përbërës dhe shtresa të plotë në dysheme për të mbyllur prej druri.
 • Eliminimi nga nyje, duke përdorur scrapers, takëm, ose chisels druri.

Aktivitetet Task Paraprake
 • Të kuptuarit e leximit-Comprehending paragrafët dhe përmbajtje të krijuar në dokumentet e punës që janë të lidhura.
 • Active Dëgjimi-ofruar vëmendje të gjithë se çfarë të tjera-njerëz janë duke thënë, duke marrë kohë për ju për të njohur sendet duke u prodhuar, Pyetjet kureshtar si ideal, dhe nuk mbytje në kohë të pasakta.
 • Shkrimi Komunikim i shkruar në mënyrë efikase poshtë jo si të papërshtatshme për nevojat e të tregut.
 • Duke folur-biseduar me të tjerët për të përcjellë të dhëna si duhet.
 • Math-Shfrytëzuar matematikë për të zgjidhur çështjet e.
 • Metodat kërkimore-Aplikimi dhe parimet mjekësore për të korrigjuar probleme.
 • Të menduarit kritik-përdorur arsyen dhe arsyet për vend pikat e forta dhe mangësitë e qasjeve, ide apo alternativa alternative të problemeve.
 • Active-Learning-Kuptimi implikimet e detajeve që është i freskët në lidhje si potencial dhe aktual për zgjidhjen e problemeve vendimmarrje dhe.
 • Mësoni Strategjitë-zgjedhjen dhe aplikimin e praktikave dhe teknikave pėrshtatshme problemin edukuar instructionANDtutorial ose kur të mësuar gjëra që janë të freskëta.
 • Kontrollimi-CheckingPERAssessing funksionalitetin e bizneseve, personat e tjerë, ose veten për të gjeneruar përmirësime ose marrin në konsideratë veprime përmirësuese.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për të tjerët’ Përgjigjet pse ata sillen si ata e bëjnë dhe të kuptuarit.
 • Kontrolli-Ndryshimi veprime në lidhje me sjelljen othersI.
 • Aftësi bindjeje efektive të tjerët për të ndryshuar mendjen ose sjelljen e tyre.
 • Negocimi-Sjellja e të tjerët së bashku dhe duke u përpjekur të pajtojë variacione.
 • Trajnim-Mobilizim howto bëjë diçka.
 • Shërbimet Orientimi-Definitely duke u përpjekur për të gjetur metoda për të mbështetur individët.
 • Avancuar Zgjidhja e Problemeve-dalluese e problemeve komplekse dhe rishikimin detajet që lidhen zbatohen mjetet juridike dhe për të zhvilluar dhe për të vlerësuar mundësitë e.
 • Bizneset Analiza-inspektimin kërkon dhe zgjidhja duhet të prodhojë një plan urbanistik.
 • Teknologji Design-Engineering për të ndihmuar konsumatorin dhe ndryshimin produkte ose prodhimin e nevojave.
 • Gear Selection-Përcaktimi i llojit të pajisjeve dhe mjeteve kishte një nevojë për të kryer një punë.
 • Instalimi-Shtimi produkte, pajisje, telat, ose programe për të në përgjithësi të përmbushur specifikimet.
 • Zhvillimi-shkruar programet kompjuterike në lidhje me përdorimet që janë të ndryshëm.
 • Funksioni Ndjekja-respektuar dials indikatorë, ose shenja të tjera sinjale të jetë i sigurt se ka një pajisje të funksionuar siç duhet.
 • Operacionet dhe procedurat e kontrollit-parandalimin e produkteve apo teknikave.
 • Pajisje Maintenance-Përmbushja mirëmbajtjen rutinë në veshje dhe të vendosur kur.
 • Troubleshooting-Identifikimi i faktorëve prapa gabimet që funksionojnë dhe të përcaktuar se si të vazhdohet në lidhje me këtë.
 • Fixing-Fixing modele apo programe shfrytëzuar mjetet që janë të nevojshme.
 • Quality-Control Research-Kryerja e ekzaminimeve dhe provimet e produkteve, ofruesit, ose procese për të vlerësuar efektivitetin ose shkëlqyer.
 • Dituria dhe vendimmarrja-Duke menduar për shpenzimet krahasuese dhe gjërat e mëdha në lidhje me masat që ka të ngjarë të gjetur një më të përshtatshme.
 • Analiza-Përcaktimi se sa një metodë duhet të punojnë dhe mënyrë përmirësime në mjedis, procedurat, dhe Sëmundjet mund të ndikojnë përfitime.
 • Sistemet Analiza-identifikimin e masave ose tregues të performancës dhe të drejtë ose sjellja kishte një nevojë për të rritur efikasitetin, në përputhje me qëllimet e makinës.
 • Time Management-Menaxhimi kohë personale së bashku me të tjerët’ periudha e njërit.
 • Administrimi i Money-përcaktuar se si do të përdoret padyshim para për të marrë detyra realizohet, dhe kontabilitetit në lidhje me këto shpenzime.
 • Operacionet e produktit Metodat-Duke parë dhe marrjen për përdorimin e duhur të të marsheve lehtësitë, dhe furnizimet e burimeve kishte një nevojë për të bërë punë të veçanta.
 • Mbikëqyrjen e personelit Burimeve-Krijimi, inkurajues, dhe drejtimin personat si ata punojnë, dallimin folks shumë më të mirë për karrierën tuaj.
Edukimi Kualifikimi Përvoja Need
 • School Senior High Degree (ose GED ose High School Ekuivalenca Certificate)
 • Më pak-se një nivel të lartë të shkollës
 • Asnje
Profesioni Kontrolli Aftësitë Kualifikimit
 • Arritja / Energjisë – 73.70%
 • këmbëngulje – 82.80%
 • nismë – 89.33%
 • kontroll – 79.76%
 • Bashkëpunimi – 84.33%
 • Matter lidhur tjerët – 79.89%
 • Drejtimi social – 73.27%
 • Vetëkontroll – 81.55%
 • Prag stresi – 84.24%
 • CustomizationANDVersatility – 73.46%
 • besueshmëria – 81.80%
 • Kujdes për Depth – 92.93%
 • ndershmëri – 85.60%
 • liri – 79.25%
 • zhvillim – 74.15%
 • menduarit analitik – 71.67%

Rreth Jakobit

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *