shtëpi / Tips / Këshilla të shkëlqyer për lidershipin që ju do të duan të Lexuar

Këshilla të shkëlqyer për lidershipin që ju do të duan të Lexuar

A keni vendosur ndonjëherë veten tuaj në një skenar vendin e njerëzit e tjerë ju pritet që të jetë një lider, por ju nuk ishin në gjendje për të shfaqur ekspertizë produktiv lidershipit? Ju duhet të kalojnë interes në qoftë se ju me të vërtetë nuk duan të jenë të kaluar më tepër se një herë. Artikulli në vijim do t'ju shfaqin atë që kërkon për të ndihmuar të përfshijë aftësitë drejtuese për jetën tuaj të përditshme personale.

Në të blerë të jetë një udhëheqës i mrekullueshëm, ju duhet të jetë i sinqertë. Si udhëheqës, ju duhet të jetë duke u përpjekur për të udhëhequr njerëzit në një kurs të shkëlqyer. pasuesit e tu do të shohin ndershmërinë tuaj dhe do të vlerësojmë atë. Ju shpesh duhet të provoni ndershmërinë me njerëzit tuaj, si ajo duhet të ndikojë ato në drejtim të ndershmërisë si duhet.

Ndershmëria është jetike vendimtare për një udhëheqës. Udhëheqësit efektive janë të besueshme. Kur ju jeni të veprojnë në aftësitë tuaja për udhëheqje, sigurohuni që ju jeni vazhdimisht të sinqertë me veten dhe të tjerët. Një burrë apo një grua do të ketë shumë më tepër respekt për ju, nëse ata vijnë për të ndjehen si ata mund të varet dhe të besoj në ju.

moralin tuaj të kryejnë një pozicion të rëndësishëm në shndërrimin në një lider të shkëlqyer. Të jetë i sigurt për të do të jetë i qetë me zgjedhjet që bëjnë. Nëse besoni se një përcaktim do të mërzitur, mbajtur larg nga duke shkuar poshtë këtë rrugë. Edhe pse nuk do të ketë burra dhe gra me një grup të ndryshme të moralit atje, ju duhet të jetë pozitiv ju jeni duke bërë çështjen e duhur.

Të jetë një lider shumë i mirë ndërmarrje, ju keni nevojë për të në asnjë mënyrë të reduktuar moralin tuaj vetëm për të konkurruar. Nëse ju gjeni se ju nuk do të miratojë të asaj që konkurrenca juaj është duke bërë, atëherë është e deri tek ju për të gjetur një rrugë alternative por megjithatë të jetë konkurruese. Ka teknika për të konkurruar pa rënie kërkesat tuaja. Nëse gjej një mënyrë të re për të qëndruar në lojë, ju mund të jenë të lumtur.

Duke u ndalur në ekipin tuaj është me të vërtetë e rëndësishme, si një udhëheqës. Të bëjë punën e vështirë për të lexuar deri në atë se si për të dhënë inkurajim dhe për të krijuar frymëzim në individë të çojë. Si një alternativë e vënë gjithashtu një objektiv shumë në detyrat individuale, frymëzuar grupin për të kryer siç duhet.

Sigurohuni që ju keni objektivat e parashikuara për biznesin tuaj si një të plotë. Të gjithë njerëzit dëshirojnë të kenë ndonjë gjë që mund të xhiruar për, dhe një udhëheqës i madh do të drejtojë personelin e tyre në këtë drejtim. Ju nuk mund të japin shpalljet dhe të supozojmë se profesioni juaj ka mbaruar. Hold muaj në mbledhjet mujore objektive për të folur për progresin e të gjithëve.

Ju duhet të marrë disa kohë çdo ditë për të shqyrtuar dhe vlerësuar gjendjen shpirtërore dhe mjedisit në vendin e punës. Sillni në disa nga vartësit tuaj për të lejuar ju e dini se si ata me të vërtetë të ndjehen. Të jetë i hapur për rekomandimet, flasim për modifikimet që duhet të krijohen dhe të veprojnë në nxitjen e marrëdhënieve.

Liderët dëgjuar shumë më tepër se flasim. Duke qenë një udhëheqës i madh është e gjitha për të dëgjuar atë që të tjerët kanë për të thënë. Dëgjoni njerëzit duke bërë punë me ju. Kjo përbëhet nga problemet e tyre me ju. Kuptoj se çfarë çdo punëtor është duke thënë në lidhje me atë artikull është si dhe se si folks janë të punësuar atë. Ju mund të habiteni se si në mënyrë të konsiderueshme të gjeni se duke dëgjuar.

Udhëheqësit e fuqishme kuptojnë dobësitë e tyre dhe pikat e forta e tyre. Nëse ju jeni mendjemadh, ju do të dështojnë. Paguajnë konsideratë në vende që ju dëshironi për të forcuar.

Shumë vetë deri në gabimet tuaja. Asnjë person nuk është më i miri. Mbajnë deri në gabimet tuaja, korrigjimin e tyre dhe duke studiuar prej tyre është një cilësi të lartë të një lideri të madh. Ajo do të tregojë atyre se ju jeni të njeriut, ashtu siç janë. Përderisa pranuar dështimin nuk mund të duket i madh, ajo është e përulur dhe i respektuar.

Kur një gabim ndodh, një udhëheqës i madh do të përdorin skenarin si një gjasat për të gjetur diçka, në vend të një mundësi për të kritikuar. Diskutuar vështirësi dhe si të merren me atë do të mbështesë atyre një marrëveshje e madhe.

Të bëjë të sigurt që ju jeni gjithmonë në kërkim për të mësuar aftësitë e reja drejtuese. Marrë disa mësime ose të shkojnë në punëtori në një bazë tipike për të kuptuar ekspertizë të re se si të udhëheqin si duhet. Ka metoda zakonisht të reja për të kuptuar dhe aftësitë për të rritur. Të bëjë të sigurt për të mbajtur veten up-to-date.

Personeli marrë udhëheqësit e tyre për të folur në mënyrë efikase. Dëgjimi është tipari më i rëndësishëm i një lideri. Shmangni brushing off punonjësit apo pretenduar se ju nuk do të dëgjojnë se çfarë ata kanë për të thënë. Nëse dikush ankohet, i kushtoj vëmendje për atë që ata janë duke thënë.

Kontrolloni vetja juaj në derë, dhe kurrë nuk ruajnë distancë tuaj nga ekuipazhi. Asnjëherë vënë ndonjëherë veten tuaj mbi grupin, madje edhe kur ju jeni i madh një grup njerëzish. Mos provoni kryerjen e çdo gjë nga vetë tuaj. Në fund, ekuipazhit tuaj është ajo që ka tendencë për të bërë për të të prishet, kështu që të jetë i sigurt absolutisht të gjithë ndihet kritike.

Udhëheqja e mirë është vendimtar për arritjen e një firme. megjithatë, në qoftë se ju nuk do të njohin rregullat e udhëheqjes, ju nuk mund të ketë ndjerë se ju mund të jetë një lider i vërtetë. Ne shpresojmë se dilemë mund të zgjidhet nga ky post.

Rreth Jakobit

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *