shtëpi / teknik / Dëshmi Teknik Job Përshkrimi i mostrës

Dëshmi Teknik Job Përshkrimi i mostrës

Dëshmi Teknik Job Përshkrimi i mostrës

PËRKUFIZIMI i provave teknik

Përshkrimi i punës Teknik dëshmi përfshin mbledhjen, marrjes, shqyrtuar, dhe ruajtjen e provave fizike ose pasurisë, me kusht që ai aderon në Policinë e Aktit Evidence Penale (PACE).

përgjegjësive të punës

 • Kjo punë përfshin koordinimin teknik dhe mbikëqyrjen e përpunimit të skenave të mëdha të krimit.
 • Koordinatori Provat shqyrton shkrim raporte skicat dhe dokumentacionin tjetër skenën e madhe të krimit për të siguruar plotësinë e tij dhe saktësinë.
 • Koordinatori Provat ndihmon Koordinator Kreu Evidence me prova fizike përpunimit për Departamentin e Policisë.
 • Koordinatori Dëshmi siguron që provat fizike është inventarizuar si duhet dhe se zinxhiri-i-arrest është ruajtur.
 • efektivitetit të punës dhe të performancës të punës është i mbikqyrur nga provat Koordinator Udhëheqësi.
 • Monitoron mbledhjen identifikuese shënon paketimin dhe përpunimin e të gjitha provave aksident dhe Crime Scene mbledhur nga teknikët Crime Scene.
 • Jep me policë dhe Prokurorit të Shtetit s për të diskutuar paraqitjen e provave fizike në gjykatë.
 • Siguron se provat fizike dhe raportet e lidhura janë të përgatitur siç duhet për futjen në gjyq.
 • Udhëzon Teknikët Crime Scene dhe policë hyrje të nivelit të asaj që përbën prova fizike se si është mbledhur dhe se si ajo është e përpunuar.
 • Siguron se zinxhiri-i-arrest është ruajtur në çdo send e provave fizike të mbledhura nga Departamenti i Policisë.
 • Aftësia për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie efektive të punës me mbikëqyrësit dhe punonjësve të tjerë
 • Aftësia për të komunikuar në mënyrë efektive me gojë dhe me shkrim
 • Aftësia për të vepruar një terminal kompjuteri
 • Aftësia për të koordinuar punën e të tjerëve në mbledhjen e provave fizike në skenat e krimit
 • Aftësia për të përpunuar një skenë krimi përdorur teknika të pranuara dhe metodat dhe për të trajnuar të tjerët në këto aftësi

KUALIFIKIMI

MINIMUM QUALIFICATIONS REQUIRED

Çdo kombinim i trajnimit ,edukimi dhe përvoja e barabartë me diplomimit nga shkolla e mesme ose GED .Një së paku një vit përvojë në depo,kontrollin e inventarit,ose një fushë të lidhura në mënyrë të përshtatshme,mundësisht në një zbatimin e ligjit dhe ose mjedisin e sigurisë së lartë.

njohuri të nevojshme,Shkathtësive dhe aftësive

1.njohuri të konsiderueshme të fingureprints dhe ligjeve provave dhe procedura.

2.aftësitë bazë kompjuterike.

3.Aftësi për të punuar edhe me bashkë-punëtorëve,oficerët ,Agjencitë jashtë dhe publiku i gjerë.

4.Aftësia për të komunikuar edhe me gojë dhe me shkrim.

Rreth Jakobit

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *