shtëpi / Përshkrimi i punës / Electrical Hartuesit Job Përshkrimi Template

Electrical Hartuesit Job Përshkrimi Template

, puna Akademikët

mësime të trajnuar në punën që është social. Përfshin dy mësuesit në përgjithësi punësuar në udhëzimin dhe njerëzit që të ekzekutuar një përzierje e studimit dhe stërvitje.

Aftësitë Karrierës Kërkesa
 • shkrehës, lehtësoj, dhe bisedat modeste e klasës.
 • Vlerësuar dhe klasë studentsI klasë të vepruar, detyra, dhe gazetat.
 • Bëjnë dhe prodhojnë flet universitare apo studentë të diplomuar për çështjet, duke përfshirë sjelljen e familjes, fëmijë dhe adoleshent i shëndetit mendor, dhe input shoqëror vlerësuar.
 • Mbajtur krah për krah e përmirësimeve brenda zonës duke biseduar me kolegët, shqyrtuar romane fundit, dhe duke marrë pjesë në seminare të specializuara.
 • Hetimi Carryout në një fushë të veçantë të informacionit dhe publikon informacion në tekstet, publikime profesionale, ose marketingu elektrike.
 • Bëni burimeve të klasit për shembull syllabuseve, Dhurata përgatitja, dhe përgjegjësitë.
 • mbikëqyrë stazh, diplomuar ose trajnimi universitare, dhe puna kërkimore.
 • Ruajtur orë të planifikuara rregullisht zyra për të inkurajuar dhe ndihmuar nxënësit.
 • përgatit, vlerësoj, dhe të modifikojë përmbajtjen e programit, kurrikula, furnizimet e kurseve, dhe llojet e mësimdhënies.
 • Bashkëpunojnë me kolegët dhe firmat e zonës për të trajtuar trajnimit dhe studimore probleme.
 • Mbledh, jap, dhe provimet e klasës, ose të caktojë këtë punë.
 • Udhëzues individëve në kurrikulat profesionale dhe akademike dhe në problemet e punës.
 • Ruajnë të dhënat e punës nxënës, të dhënat e tjera të kërkuara, së bashku me shenjat.
 • Shkruaj ofrojnë para të hulumtimit që është shtesë që do të prokurohen nga propozimet.
 • Ndihmuar në komisionet shkollore apo administrative që të kujdeset për çështjet e departamentit, procedurat institucionale, dhe problemet arsimore.
 • Bëni bibliografi e komponentëve të specializuara në lidhje me përgjegjësitë e leximit që janë jashtë.
 • Zgjidhni dhe të marrë ofron dhe produkte të tilla si për shembull mjetet klinike dhe teksteve.
 • Të jetë i përfshirë në të nxënësve punësimin, regjistrim, dhe rutinat e vendndodhjes.
 • Të përfshihen në rrethinat dhe në raste të grupit.
 • Furnizimi ekspert ofruesve për industrinë apo Govt konsultimit.
 • Akti për organizatat studentore si agjentë.
 • Menaxhuar pupilsA klinike dhe punë të rëndë.
 • Punë sjellja admin tilla si për shembull, duke siguruar si kreu divizionit.

Job Pursuits Paraprake
 • Të kuptuarit e leximit-Kuptimi paragrafët dhe fjali të shkruara në dokumentet që lidhen me punën.
 • Active Dëgjimi-Për çfarë njerëzit e tjerë pohojnë ofruar vëmendje të plotë,, duke përdorur kohë për ju për të njohur gjërat që bëhen, Pyetjet kureshtar sipas rastit, dhe kurrë nuk mesmerizing në momentet që janë të papërshtatshme.
 • Publishing-në letër jo si të papërshtatshme për kërkesat e turmës bisedonte me sukses.
 • Duke folur të folur me të tjerët për të ndarë të dhënat e duhur.
 • Aritmetike-Punësuar matematikë për të zgjidhur problemet.
 • Research-Punësuar metodat dhe udhëzimet e kontrolluara për të zgjidhur çështjet e.
 • Të menduarit kritik-përdorur arsyetimin dhe menduar për të identifikuar dobësitë dhe të mirat e mënyrave, Rezultatet apo përgjigje alternative për problemet.
 • Active Learning-Comprehending efektet e të dhënave të freskëta për të dy problemsolving të mundshëm dhe të kohëve të fundit dhe marrjen e vendimeve.
 • Strategjitë-Aplikimi mësuarit dhe ringjallet strategjitë educationORinstructional dhe metodat e duhura për situatën specifike kur të mësuar apo edukuar çështje që janë të freskëta.
 • Ndjekja-OverseeingANDExamining efektivitetin e vetes, njerëzit e tjerë, ose agjencitë e konsiderojnë masa korrigjuese ose për të prodhuar përmirësime.
 • Përgjigjet Social largpamësin-dijshëm othersA dhe të kuptuarit se pse ata reagojnë për shkak se ata bëjnë.
 • Veprimet Kontrolli-ndryshuar në raport me të tjerët’ veprimet.
 • Marketing-efektive të tjerët për të ndryshuar mendjet e tyre ose shprehitë.
 • Ndërmjetësimi-Sjellja e të tjerët së bashku dhe duke u përpjekur të pajtojë mospërputhje.
 • Udhëzuar-mësuar të tjerët se si të bëjnë një lëvizje.
 • Shërbimet Orientimi-Pozitivisht kërkuar për strategjitë për të mundësuar individëve.
 • Kompleksi Zgjidhja e Problemeve-Dallimi problemet avancuar dhe rishikimin e të dhënave që ka të bëjë zbatohen zgjidhje dhe për të vlerësuar dhe për të ndërtuar zgjedhje.
 • Procedurat Analiza-Duke pasur parasysh dëshirat dhe zgjidhja duhet të bëjë një dizajn.
 • Technology Design-teknologji për të ofruar personi dhe pajisje përafrimin ose krijimin e kërkesave.
 • Tools Selection-Përcaktimi llojin e pajisjeve dhe mjeteve të nevojshme seriozisht për të ekzekutuar një karrierë.
 • planet këste-Shtimi, produktet, telat, ose mjete për të përmbushur specifikimet.
 • Programet encoding-Kompozimin kompjuter për disa përdorime.
 • Operacioni Ndjekja-Duke parë dials mat, ose shenjat simptoma të tjera për të siguruar një makinë është duke punuar si duhet.
 • Funksioni dhe operacionet Handle-Kontrollin e programeve ose veshje.
 • Mirëmbajtja-Performing mirëmbajtjen që është rutinë në pajisje dhe të vendosur kur.
 • Troubleshooting-Vendimi arsye për glitches të punës dhe përcaktimin se çfarë të bëjë në lidhje me të.
 • pajisje riparim-Rivendosja ose pajisje përdorimin e pajisjeve esenciale.
 • Quality-Control Vlerësimi-Të bësh vlerësime dhe testimin e mallrave, Kompanitë, ose funksione për të gjykuar efektshmërinë ose shkëlqyer.
 • Pushtet dhe Vendimmarrja-Duke menduar për kostot relative dhe avantazhet e veprimet e mundshme për të gjetur një të mirë të përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-Përcaktimin se çfarë lloj të programit duhet të punojë dhe vetëm se si ndryshimet në biznese, Sëmundjet, si dhe rrethinat mund të ndikojë në përfitime.
 • Metodat Analiza-Identifikimi i hapave apo sinjale të performancës, si dhe në lidhje me qëllimet e sistemit, aktivitetet kishte një nevojë për të forcuar ose efektivitetin e saktë.
 • Timemanagement-kontrolluese kohën e vet dhe gjithashtu të tjerët’ rastin e një.
 • Operacionet e Kursimeve-Marrja e vendimeve sa dollarë do të përdoren së shpejti për të marrë punën e kryer, dhe kontabilitetit për këto shpenzime.
 • Menaxhimi i mjeteve materiale-Përjetimi dhe marrjen në drejtim të shfrytëzimit ideal të shërbimeve, marsh, dhe produktet e nevojshme seriozisht për të bërë specifikuar veprojë.
 • Operacionet e punonjësve Burimeve-Building, shtyrë, dhe drejtimin folks si ato funksionojnë, përcaktimin e personave të lartë për punë.
Kualifikimi Training Përvoja Need
 • doktoraturës Degree
 • Diplomë Master
 • Post doktoraturës Education
 • Me shume se 2 vjet, përreth dhe duke përfshirë edhe katër vjet
Profesioni Leadership Skills Kualifikimit
 • Realizimi / Puna – 94.80%
 • durim – 93.13%
 • projekt – 96.20%
 • drejtuesit – 90.47%
 • Bashkëpunimi – 89.85%
 • Shqetësim për të tjerët – 88.16%
 • Alignment social – 85.12%
 • Vetëkontroll – 89.73%
 • Prag stresi – 96.39%
 • CustomizationANDVersatility – 92.22%
 • siguri – 93.37%
 • Përqëndrohet në detaje – 92.47%
 • ndershmëri – 92.59%
 • pavarësi – 89.18%
 • Krijimtaria – 89.68%
 • menduarit analitik – 92.40%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Analistët e buxhetit Job Duty Template

Buxheti studim vlerëson për plotësinë, saktësi, dhe konformitetit duke përdorur teknika dhe kufizimet. Vlerësojnë buxhetimit dhe …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *