shtëpi / Përshkrimi i punës / Arsimi Administratorët, Fillore dhe të mesme Përshkrimi College Career Shembull

Arsimi Administratorët, Fillore dhe të mesme Përshkrimi College Career Shembull

plan, i drejtpërdrejtë, ose bashkë nojnë arsimor, administrativ, apo aktivitetet ndihmëse të fillore ose të mesme shkolla të nivelit publike ose private.

Aftësitë e punës Kërkesat
 • Shqyrtojë dhe miratojë planet e reja, ose të rekomandojë ndryshime në programet ekzistuese, paraqitjen e propozimeve program për miratim bordit shkollor, siç kërkohet.
 • përgatit, ruaj, ose mbikëqyrin përgatitjen dhe mirëmbajtjen e përgatitjes, veprim, pjesëmarrje, ose raportet dhe të dhënat e personelit.
 • Bisedojë me stafin dhe prindërit për të diskutuar mësimdhënies, procedurat, dhe çështjet studentore të sjelljes ose të mësuarit.
 • Të përgatisë dhe dorëzojë rekomandimeve dhe i kërkesave buxhetore, ose të japë propozime për të kërkuar fonde programit.
 • Koordinimin dhe mirëmbajtjen e shkollave të drejtpërdrejtë shërbimet dhe përdorimin e objekteve shkollore.
 • Këshilla dhe të sigurojë udhëzime për studentët në lidhje Private, arsimor, profesional, apo çështje.
 • Komitetet e drejtpërdrejta dhe të organizojnë të specialistëve, vullnetarë, dhe stafit për të ofruar asistencë këshilluese dhe teknike për programet.
 • Promotor për shkollat ​​e reja që do të ndërtohet, ose për objektet ekzistuese të jetë fikse ose të rimodeluar.
 • Planifikojnë dhe të zhvillojnë strategji dhe përmbajtje për planeve të aktiviteteve nxënës, profesional, ose arsimore.
 • Zhvillimi i partneriteteve me kompani, komunitetet, dhe organizata të tjera për të ndihmuar të përmbushur nevojat e identifikuara dhe për të siguruar shkollë-to-kryer sistemet.
 • Direkte dhe koordinoj aktivitetet e mësuesve, administratorët, dhe personeli ndihmës në kolegjet, kompanitë publike, dhe shoqatat.
 • vlerësuar kurrikulave, metodat e trajnimit, dhe programet për të siguruar që veprimet e shkollave në përputhje me federale, shtet, dhe dekretet lokale, dhe për të përcaktuar efektivitetin e tyre, efikasitet, dhe shfrytëzimi.
 • Themelimi dhe objektivat, dhe për të ndihmuar krijimin e procedurave dhe politikave për të kryer ato.
 • rekrut , punë, tren, dhe të vlerësojë personelin plotësuese dhe kryesore.
 • Aplikoni frekuentimit dhe disiplina rregullat.
 • Vëzhgoni metodat e mësimdhënies dhe të analizuar materialet për të zbuluar fusha të mësuar ku përmirësimi është i nevojshëm, dhe për të vlerësuar dhe për të standartizuar programet dhe teknika mësimore.
 • vendos, koordinativ, dhe mbikëqyrë sistemet e veçanta si programe për të vlerësuar studentëve arritje akademike, të gjithë rrethet shkollore.
 • Kritikë dhe interpretojnë kodet autoritetet, dhe për të krijuar programe për të siguruar respektimin e sigurinë e objektit dhe kodet, siguri, dhe mirëmbajtjen e.
 • Zbuloni alokimet e fondeve për personelin, furnizimet, komponentët, dhe produktet e, dhe të autorizojë blen.
 • Të rekomandojë veprime të personelit në lidhje me programet dhe shërbimet.
 • Bashkëpunojnë me mësuesit për të zhvilluar dhe për të ruajtur standardet e programit, prodhojnë deklaratat e misionit, dhe për të vendosur objektiva dhe objektivat e performancës.
 • Grumbulluar dhe analizuar informacionin rregullator, dhënat nga anketa, dhe info mbi tendencat e punësimit dhe demografike për parashikimin e rutinat e regjistrimit dhe kërkesat e ndryshimit të kurrikulës.
 • Zbuloni gamën e ofertave programit arsimor, dhe të përgatisë projektet e oraret e kursit dhe përshkrimet për të vlerësuar personelit dhe objektit të kërkesave të.
 • Strategjia dhe aktivitete të çojë zhvillimit profesional për personelin ndihmës, administratorët, dhe mësuesit.
 • Marrin pjesë në aktivitete të veçanta arsimore të lidhura, duke përfshirë ofrimin e mbështetjes për mësuesit përmes qarkut dhe të ndjekin mbledhjet.
 • Takohet me federal, shtet, dhe autoritetet lokale për të diskutuar zhvillimet për sistemet e arsimit dhe për të mbajtur përditësuar mbi politikat.
 • plan, bashkë koordinojnë, dhe për të menaxhuar planet e logjistikës të shkollave të tilla si shërbimet e autobusëve dhe të ushqimit.
 • Drejtojnë dhe organizojnë aktivitete dhe programe të tilla si pas-shkollore konkurseve që janë atletike dhe ngjarje.
 • Edukuar mësime ose klasa për studentët.
 • Harto botime të tjera, manualet, dhe artikuj, dhe për të ndihmuar me shpërndarjen e literaturës promovuese rreth objekteve dhe planet.
 • Mentor dhe mbështetjen e personelit administrative si drejtorët dhe mbikqyrësit.

Detyrat e punës Kërkesat
 • Të kuptuarit e leximit të kuptuarit shkruar fjali dhe paragrafë në dosjet e punës të lidhura.
 • Active Dëgjimi-Duke i kushtuar vëmendje të plotë për atë që të tjerët janë duke thënë, duke marrë kohë për të kuptuar pikat u bërë, pyetje sipas nevojës, dhe jo ndërprerë në kohë të papërshtatshme.
 • Kompozimin-Komunikimi në mënyrë efektive me shkrim sa më të përshtatshme për kërkesat e audiencës.
 • Duke folur-Duke folur për të tjerët për të përcjellë informacion në mënyrë efikase.
 • Matematikë-Përdorimi i matematikës për të zgjidhur çështjet.
 • Shkenca-Përdorimi i rregullave dhe procedurave për të zgjidhur problemet shkencore.
 • Të menduarit kritik-Duke përdorur logjikën dhe arsyetimin për të identifikuar pikat e forta dhe të dobëta të zgjidhjeve alternative, konkluzionet ose metoda për çështjet.
 • Active Learning-Kuptimi pasojat e dhëna të reja për të dy aktuale dhe të mundshme për zgjidhjen e problemeve dhe vendim-marrjes.
 • Mësoni Strategjitë-Zgjedhja dhe duke përdorur stërvitje / metodat edukative dhe proceset të përshtatshme për situatën kur të mësuarit ose të mësuar gjëra të reja.
 • Monitorim-Monitorimi / vlerësimin e performancës për veten, njerëzit e tjerë, ose organizatave për të bërë përmirësime ose të marrë veprime korrigjuese.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për të tjerët’ Reagimet dhe të kuptuarit se pse ata reagojnë si ata e bëjnë.
 • Koordinimi-Përshtatja e veprimeve në lidhje me të tjerët’ aktivitetet.
 • Bindje-Bindur tjerët të ndryshojnë mendjen e tyre apo sjellje.
 • Diskutim-Sjellja e të tjerët së bashku dhe duke u përpjekur të zgjidhin mosmarrëveshjet.
 • Udhëzuar-mësuar të tjerët se si për të marrë veprim.
 • Orientimi-aktive shërbimit në kërkim të mënyrave për të ndihmuar folks.
 • Problem Complicated Zgjidhja e-Identifikimi problemeve komplekse dhe shqyrtimin informacion në lidhje me të zhvilluar dhe vlerësuar alternativa dhe zbatuar zgjidhje.
 • Operacionet Analiza-Vlerësimi i nevojave dhe kërkesave të produktit për të krijuar një plan urbanistik.
 • Technology Design-Gjenerimi ose pajisje përshtatjen dhe teknologji për të shërbyer nevojat e përdoruesve.
 • Gear Choice-Zbulimi llojet e mjeteve dhe pajisjeve të nevojshme për të bërë një punë.
 • Setup-Instalimi produkte, pajisje, instalime elektrike, ose programe për të përmbushur specifikimet.
 • Programet për programimin e aplikacionit-shkrim për funksione të ndryshme.
 • Funksionimi mat Ndjekja shikuara, dials, ose tregues të tjerë për të siguruar një makinë është duke punuar si duhet.
 • Procesi dhe Kontrollit kontrollues operacionet e pajisjeve ose sistemeve.
 • Pajisje Care-Performing mirëmbajtjen rutinë në pajisje dhe përcaktimin se kur dhe çfarë lloji i kujdesit është e nevojshme.
 • Troubleshooting-Përcaktimi i shkaqeve të gabimeve operative dhe të vendosur se çfarë të bëjë në lidhje me të.
 • Riparimi-riparimin e makinave ose sistemeve duke përdorur mjetet që janë të nevojshme.
 • Kontrollit të Cilësisë Vlerësimi-Drejtimin testet dhe inspektimet e mallrave, ofruesit, ose procese për të vlerësuar funksionalitetin ose cilësinë.
 • Gjykimi dhe vendimmarrja-Duke pasur parasysh kostot relative dhe përfitimet e veprimeve të mundshme për të zgjedhur atë që është më i përshtatshëm.
 • Sistemet Analiza-zbuluar se si një sistem duhet të punojnë dhe se si ndryshimet në operacionet, rrethanat, dhe mjedisi do të ndikojë në rezultatet e.
 • Systems Vlerësimi-identifikimin e masave ose treguesit e operimit të sistemit dhe veprimet e nevojshme për të përmirësuar apo performanca e saktë, në përputhje me qëllimet e sistemit.
 • Time Management-Menaxhimi dikujt periudhë vet dhe kohën e të tjerëve.
 • Menaxhimi i Burimeve monetare-Përcaktimin se paratë do të shpenzohen për të marrë kryer Done, dhe kontabilitetit për këto shpenzime.
 • Drejtimi i burimeve materiale-Marrja dhe duke parë për përdorimin e duhur të furnizimeve, lehtësira, dhe pajisjet e nevojshme për të bërë punën e veçantë.
 • Menaxhimin e personelit Burimeve-Motivimi, zhvillim, dhe drejtimin e njerëzve si ata funksionojnë, identifikuar njerëzit më të mirë për punë.
Kërkesa Education hasni parakusht
 • Diplomë Master
 • Diplomë Bachelor
 • mbi 4 vjet, deri në dhe duke përfshirë 6 vjet
Profesioni Aftësitë Direction Kërkesa
 • Realizimi / Përpjekje – 94.77%
 • këmbëngulje – 95.12%
 • nismë – 94.02%
 • drejtim – 96.58%
 • Bashkëpunimi – 96.13%
 • Shqetësim për të tjerët – 94.26%
 • Orientim social – 87.97%
 • Vetëkontroll – 95.04%
 • presioni Toleranca – 95.85%
 • Përshtatshmëria / Fleksibiliteti – 95.12%
 • siguri – 95.38%
 • Vemendje ne detaje – 94.67%
 • etikë – 94.18%
 • pavarësi – 89.25%
 • nisje – 90.52%
 • Thinking analitike – 95.10%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Detail Bujqësi Professionals Work Përshkrimi Template

Përdorin sisteme gjeohapësinore, duke përfshirë edhe teknikat e topografike informacionit (GIS) dhe Sistemit të pozicionimit global (lundrim), të fermës …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *