shtëpi / Uncategorized / Teknikët Dental Laboratory Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrë e mostrës

Teknikët Dental Laboratory Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrë e mostrës

Elektronike Installers dhe Repairers, Motor Vehicles Job Përshkrimi / Jobs dhe Duty Template

vendosë, identifikoj, ose mbrojtjen riparim, duket, komunikimit, ose kurs veshje në automobila.

Aftësitë e punës duhet
 • kabllot thurje me uljen ose thika pincë, dhe lidhjet lidhës të ndeshjeve dhe veshje.
 • Zbuluar ose rivendosur probleme me pajisje të automatizuar, të tilla si zhurma, kurs, komunikim, dhe pajisjeve të sigurisë, në makina.
 • Punësuar ekzaminimet grafike, inspektojë dhe provimit automatizuar ose e pushtetit programe për të gjetur dhe zbuluar malfunctions dhe instrumente testimi të tilla si për shembull oscilloscopes dhe voltmeters.
 • Të vendosur pajisje dhe shtesa të tilla si pajisjet e ndërveprimit, pajisje navigacion, stereos , dhe sistemet e sigurisë.
 • Çmimet e përafërta të mirëmbajtjes sipas pjesëve dhe çmime të punës.
 • Kërkoni këshilla nga klientët për të kërkuar malfunctions’ dinamikë.
 • Menaxhuar altoparlant dhe elektrike e kabllove freskëta.
 • availabilities Fetë dhe vrima stërvitje për mjete dhe pajisje, punësuar ushtrime elektronike dhe routers.
 • Exchange dhe pastruar elemente që janë elektrike ose energji elektrike.
 • heq, parket, dhe dhoma dera dhe shtoni materiale audio-thithjen në fusha të zbrazëta, copë reinstalling që janë shtëpie.
 • Raporto lidhje mes provimeve të analizës.
 • Ndërtimi i tekstil me fije qelqi ose rrethime kunj për të dalë komponentët, dhe përshtaten atyre të madhësisë automobilave.

Veprimet e punës Kualifikimi
 • Leximi kuptuarit-kuptuarit përmbajtje krijuar dhe paragrafët në docs në punë.
 • Active-Dëgjimi-paraqitur ndërgjegjësimin e tërë e asaj që e tjerë-njerëzit janë duke thënë, duke marrë kohë për të njohur pikat duke u prodhuar, Pyetjet kureshtar si ideal, dhe kurrë ndërprerë në kohë të pasakta.
 • Prodhimin Komunikim i shkruar në mënyrë efektive poshtë jo si të papërshtatshme për nevojat e të turmës.
 • Komunikimi-Duke folur me të tjerët për të përmendur e informacionit të duhur.
 • Matematika-Shfrytëzuar aritmetike për zgjidhjen e problemeve.
 • zgjidhjet e teknologjisë-Punësuar dhe udhëzimet mjekësore për të zgjidhur problemet.
 • Kritik-menduarit-përdorur gjykim dhe arsye për të identifikuar dobësitë dhe përparësitë e mënyrave, Rezultatet apo opsione zgjedhje për problemet.
 • Active-Learning-Kuptimi efektet e informacionit që është e re në lidhje me të dy të fundit dhe të ardhshme për zgjidhjen e problemeve dhe vendim marrje.
 • Strategjitë-Shfrytëzimi mësuarit dhe ringjallet teknikat dhe teknikat pėrshtatshme situatën coachingORinstructional kur zotërimin ose edukimin artikuj të freskëta.
 • Kontrollimi-checking / Ekzaminimi funksionalitetin e vetes, njerëzit e tjerë, ose bizneset për të gjeneruar ndryshime ose të marrë veprime korrigjuese.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për tendencat othersA për shkak se ata bëjnë pse ata përgjigjen dhe duke e ditur.
 • Veprimet Koordinim-ndryshuar në raport me të tjerët’ aktivitetet.
 • Aftësi bindjeje efektive të tjerët për të përmirësuar veprimet apo mendimet e tyre.
 • Zgjidhja-Getting të tjerët së bashku dhe të dashur për të pajtuar mospërputhje.
 • Udhëzuar-Mobilizim se si për të marrë veprim.
 • Shërbimet Orientimi-Definitely duke u përpjekur për të gjetur metoda për të ndihmuar folks.
 • Kompleksi zgjidhja e problemeve-identifikimin e çështjeve të ndërlikuara dhe hulumtimin e fakteve që është i lidhur për të zhvilluar dhe vlerësuar alternativa dhe aplikojnë mjete.
 • Procedurat Research-analizuar nevojat Merchandise dhe ka nevojë për të krijuar një dizajn.
 • Engineering Design-Technology për të siguruar pajisje individuale dhe prodhimin ose duke iu përshtatur dëshirat.
 • Mjete Përzgjedhja-Vendimi mjeteve dhe pajisjeve s tipi kishte një nevojë për të bërë një punë.
 • makina këste-Instalimi, marsh, telat, ose programe për të përmbushur karakteristika.
 • programe kompjuterike encoding-Botime për përdorime të ndryshme.
 • Operacionet karakteristika të monitorimit të shikuara, dials, ose simptoma të tjera për t'u siguruar që nuk është një pajisje të punuar si duhet.
 • Procedura dhe Manage-Trajtimi funksionet e pajisjeve ose produkteve.
 • Pajisje Maintenance-Performing mirëmbajtjen rutinë mbi produktet dhe identifikimin kur dhe çfarë lloji i ruajtjes kërkohet.
 • Troubleshooting-Përcaktimi arsyet për gabimet operative dhe përcaktimin se çfarë drejtimi të shkojë në lidhje me këtë.
 • sisteme ose modele duke përdorur mjetet e nevojshme Fixing-Rivendosja.
 • Kontrollit të Cilësisë Vlerësimi-Performing ekzaminimet dhe testimin e artikujve, Kompanitë, ose procese për të vlerësuar efikasitetin ose të cilësisë.
 • Dituria dhe vendimmarrja-menduarit në lidhje me kostot e krahasueshme dhe gjërat e mëdha në lidhje me sjellje që janë të mundshme për të gjetur atë që është mirë të përshtatshme.
 • Analiza-Marrja e vendimeve se si një program duhet të punojnë dhe mënyra rregullime në rrethinat, operacionet, si dhe kushtet mund të ndikojnë në efektet.
 • Metodat masat e vlerësimit-Identifikimi apo simptoma të performancës së sistemit dhe në përputhje me objektivat e makinës, duhur ose sjellja e nevojshme për të përmirësuar efektivitetin e.
 • Time Management-Trajtimi kohën e të tjerëve, së bashku me kohën e vet oneis.
 • Administrimi i Burimeve Financiare-Marrja e vendimeve se si të ardhurat do të investohen të ketë detyra përfunduar, dhe të shitjes për këto kosto.
 • Menaxhimi i Pasurive materiale-marrjen dhe respektuar në drejtim të përdorimit të përshtatshëm të objekteve, marsh, dhe komponentët e nevojshme seriozisht për të mos zgjedhur të vepruar.
 • folks Operacionet e stafit Burimeve-udhëheqëse, ndërsa ata, vendosjen, dhe puna motivuese, përcaktimin folks shumë më të mirë për karrierën tuaj.
Edukimi Kualifikimi Përvoja Kualifikimi
 • Diplomë të shkollës së mesme (ose GED ose Senior Certification High School Ekuivalenca)
 • Diplomë Bachelor
 • Me shume se 2 vjet, sa më shumë dhe duke përfshirë katër vjet
Task Komandës Aftësitë Kërkesa
 • SuccessANDWork – 92.47%
 • këmbëngulje – 91.63%
 • përpjekje – 91.99%
 • udhëheqje – 89.64%
 • ndihmë – 93.52%
 • Shqetësim për të tjerët – 92.54%
 • Drejtimi social – 82.73%
 • Vetëkontroll – 93.23%
 • presioni Toleranca – 91.72%
 • CustomizationANDFlexibility – 91.18%
 • besueshmëria – 93.72%
 • Kujdes për Depth – 91.48%
 • Forcë – 88.15%
 • liri – 81.72%
 • Krijimtaria – 92.09%
 • të menduarit – 92.53%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *