shtëpi / Uncategorized / Asistentë Dentare Job Përshkrimi / Detyrimi mostër dhe Rolet

Asistentë Dentare Job Përshkrimi / Detyrimi mostër dhe Rolet

Guide dentist, set up pajisje, përgatisë individ për terapi, dhe ruajnë dokumentet.

Aftësitë Karrierës Kërkesa
 • bëni individual, shterp apo Sanitize instrumente, kontejnerët set mjet deri, përgatisë burimeve, ose të ndihmojë dentisti gjatë teknikat që janë në stomatologji.
 • Ekspozojnë dhëmb diagnostike rrezet X.
 • Historia info kurë files shtruar.
 • Të marrë dhe të raportojnë shenja të rëndësishme të njerëzve dhe dentisti dhe të dhënat e kujdesit shëndetësor.
 • udhëzime pranishëm postoperative.
 • Ndihmon dentistin e emergjencave dentare ose kujdesit shëndetësor në menaxhimin e.
 • për, dinjitoz, dhe të zhvillojnë hedh studimore.
 • Them klientët në pastërtinë e përbashkët.
 • Bëni përshtypjet e hershme për hedh shqyrtim dhe regjistrimeve okluzale për rritjen shqyrtojë portretizon.
 • Pastruar dhe u jap pajisje të lëvizshëm.
 • Custom ose Restorations përkohshme përshtypjet nga perceptimet origjinale.
 • Të marrë dhe të monitorojë materiale stomatologji dhe mjetet e inventarit.
 • smalt të pastër, instrumente shfrytëzuar që janë dentare.
 • Shfrytëzojë të përfundojë mbrojtëse e fluorit në dhëmbë.
 • Sesionet Plani, bëjnë pagesat dhe të marrë tarifë në lidhje me shërbimet e dhëmb, llojet e sigurimit të përfundojë, dhe për të ruajtur të dhënat e, aplikuar pc apo vetë.
 • Sajojnë pajisje ortodontik dhe burimet .

Rutinat Karrierës Domosdoshmëria
 • Leximi linjat kuptuarit-Njohuri dhe frazat përgatitur në letrat e punës që janë të lidhura.
 • Active Dëgjimi-Për çfarë të tjera-njerëzit janë duke thënë duke i dhënë vëmendje të plotë, duke marrë kohë dhe energji për të realizuar pikat duke u prodhuar, pyetje që kërkojnë sipas rastit, sesa mbytje në momente të papërshtatshme.
 • Prodhimin-Komunikimi me sukses në letër jo si të papërshtatshme për kërkesat e audiencës.
 • Duke folur-folur-për të tjerët për të ndarë informacion effortlessly.
 • Matematikë-Aplikimi matematika për zgjidhjen e problemeve.
 • Shkenca-Shfrytëzuar teknikat dhe rregullat klinike për të korrigjuar vështirësi.
 • Të menduarit kritik-përdorur gjykim dhe arsye të njohin anët e forta dhe të metat gjetjet, zgjidhje alternative apo qasjeve të problemeve.
 • Implikimet të nxënit aktiv-Knowledge informacion të ri për secilin zgjidhjen e fundit dhe e ardhshme e problemeve dhe marrjen e vendimeve.
 • Teknikat-Aplikimi mësuarit dhe ringjallet strategjitë dhe metodat e pėrshtatshme situatën specifike coachingOReducational kur të mësuarit apo artikujt që janë të reja stërvitje.
 • Kontrollimi-TrackingANDEvaluating efikasitetin e individëve të tjerë, vetë, ose organizatat e konsiderojnë veprime korrigjuese ose për të prodhuar zhvillimet.
 • Social largpamësin-Duke qenë jo në dijeni të tjerëve’ përgjigjet dhe të kuptuarit, ndërsa ata bëjnë pse ata përgjigjen.
 • Koordinimi-Përshtatja veprime në drejtim të hapave othersI.
 • Aftësi bindjeje-Genuine tjerët për të ndryshuar trurin apo veprimet e tyre.
 • Diskutim-Marrja tjerët së bashku dhe duke u përpjekur të zgjidhin mosmarrëveshjet.
 • Training-Coaching të tjerët se si të bëjnë një lëvizje.
 • Orientimi-zell kompani që kërkojnë qasje për të ndihmuar personat e.
 • Kompleksi Problemsolving-Dallimi çështje komplekse dhe kritikuar info të rëndësishme për të ndërtuar dhe për të vlerësuar mundësitë dhe të aplikojnë përgjigje.
 • Bizneset Research-Analizimi kërkon dhe parakushte zgjidhje për të prodhuar një plan urbanistik.
 • Engineering Design-Krijimi apo vendosjen e veshje dhe inxhinieri për të shërbyer nevojave individuale.
 • Gear përzgjedhjes-Përcaktimi mjetet dhe pajisjet e tipit të nevojshme seriozisht për të bërë një punë.
 • pajisjet e instalimit, Instalimi, produktet, telat, ose në plan të takohet karakteristika.
 • programe kompjuterike Development-shkrim për arsye të ndryshme.
 • Funksioni Ndjekja-Duke parë indikacione të ndryshme, pullat, ose vlerësimet për t'u siguruar që ka një makinë që veprojnë në mënyrë të përshtatshme.
 • Operacionet operacion dhe Kontrollit-Menaxhues i pajisjeve ose programeve.
 • Pajisje Maintenance-Të bësh shërbimin rutinë mbi produktet dhe identifikimin kur dhe çfarë lloji i mirëmbajtjes është e nevojshme.
 • Troubleshooting-Identifikimi i shkaqeve të gabimeve që janë të veprojnë dhe duke zgjedhur se çfarë të bëjë në lidhje me të.
 • pajisjeve ose pajisjeve fiksimin-Repairing përdorimin e pajisjeve që janë të nevojshme.
 • Quality-Control Vlerësimi-Ekzekutimin vlerësime dhe testimin e mallrave, Kompanitë, ose procese për të vlerësuar efikasitetin ose të cilësisë.
 • Pushtet dhe Vendimmarrja-menduarit në lidhje me tarifat relative dhe përfitimet e hapave të mundshme për të gjetur atë që është më e përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-Përcaktimi se çfarë duhet të veprojë lloj metode dhe se sa ndryshime në mjedis, bizneset, si dhe Sëmundjet do të ndikojë efekte.
 • Systems Vlerësimi-Identifikimi i hapave apo tregues të performancës së bashku me të, në përputhje me ambiciet e sistemit, drejtë ose veprimet e nevojshme për të rritur efektivitetin.
 • Time Management-Menaxhimi tjerët’ Ora si dhe moment oneis vet.
 • Administrimi i Kursimeve-Vendosur si të ardhura ka të ngjarë që do të përdoret për të marrë detyrën e kryer, e të dhënave të lidhur me këto fatura.
 • Menaxhimi i materialeve Metodat-Duke parë dhe marrjen në drejtim të përdorimit ideale të të objekteve produkteve, dhe komponente burimet e nevojshme për të bërë punën zgjedhur.
 • Menaxhimi i punëtorëve Burimeve-Nxitjen, përvetësuar, dhe duke çuar njerëzit, ndërsa ata funksionojnë, identifikimin e individëve më të mira për profesionin tuaj.
Kualifikimi Training Kualifikimi njohuri
 • Faza Lidhu së (ose tjetër fazë 2-vjeç)
 • Shkallë të lartë School (ose GED ose High School Ekuivalenca Kualifikimit)
 • Me shume se 6 javë, upto një vit dhe duke përfshirë
Task Komandës Aftësitë Kërkesa
 • AchievementsANDEnergy – 88.34%
 • këmbëngulje – 91.69%
 • nismë – 91.31%
 • autoritet – 88.97%
 • ndihmë – 96.54%
 • Shqetësim për të tjerët – 95.36%
 • Alignment social – 94.50%
 • Vetëkontroll – 95.71%
 • presioni Prag – 92.34%
 • CustomizationANDVersatility – 94.14%
 • besueshmëria – 95.51%
 • Kujdes për Depth – 96.33%
 • etikë – 95.93%
 • liri – 91.59%
 • risi – 91.15%
 • të menduarit – 90.66%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

një koment

 1. Нello theгe! Unë jam në The mes ⲟ f aplikoni për një pozicion fllad kualifikuar avokat shok ѡith Watson Brady LLP Inn London Сould ѕomebody llet mua e di saktësisht ԝhere unë mund të gjetur karriere webpage për këtë praktikë të ligjit?
  Ꭲ ai punë renditur në tһe https://latestlawjobs.com nuk japin ndonjë linkѕ ose të dhëna shtesë.
  Unë jam primarіly inteгested në punë sapo të kualifikuar avokat іnstead ᧐ kontrata trajnimit f.
  I kualifikuar Ƅу ulur provimin e jurisprudencës Neew York аnd
  Pas të thаt përfunduar thhe QLTSexam ѕ ⲟ kontrata trajnimi ԁoes rrugë nnot
  të bëjnë për të mua. Thаnk уou іn paraprakisht!

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *