shtëpi / shërbimi ndaj klientit / Customer Service Përfaqësuesi Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia e mostrës

Customer Service Përfaqësuesi Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia e mostrës

 • Aftësi të forta organizative dhe administrative janë gjithashtu kritike si ky pozicion është përgjegjës për mirëmbajtjen e dosjeve të konsumatorëve dhe të përpunimit të transaksioneve të konsumatorëve
 • Përveç kësaj Përfaqësuesit Shërbimit tonë të Konsumatorëve të siguruar kate sallë ekspozite janë të mirë-ruajtur dhe të sigurojë një mjedis të ngrohtë miqësore për klientët tanë
 • Përfaqësuesi Customer Service duhet të ketë aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit e shërbimit të klientit
 • Të ndihmuar klientët në katin sallë ekspozite
 • Prano dhe procesin e pagesave aktuale të konsumatorëve
 • Input informacion konsumatorëve në kompjuter dyqan
 • Përditësimin e informacionit të konsumatorëve dhe statusin e llogarisë në sistemin kompjuterik
 • Dokumentit dhe për të ruajtur dosjet e konsumatorëve dhe të dhënat
 • Menaxho transaksioneve në cash me klientët
 • Të mbajë fushatë të rregullt postimeve
 • Format Procesi i Rendit dhe referencat
 • Të ruajtur pamjen dhe organizimin e banakut transaksionit klientit
 • Ndihmon në mirëmbajtjen e sallë ekspozite përmes pastrimit organizimit dhe Merchandising
 • Aftësi të shkëlqyera ndërpersonale janë të nevojshme për kontakt të përditshëm të konsumatorëve
 • Ruajtur pamjen profesionale
 • Përfaqësuesi i Shërbimit të Klientit duhet të themelojë dhe mirëmbajë shërbim të shkëlqyer të konsumatorëve me çdo klient ekzistues dhe potencial
 • Vepron si një model të kujdesit pritjeve Customer Service dhe trajnerëve të tjerë në nivele më të larta të shërbimit
 • Ofron trajnim dhe reagimet për stafin e qendrës për të ndihmuar ata të përmirësuar shërbimin e tyre të konsumatorëve
 • Trajton konsumatori ka të bëjë ankesa në mënyrë të sjellshëm dhe profesionale dhe brenda udhëzimeve të përcaktuara dhe të përshkallëzohet sipas nevojës
 • Ndërton marrëdhëniet me klientët që do të lejojë që ata të kuptojnë nevojat e tyre dhe të përshtaten me produktet tona shërbimeve përmirësimin e mbajtjes të konsumatorëve dhe shitjes
 • Demonstron njohuri të fortë të të gjitha produkteve dhe shërbimeve dhe komunikon përfitimet përkatëse të secilit për klientët
 • Rajonet e të gjitha shërbimeve financiare ACE përmes ndër-shitjen dhe joshje
 • Trenat dhe i ndihmon punonjësit e tjerë të qendrës në përpjekjet e marketingut
 • Sugjeron artikuj shtesë për blerje nga konsumatori
 • kontrollon Cash duke përdorur analizat themeluar rrezik Ra dhe të menaxhimit të rrezikut materiale
 • Analiza e rrezikut përcaktohet në manualet e trajnimit aktuale dhe ose politikat dhe procedurat e materialeve
 • Ndjek dhe administron procedurat qendër të sigurisë dhe të sigurisë raportimit mospërputhjet për menaxherin e Qarkut
 • Kreditë Proceset konsumatorëve me saktësi ndjekur udhëzimet e shkruara
 • Monitoron dhe drejton përfaqësues i shërbimit të klientit kam II në operacionet dhe çështjet e shërbimit të klientit
 • Siguron një mjedis të pastër dhe të sigurt të punës në të gjitha hollin lot herë parking dhe kabinë
 • Shqyrton dhe inspekton kushtet e Signage brendshëm dhe të jashtëm
 • Plotëson dhe tejkalon qëllimet e qendrës buxhetore
 • Ndihmon Qarkut Menaxher në arritjen e fitimit maksimizimin përmes zbatimit dhe kontrollit të shpenzimeve
 • Achieves profit maximization through application and control of expenses
 • Kërkon caktimin në oraret e ndryshme ndryshim si e nevojshme nga konsiderata operacionale
 • Ky pozicion kërkon aftësi të jashtëzakonshme kompjuterike dhe aftësinë për të shpejt të mësuar aplikime të specializuara software
 • Përgatitja dhe përcjellja e ofertave të përgatitura nga Dubai RSA
 • Pranimi dhe përpunimi i të gjitha ofertat në fushën e Dubai RSA
 • prenotim rendi brenda biznesit dhe këshillat e dërgesave për klientët Saint-Gobain MVR
 • Monitorimin dhe koordinimin e dërgesave të produktit për klientët dhe sigurimi i klientëve në fund lirimin shënime
 • Procesi i të gjitha dokumentet për faturimin nëse ajo është një mënyrë e shitjes ose një pretendim
 • Të veprojë makina zyra të tilla si fotokopje dhe skaner makina faksimile zë mail sistemeve dhe kompjuterët personalë
 • Llogaritur rekord dhe korrigjoj bocat të dhëna dhe informacione të tjera të tilla si të dhënat apo raportet
 • Mbledh në faturat e fundit për shkak kupton bazat e kafshëve ushqen ushqimin dhe shëndetin sidomos për kafshët e mëdha
 • Mirëmban të dhënat e llogarisë klient dhe të dhënat e faturimit për transferimin e llogarive të reja përfundimtare dhe delikuent analizon të dhënat e përdorimit konsumatorëve për saktësinë dhe përpunon informacionin për qëllime të faturimit
 • Pranon pagesa dhe përgjigjet pyetjeve të llogarisë klient në person në lidhje me gjendjen e llogarive të klientëve
 • Inicion dhe finalizon llogaritë e konsumatorit përgatit dhe përfundon urdhëresave të punës
 • Përgjegjës për sirtar të holla të caktuar
 • Mban një shkallë të lartë të saktësisë në kryerjen e të gjitha funksioneve të
 • Verifikon të dhënat leximin e njehsorëve urdhrat përfundimtare të punës dhe të dhënat për saktësinë koordinon me Repartin e Shërbimit të planifikojë në vend emërimet dhe nxjerr urdhra të punës për të hetuar mospërputhjet
 • Mbledh postë në zyrën postare dhe rrugët në të gjithë shoqërisë
 • Proceset postë largohet për të gjitha departamentet bashkangjet postare e duhur dhe të përgatitet për Kodi marr
 • Korrespondon me klientët dhe të punësuarit e tjerë në shkrim si të nevojshme
 • Ky pozicion mund të kërkojë në këmbë të vazhdueshme dhe ose në këmbë dhe apo ulur shpeshta ose të vazhdueshme

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Recepsionist Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia e mostrës

Përgatitja postën dalëse të dërgohen nëpërmjet FedEx dhe UPS etj. urdhërat vend për zyre …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *