shtëpi / Uncategorized / Crossing Guards Job Përshkrimi / Jobs dhe detyrë Template

Crossing Guards Job Përshkrimi / Jobs dhe detyrë Template

Informacionit apo motorike të kontrollit ose në këmbë vizitorë në vende të tilla si rrugët, universitetet, kalimet hekurudhore, apo faqet e internetit të zhvillimit.

Aftësitë e punës duhet
 • Kontrolloni trafikut-rrjedhë të gjetur prishet sigurt ku këmbësorët mund të kalojnë rrugët.
 • Leviz ose këmbësorët menjëhershme nëpër rrugët, ndalimin e trafikut si thelbësore.
 • Udhëzues ose kontrolluar motor ose trafikun e këmbësorëve në fusha të tilla si vendet e ndërtimit dhe hekurudhës dhe vendkalimet bllok.
 • trafikut Talk dhe traversing informacione të tjera dhe parimet për të rriturit dhe nxënësve.
 • Deklarata sjellje të dëmshme nga fëmijët për autoritetet e shkollës.
 • licencat dokumentin shumat e mjeteve duke injoruar shenjat e komunikacionit, dhe studim kundërvajtje për rregullatorët e duhur.
 • Paralajmërojnë ose vizitorët kryesore lëvizje të rreziqeve, aplikuar flamuj, shenjat, fenerë, Dhe duart treguesit.
 • Qëllimi studimi dhe vendi i shenjave të komunikacionit rrugor në vendet e patrullimit të caktuara.
 • Quit automjete që janë gara për të njoftuar shoferët e udhëzimeve të trafikut.
 • Shpërndani armë trafikut-kontrollit dhe treguesit në detaje të caktuara.
 • Diskutoni vizitorë Routing strategji dhe për të trajtuar njollat ​​pozitën përdorur eprorët.
 • faqet e internetit të projektimit kalojnë nëpër nga informojnë individët e tërthortë.

Veprimet e punës Paraprake
 • Leximi dënime njohuri Kuptimi dhe dënimet përgatitur në docs që lidhen me punën.
 • Active-Dëgjimi-paraqitur vëmendjen e plotë të asaj që e tjerë-njerëzit janë duke thënë, ka kohë për ju për të realizuar gjërat duke u ndërtuar, kureshtar pyetje si të saktë, dhe kurrë nuk mbytje në situata të pahijshme.
 • Krijimi i-Në letër, si hije nevojat e audiencës duke folur në mënyrë efikase,.
 • Biseduar-Duke folur me të tjerët për të përmendur të dhëna me sukses.
 • Matematika-Shfrytëzuar matematikë për të zgjidhur çështjet.
 • Technology-duke përdorur metoda dhe politika teknologjike për të zgjidhur vështirësitë.
 • Duke menduar se është arsye e kritik-Aplikimi dhe menduar për vend avantazhet dhe disavantazhet e zgjidhjeve zgjedhje, gjetjet ose metoda për çështjet.
 • Active-Learning-Duke ditur rëndësinë e detaje që është e re në lidhje me të dyja ardhshme dhe zgjidhjen e problemeve dhe marrjen e vendimeve ekzistuese.
 • Mësoni afrohet-punësuar dhe përzgjedhjen e praktikave teachingPERtutorial dhe proceset e drejtë për problemin, kur të kuptuarit ose pika të mësimdhënies që janë të reja.
 • Monitorimi-Tracking / Përcaktimi efektivitetin e vetes, personat e tjerë, ose korporata të bëjë përmirësime ose të marrë veprime korrigjuese.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për reagimet othersI për shkak se ata bëjnë pse ata përgjigjen dhe njohuri.
 • Veprimet zhdërvjelltësi-ndryshuar në raport me të tjerët’ veprimet.
 • Marketing-efektive të tjerët të ndryshojë sjelljen apo intelektin e tyre.
 • Ndërmjetësimi-Marrja tjerët së bashku dhe duke u përpjekur të pajtojë mospërputhje.
 • Udhëzuar-edukimin e të tjerëve howto bërë një lëvizje.
 • Orientimi-Pozitivisht shërbimit në kërkim të metodave për të mundësuar individëve.
 • Kompleksi Zgjidhja e Problemeve-Përcaktimi dilemat komplekse dhe hulumtimin e të dhënave lidhur për të prodhuar dhe për të vlerësuar zgjedhjet dhe zbatuar alternativa.
 • Procedurat Analiza-inspektimin nevojat dhe produkt ka nevojë për të krijuar një stil.
 • Engineering Design-Technologies për të ofruar përdoruesve dhe pajisje përshtatjen apo ndërtesë dëshirat.
 • Gear mjetet e përzgjedhjes-Identifikimi dhe pajisjet është lloj i nevojshëm seriozisht për të ekzekutuar një punë.
 • pajisjet e instalimit-Shtimi, pajisje, telat, ose paketa për të përmbushur kërkesat e deri.
 • Coding-Kompozimin paketa kompjuterike për përdorime që janë të ndryshëm.
 • Operacionet thirrjet Monitorimi-Respektuar, vlerësimet, ose shenja të ndryshme për t'u siguruar që nuk është një pajisje e kryer siç duhet.
 • Funksionimi dhe operacionet e pajisjeve apo sistemeve të kontrollit-Menaxhimi.
 • Mirëmbajtja-Ekzekutimin mirëmbajtjen rutinë në mjetet dhe të vendosur kur dhe çfarë lloj të servisimit bëhet e domosdoshme.
 • Troubleshooting-Identifikimi arsyet për problemet që do të vrapojnë dhe të përcaktojnë se çfarë të bëjë në lidhje me këtë.
 • Riparimi-Repairing makina ose pajisje të shfrytëzuar burimet që janë të domosdoshme.
 • Kontrollin e Cilësisë Analiza-Kryerjen testimin dhe vlerësimin e mallrave, Kompanitë, ose teknika për të gjykuar cilësinë apo efikasitetin.
 • Dituria dhe vendimmarrjen-menduarit rreth përfitimeve dhe shpenzimeve të krahasueshme të hapave të mundshëm për të zgjedhur atë që është më e përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-Identifikimi si një teknikë duhet të punojnë dhe mënyrë ndryshimet në procedurat, kushtet, dhe atmosfera mund të ndikojnë në efektet.
 • Systems Vlerësimi-Përcaktimi i masave ose simptoma të performancës së sistemit dhe gjithashtu në përputhje me objektivat e sistemit, duhur ose hapat e nevojshme për të forcuar funksionalitetin.
 • Time Management-Menaxhimi tjerët’ kohë së bashku me momentin oneis vet.
 • Administrimi i Kursimeve-Identifikimi si të ardhura do të shpenzohen për të marrë punën e kryer, e të dhënave të lidhur me këto shpenzime.
 • Administrata e produktit Mjeteve-Përjetimi dhe marrjen për përdorimin e duhur të karakteristikave, mjete, dhe produktet e nevojshme seriozisht për të bërë funksion të veçantë.
 • Administrata e punëtorëve Burimeve-Stimulating, duke krijuar, dhe duke treguar njerëzit, sepse ato funksionojnë, përcaktimin folks më efektive për pushtimin.
Kualifikimi Training Përvoja Kërkesa
 • Diplomë Senior School (ose GED ose School Senior High Ekuivalenca Certificate)
 • Më pak se një diplomë të shkollës së lartë
 • Disa Klasat College
 • Asnje
Job Leadership Skills Kualifikimit
 • AchievementsOREnergy – 74.14%
 • këmbëngulje – 83.24%
 • projekt – 77.81%
 • kontroll – 78.99%
 • Bashkëpunimi – 78.30%
 • Çështje për të tjerët – 87.79%
 • Alignment social – 75.82%
 • Vetëkontroll – 78.41%
 • presioni Toleranca – 72.78%
 • CustomizationANDMobility – 73.56%
 • seriozitet – 88.71%
 • Fokusimi në thellësi – 84.22%
 • etikë – 84.07%
 • pavarësi – 84.65%
 • zhvillim – 74.91%
 • menduarit analitik – 75.64%

Rreth Jakobit

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *