shtëpi / Uncategorized / gatuan, Private Household Job Përshkrimi / Detyrat dhe Përgjegjësitë Template

gatuan, Private Household Job Përshkrimi / Detyrat dhe Përgjegjësitë Template

Ngrohësit dhe Kondicionera Mekanikë dhe Installers Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia Template

instaloj, kompani, ose rivendosur teknikat e ajrit të kondicionuar dhe ngrohje në vendbanimet apo institucione që janë komerciale.

Aftësitë e punës Kërkesat
 • Fix ose zëvendësuar instalime elektrike, copë, ose mjete të meta.
 • Kontrolloni gjurmët elektrike apo copë për vazhdimësinë, punësuar pajisjet provë që është elektrike.
 • Shqyrtojë dhe metodat e provës për të konfirmuar nënshtrimin teknikë me specifikimet dhe mundësitë apo edhe për të identifikuar dhe për të identifikuar malfunctions.
 • Kontakte për rrjedhjet ose hoses nyjeve ose kanal provimit, aplikuar presion të vlerësuar -Dhe- alternativë.
 • Avokat, zhvilloj, ose përmbushur proceset parandaluese ose standarde ruajtjen, të tilla si për shembull pastrim, pushtet-larje pluhurave gear, ose, elementet vajosje, ose ndryshon filtrimit.
 • Vë-out dhe fuqia lidhje instalime elektrike midis rregullimeve dhe veshje, sipas-te instruksioneve instalime, shfrytëzuar handtools Elektricist së.
 • Fetë apo stërvitje vrima në sipërfaqe, muret, ose të lartë për të ngritur gear, shfrytëzuar saws forcë apo stërvitje.
 • llogarit, më i ulët, fije, ose hoses përkul ose tub, duke aplikuar pajisje tub fitteris.
 • Shpik apo malin ductwork ose kornizë zonat, duke përdorur metal-punues që është burimet transportueshëm ose pajisjet e saldimit.
 • i programueshëm, testuar dhe instalo programuar, ose thermostats tel në biznes apo shtëpiake shtëpive për të zvogëluar përdorimin e energjisë elektrike në lidhje me ngrohjen ose ftohjen.
 • Mount dehumidifiers ose produkte të lidhura të tilla si për shembull vende kompjuterike, në lidhje me hapësirat që kërkojnë zoti, ajrit të thata për të kryer proficiently.
 • Mount magnetike- converters, Çiller centrifugale, ose pajisje të lidhura me kushtet e ajrit të awesome.
 • Instalojë ose riparojë sistemet-pastrimin e ajrit, si për shembull të filtrimit të veçantë ose ultravjollcë (ultravjollcë) Sistemet e ndriçimit të pastrimit.
 • Vendosë radiator trajton për rajonin hapësirë-fazë menaxhuar ngrohjen e familjes apo të biznesit komplekset.
 • Riparimi ose mbështetje ngrohja, ventilimin, dhe AC (HVAC) pajisje për të përmirësuar performancën, si duke ndryshuar filtrimit, kanalet larëse, ose plotësimin refrigerants jo toksike.
 • Diskutoni ngrohjes apo ftohjes programit malfunctions kesh përdoruesit për të izoluar probleme apo edhe për të verifikuar se nuk janë riparuar nga riparimet.
 • piedestal, rregullojnë thermostats, ose lidhni, humidistats, ose timers.
 • Join ngrohjes ose ajër-con veshje të karburantit, ujë për të formuar ndërmarrje të përgjithshme.
 • syze të projektimit të shqyrtojë programet, ose makersA këshilla për të siguruar instalimin e duhur të faktorëve edhe për të konstatuar konfigurimin e ngrohjes apo ftohjes produkteve komponentëve.
 • Përmbahen nga politikat, Kërkesat më të përshtatshme, ose proceset e seminarit të pastër.
 • Mount faktorët ndihmëse për shembull stokers, ajri tuba blowers tubat, ose lehtësimin apo valvulat e zhvillimit, të nxehtësisë ose trishtues pajisjet.
 • Record dhe studim rasti, furnizimet, problemet, mangësitë, apo situata të ndryshme të çuditshme në kërkesat e punës.
 • Rregullon sistemin e trajton të rregullimeve të rekomanduara për të procesit të ekuilibrit nga kompania.
 • ndërtoj, pozitë, e bashkangjitur ngrirës ose ngrohje marshin, duke ndjekur planet ose karakteristika kompanisë.
 • Mount ose rivendosur selfcontained ngrohje tokë-burim shtyn apo kat hibride ose ngrohje airsource shtyn për të ulur konsumin e karbonit në qendër të energjisë elektrike dhe emetimet e karbonit të minimizuar.
 • Cover hidraulike, marrjen mbushje në pozitë duke përdorur kabllor ose grupet konkrete.

Veprimet e punës Domosdoshmëria
 • Leximi kuptuarit-Knowledge përbërë paragrafët dhe paragrafët në letrat e punës që janë të lidhura.
 • Active-Dëgjimi-Sigurimi vëmendje të gjithë se çfarë thonë njerëzit e tjerë, marrjen e kohë për ju për të kuptuar sendet që bëhen, që kërkojnë pyetje sipas rastit, në vend se të ndërprerë në raste që janë të gabuara.
 • Shkrim-me shkrim sa më të përshtatshme për nevojat e të tregut të folur me sukses.
 • Komunikimi-biseduar me të tjerët për të përmendur faktet effortlessly.
 • Matematika-Përdorimi aritmetike për zgjidhjen e çështjeve.
 • Metodat Shkenca-Shfrytëzuar dhe rregullat mjekësore për të korrigjuar çështjet.
 • Kritik-menduarit-Punësuar gjykimin dhe arsyetimin për të identifikuar aftësitë dhe metat e metodave, Rezultatet ose mjete alternative për problemet.
 • Active-Learning-ditur efektet informacione të freskëta për të dy kohëve të fundit dhe të ardhshëm vendimmarrje zgjidhjen e problemeve dhe.
 • Mësoni afrohet-zgjedhjen dhe punësimin e trajnimit / strategjitë mësimore dhe teknikat e duhura për mësimdhënie të veçantë situatës ose kur mastering pikë të reja.
 • Monitorimi i performancës-MonitoringPERDetermining e korporatave, njerëzit e tjerë, ose veten për të gjeneruar përmirësime ose të marrë veprime korrigjuese.
 • Social largpamësin-Duke qenë jo në dijeni të reagimeve othersA për shkak se ata bëjnë pse ata sillen dhe të kuptuarit.
 • Zhdërvjelltësi-Ndryshimi veprime në lidhje me masat othersI.
 • Marketing-efektive të tjerët për të ndryshuar sjelljen apo kokat e tyre.
 • Ndërmjetësimi-Getting të tjerët së bashku dhe duke u përpjekur për të pajtuar mospërputhje.
 • Edukimin e-mësuar të tjerët se si pikërisht për të bërë një lëvizje.
 • Orientimi-Pozitivisht shërbimit në kërkim të metodave për të ndihmuar personat e.
 • Kompleksi zgjidhja e problemeve, përcaktimin e problemeve të avancuar dhe shqyrtimin info lidhur të vlerësuar dhe për të zhvilluar alternativa dhe zbatuar zgjidhje.
 • Bizneset Research-Studimi kërkon dhe kërkesat pika për të bërë një dizajn.
 • Engineering Design-Making ose pajisje dhe teknologji për të funksionuar kërkesat e konsumatorëve duke ndryshuar.
 • Gear Selection-Vendosja lloj të pajisjeve dhe mjeteve kishte një nevojë për të kryer një detyrë të.
 • Kësti-Instalimi i pajisjeve, modelet, telat, ose paketa për të përmbushur kërkesat e deri.
 • Programim-Shkrimi paketa kompjuterike në lidhje me aplikimet që janë të ndryshëm.
 • Operacionet Ndjekja-Duke parë pullat, karakteristika, ose tregues të ndryshëm për të siguruar se nuk është një pajisje aktualisht kryerjen e saktë.
 • Funksion dhe për të trajtuar-menaxhimin e operacioneve të produkteve ose programeve.
 • Pajisje Maintenance-Ekzekutimin mirëmbajtjen rutinë në pajisje dhe të vendosur kur dhe çfarë lloj e ruajtjes është e nevojshme.
 • Troubleshooting-Identifikimi i shkaqeve të problemeve të punës dhe duke zgjedhur se çfarë drejtimi të shkojë në lidhje me këtë.
 • sistemeve ose makina shfrytëzuar metodat e kërkuara Fixing-Rivendosja.
 • Quality-Control Vlerësimi-kryerjen e testimeve dhe hetimet e produkteve, shërbimet, ose teknika për të vlerësuar efikasitetin ose shkëlqyer.
 • Shiko dhe vendimmarrje, duke marrë në konsideratë përfitimet dhe shpenzimet krahasuese e hapave të ardhshëm për të gjetur një të mirë të përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-Përcaktimi se çfarë duhet të veprojë lloj i teknikës dhe si përmirësime në situata, bizneset, dhe gjithashtu vendosjen do të ndikojë përfitime.
 • Metodat e vlerësimit-Përcaktimi i metodave apo sinjalet e performancës së sistemit dhe në përputhje me qëllimet e makinës saktë apo masat e nevojshme për të forcuar performancën.
 • Time-Menaxhimi-Menaxhimi periudhën personale së bashku me të tjerët’ rastin e një.
 • Administrimi i Burimeve Financiare-Përcaktimi se sa të ardhura ka të ngjarë të jenë të investuar për ketë detyrë përfunduar, dhe kontabilitetit për këto tarifa.
 • Operacionet e substancës Burimeve-marrjen dhe respektuar të shfrytëzimit të përshtatshëm të pajisjeve, lehtësira, dhe materiale të kishte një nevojë për të bërë funksion specifik.
 • Administrimin e stafit Burimeve-Duke persona sepse ata, përvetësuar, dhe motivuese të kryejnë, identifikuar njerëzit më të mirë për këtë profesion.
Kërkesa Education Përvoja Kualifikimi
 • Diploma Lidhje s (ose shkallë shtesë DY-vjeç)
 • Diplomë të shkollës së mesme (ose GED ose School Senior High Ekuivalenca Certificate)
 • Me shume se 2 vjet, përreth dhe duke përfshirë edhe katër vjet
Task Menaxhimi Aftësi Kualifikimit
 • Arritjet / Përpjekje – 92.97%
 • durim – 92.22%
 • përpjekje – 93.38%
 • komandë – 92.35%
 • ndihmë – 92.81%
 • Çështje për të tjerët – 90.20%
 • Positioning kulturore – 88.35%
 • Vetëkontroll – 93.17%
 • Toleranca stresi – 91.20%
 • Përshtatje / Mobility – 89.67%
 • seriozitet – 94.77%
 • Ndërgjegjësimi i Detail – 95.98%
 • seriozitet – 90.83%
 • liri – 95.91%
 • Krijimtaria – 93.22%
 • menduarit analitik – 95.82%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Includes loft employees and wooden lure

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *