shtëpi / Uncategorized / monedhë, shitje, Dhe Amusement Machine Servicers Dhe Repairers Job Përshkrimi / Duty mostër dhe Jobs

monedhë, shitje, Dhe Amusement Machine Servicers Dhe Repairers Job Përshkrimi / Duty mostër dhe Jobs

Sherbime, piedestal, rivendosur të holla, snack, ose makina dëfrim duke përfshirë edhe video games, kuti apo makinat e fatit Juke, ose të përshtatin.

Aftësitë Karrierës Kërkesa
 • Plotësoni makina duke përdorur substanca, produktet, fondet, si dhe materiale të tjera.
 • Të mbajë të dhënat e sendeve të caktuara dhe dollarë të mbledhura.
 • Të marrë të holla dhe shpenzimet nga produktet, të përgatisë llogaritë, dhe pajtuar të dhënat me koncesionarët.
 • Të bëjë kompania e quan të lëkundur të mbajtur dhe për të rivendosur modele.
 • Masat dhe të inspektojë modele për të konstatuar shkaqet e dështimeve dhe të rregulluar problemet e vogla për shembull kapur produkte ose kostot paketuara.
 • Pajisjet që janë ekzaminim për të konstatuar operative duhur.
 • Stafi riparimin e kontaktit që janë të tjera apo financat për atë për largimin tuaj të pajisjeve në rastet kur fixes që janë të rëndësishme janë të nevojshme.
 • Elementet e qartë dhe të naftës pajisje.
 • blerjes Record dhëna informuese për lloje apo shkrimet, dhe punonjësit vigjilent dhëna të mospërputhjeve.
 • Alter karakteristika pajisje forcave dhe thermostats.
 • Ruajtjen e të dhënave të rivendosur dhe për ruajtjen e njësisë.
 • Ndrysho elemente malfunctioning, përfshirë përdorur mendjen magnetike në pajisje automatike tregimtar (Bankomat) kartat lexuesit.
 • Ndryshojë dhe rivendosjen e masave dhe monedhë, Merchandising, ose pajisje argëtuese dhe për të ndryshuar zonat malfunctioning teknike dhe elektrike, aplikuar dorë mjete, Makine per ngjitjen e metalit, dhe diagrame.
 • mirëmbajtjen Appliance ishin të nevojshme për të marrë nga komponentët.
 • pajisje të çmontimit, në përputhje me specifikimet dhe duart shfrytëzuar dhe mjetet e pushtetit.
 • vendosë pajisje, duke e bërë ujin e kërkuar dhe kontaktet elektrike në përputhje kërkesat e përdorur.
 • Konsultohuni me instalime elektrike dhe libra diagrame për të mbledhur info kishte një nevojë për të riparuar produkte.
 • Modelet e transportit për në faqet e internetit të instalimit.
 • Të bëjë vlerësimet e çmimeve riparim.

Aktivitetet Karrierës Domosdoshmëria
 • Leximi Knowledge-Knowledge krijuar dënime dhe dënimet në letrat e punës të lidhura.
 • Active-Dëgjimi-ofruar vëmendje të plotë për atë që thonë të tjera-njerëz, marrjen e kohë për ju për të realizuar artikujt duke u ndërtuar, Pyetjet e pyesin si e saktë, dhe kurrë nuk mbytje në momente të papërshtatshme.
 • Shkrimi-Komunikimi me sukses në letër si e drejtë për nevojat e të audiencës.
 • Duke folur-folur-për të tjerët për të ndarë informacione në mënyrë efikase.
 • Matematikë-Punësuar matematikë për të zgjidhur çështjet e.
 • Shkenca-Duke përdorur rregullat dhe teknikat klinike për të korrigjuar çështjet.
 • Kritik-menduarit-Punësimin gjykimin dhe mendohet të njohin përparësitë dhe dobësitë e përgjigjeve alternative, gjetjet ose metoda te dilema.
 • Active-Learning-Kuptimi përfitimet e informacionit që është e re për çdo ardhshëm dhe të fundit për zgjidhjen e problemeve dhe vendim-marrje.
 • Mësimi i-zgjedhjen dhe punësimin e metodave coachingORinstructional dhe trajtime pėrshtatshme situatën kur studion apo stërvitje gjëra të freskëta.
 • Kontrollimi-TrackingPEREvaluating performancën e vetes, personat që janë shtesë, ose korporata të marrë hapa korrigjuese ose për të prodhuar ndryshime.
 • Social largpamësin i dijshëm tjerët’ tendencat dhe duke e ditur se pse ata sillen, ndërsa ata bëjnë.
 • Veprimet Koordinim-ndryshimin në lidhje me të tjerët’ aktivitetet.
 • Marketing-Bindur tjerët të ndryshojë sjelljen apo mendimet e tyre.
 • Ndërmjetësimi-Sjellja tjerët kolektivisht dhe duke u përpjekur të zgjidhin mosmarrëveshjet.
 • Asistimi-mësuar të tjerët se si pikërisht për të bërë diçka.
 • Orientimi-aktive shërbimit në kërkim të mënyrave për të mbështetur personat.
 • Kompleksi Problemsolving-Dallimi çështje të ndërlikuar dhe rishikimin e të dhënave që është e lidhur për të ndërtuar dhe për të marrë parasysh alternativat dhe zbatuar zgjidhje.
 • Operacionet Analiza-Analizimi kërkon dhe specifikimet e produktit për të bërë një plan urbanistik.
 • Engineering Design-Engineering për të ndihmuar veshje individuale dhe ndërtimit apo themelimin kërkon.
 • Veshje e përzgjedhjes-Identifikimi i mjeteve dhe lloj pajisjet e nevojshme për të bërë një punë.
 • pajisjet e instalimit-Shtimi, produktet, rrjetë, ose aplikimet për të përmbushur karakteristika.
 • Programim-Shkrimi paketa kompjuter për përdorime të ndryshme.
 • Funksioni Ndjekja-Duke parë indikacione të ndryshme, thirrjet, ose mat për të siguruar një pajisje është duke punuar në mënyrë të përshtatshme.
 • Funksioni dhe Manage-Trajtimi funksioneve të teknikave apo veshje.
 • Pajisje Maintenance-Ekzekutimin e mirëmbajtjes që është rutinë në produkte dhe identifikimin kur dhe çfarë lloj të servisimit do të bëhet e nevojshme.
 • faktorët Troubleshooting-Vendimi pas glitches që funksionojnë dhe zgjedhjen se çfarë drejtimi të shkojë në lidhje me ndonjë nga ajo.
 • Rivendosja-Rivendosja pajisje apo teknika shfrytëzuar metodat e nevojshme.
 • Quality-Control Analiza-Ekzekutimin testimin dhe vlerësimin e mallrave, Kompanitë, ose funksione të vlerësuar funksionalitetin ose shkëlqyer.
 • Shiko dhe vendimmarrës-Duke menduar për përfitimet dhe kostot e përgjithshme të masave që janë të mundshme për të zgjedhur atë që është mirë të përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-Marrja e vendimeve se si një metodë duhet të veprojë dhe mënyra se si ndryshimet në situata të, operacionet, dhe atmosfera mund të ndikojë në përfitimet.
 • Sistemet Analiza-Identifikimi i hapave apo sinjale të performancës dhe gjithashtu në lidhje me objektivat e sistemit, hapat pasur nevojën për të përmirësuar apo efektivitetin e duhur.
 • Time Management-kontrolluese oneis rastin personale.
 • Menaxhimin e kursimeve-Vendosur sa para është të ngjarë të jetë shpenzuar për të marrë punën e kryer, dhe shitjet në lidhje me këto tarifa.
 • Operacionet e substancës Metodat-duke parë dhe gjetjen ndaj shfrytëzimit të përshtatshëm të institucioneve, marsh, dhe materialet e nevojshme për të bërë funksion specifik.
 • Mbikëqyrja e punëtorëve Burimeve-Krijimi inkurajuese, dhe personat udhëheqës, sepse ata ata veprojnë, përcaktimin njerëzit më të mirë për pushtimin.
Kualifikimi Training Përvoja Need
 • Niveli High School (ose GED ose School Senior High ekuivalenca Certificates)
 • Shumë Training School
 • Asnje
Job Menaxhimi Aftësi Paraprake
 • AccomplishmentANDWork – 88.24%
 • këmbëngulje – 79.81%
 • motivimi – 88.12%
 • udhëheqje – 88.68%
 • Bashkëpunimi – 89.30%
 • Çështje për të tjerët – 83.92%
 • Orientim social – 77.94%
 • Vetëkontroll – 83.98%
 • presioni Prag – 88.00%
 • Përshtatje / Mobility – 93.64%
 • besueshmëria – 89.34%
 • Kujdes për Depth – 97.59%
 • ndershmëri – 89.16%
 • liri – 96.00%
 • Krijimtaria – 88.04%
 • të menduarit – 93.95%

Rreth Jakobit

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *