shtëpi / Uncategorized / Klinike Specialistët INFERMIERI Job Përshkrimi / Detyrimi mostër dhe Jobs

Klinike Specialistët INFERMIERI Job Përshkrimi / Detyrimi mostër dhe Jobs

program, kryesor, ose koordinimin e aktiviteteve të përditshme pacienti-kujdesit në praktikën klinike. Siguruar respektimin e të metodave të politikave të përcaktuara shkencore, politikat, dhe kriteret Kërkesat.

Aftësitë e karrierës Paraprake
 • Bashkërendon ose kryejnë programe informative apo trajnime inservice mbi tema për shembull procedurat shkencore.
 • njoftim, intervistë, dhe të përcaktojë sufferers për të njohur kërkesat e kujdesit.
 • Të matur efektivitetin dhe cilësinë e ushtrimeve ose grupit programet e përkujdesjes.
 • Furnizimit të veçantë të drejtpërdrejtë me pacientët e hospitalizuar në një përzgjedhur të specializuara si onkologji, neurologji, obstetrikë, ose trajtimin.
 • Mbështetur planet e shitjes me pakicë, metodat, ambiciet, apo kërkesat e kontrollit të sëmundjes.
 • Bashkëpunojnë me pro shtesë të kujdesit shëndetësor dhe kompanitë për të bërë disa ideale pacient-kujdes.
 • Të zhvilluar idetë e kompanisë gji, qëllimet, politikat, pikë, ose metoda.
 • Fitoni, zbatohen, ose e konsiderojnë kriteret e trajnimit caregiving në vend të specializuara të tilla si për pediatri e shkallës, kujdes që është akute , dhe Geriatrics.
 • Fitoni ose të ndihmojë të tjerët në-zhvillimin e kujdesit dhe terapi programeve.
 • Bëni këshilla shkencore për shërbime të tjera të kujdesit mjekësor, mjekët, firmat e sigurimit, sufferers, ose agjencitë kujdes mjekësor.
 • program, vlerësoj, ose modifikojë paketa trajtimit vijnë në info të marra parasysh të dhënat e pacientit, ose duke zgjedhur dhe duke parë sufferers.
 • Konsumatorët e tanishme që ka fakte të nevojshme për të bërë të kujdesit shëndetësor dhe terapi vendime njohuri.
 • Këshillojë personelin mjekësor në fusha të tilla si provim, përparim, pasqyrim dhe analiza e operacioneve, sëmundje, e metë, teknologjitë, ose aktivet.
 • Stafi i menjëhershëm ose të monitoruar trajtim mjekësor në furnizimin e terapisë që është individual.
 • Njohin mësimi dëshirat apo ekzekutuar seanca stërvitje për punëtorët që është e kujdesit shëndetësor apo gji studentët.
 • Lexojnë libra ekzistuese, bisedoni me kolegët, ose të jenë të përfshirë në konventat apo korporatat të specializuara për të mbajtur të informuar për përmirësime në pleqsh.
 • Monitor apo të vlerësojë kushtet shëndetësore të klientëve në përpjekje me ekspertë të tjerë të kujdesit shëndetësor.
 • Marrin pjesë në studimet mjekësore të tilla si për shembull duke kontrolluar përputhshmërinë, hulumtimin e informacionit individual, protokollet kritikuar, dhe duke përfunduar deri në rregullimin e specialistëve.
 • Execute klientët lirimin planifikuar.
 • Të bëjë llogaritë për të ngrejë sufferers’ kujdes veprimet.
 • Krijo urdhra kujdestarëve.
 • Furnizimi konsultimi për shitësit të ndryshme të kujdesit shëndetësor në zonat e përfshirë pacient eliminimin, kujdesit pacientit, ose procedura mjekësore.
 • Fitoni dhe për të ruajtur udhëzimet departamenteve, trajtimet, ambiciet, ose standardet kujdesin për pacientin në bazë të ndjekin këshilla kërkimore-bazuar ose pikëpamja specialist.
 • aplikimet analiza Style lidhje me dobinë dhe të shkëlqyer e ushtrimit gji ose pajisje të fortë.
 • Planet pacient-arsimore faqosje duke përfshirë detaje të nevojshme për të marrë vendime terapi dhe kujdes mjekësor i ditur.
 • Lead Setup ndarja pleqsh e, ose bashkëveprim me, certifikimit apo rregullatore proceset.
 • komitetet shtrat ose sektorë mjekësore.
 • Trajnimi paketa pacient-arsimore duke përfshirë detajet e nevojshme për të prodhuar vendime të trajtimit dhe të kujdesit shëndetësor njohuri.
 • Dërgo një trajtim parësor nga caktimin e drogës apo mjete, vendosjen konkluzione diferenciale, kryerjen e provimeve të specializuara, ose ekzekutimin e vlerësime të shumta shëndetësore.

Profesioni Pursuits Kualifikimi
 • Të kuptuarit e leximit-duke e ditur fraza përgatitur dhe linja në dokumentet e punës që janë të lidhura.
 • Active-Dëgjimi-Sigurimi ndërgjegjësimin e tërë e asaj që folks të tjera janë duke thënë, duke përdorur kohë dhe energji për të kuptuar faktorët që bëhen, pyesin çështje si ideal, dhe nuk mesmerizing në situata të pahijshme.
 • Prodhimin-shkruar jo si të papërshtatshme për dëshirat e audiencës që flasin në mënyrë efikase,.
 • Komunikimi-Duke folur për të tjerët për të përmendur informacione sukses.
 • Math-Punësuar matematika për të zgjidhur çështjet e.
 • Shkenca-Punësuar teknikat dhe parimet shkencore për të zgjidhur vështirësitë.
 • Duke menduar se është kritike-përdorur gjykim dhe arsye në vend të mirat dhe mangësitë e alternativave zgjedhje, Idetë ose metoda te dilema.
 • Active Learning-Njohja efektet e të dhënave që është e re për të dy dhe të ardhmen ekzistuese vendimmarrje zgjidhjen e problemeve dhe.
 • Teknikat-Përdorimi i të mësuarit dhe ringjallet qasjet dhe metodat coachingANDeducational drejtë për problemin edukativ ose kur gjërat që janë të freskëta e të mësuarit.
 • Monitorimi i performancës-TrackingANDDiscovering i kompanive, individë të ndryshëm, ose veten të ndërmarrë veprime korrigjuese ose për të krijuar përmirësime.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për reagimet othersA dhe njohurive pse ata sillen, sepse ata e bëjnë.
 • Veprimet e koordinimit-Modifikimi lidhje me masat othersI.
 • Marketing-Lypur të tjerët për të ndryshuar kokat e tyre apo sjellje.
 • Zgjidhja-Sjellja e të tjerët së bashku dhe që duan të zgjidhin mosmarrëveshjet.
 • Mësim-Udhëzon tjerët si-për të marrë veprim.
 • Orientimi-Pozitivisht shërbimit që kërkojnë metoda për të ndihmuar personat e.
 • Avancuar Zgjidhja e Problemeve-Përcaktimi dilemat komplikuara dhe info kritikuar që është e lidhur vlerësuar dhe për të prodhuar opsione dhe zbatohen zgjidhje.
 • Operacionet Vlerësimi-Duke marrë parasysh kërkesat dhe kërkesat e produktit të prodhuar një stil.
 • Engineering Design-Technologies për të shërbyer personi dhe duke e bërë ose pajisje në ndryshim kërkon.
 • Pajisje Selection-Vendosja lloj të pajisjeve dhe mjeteve të nevojshme për të ekzekutuar një punë.
 • Këste-Instalimi produkte, modelet, rrjetë, ose programe për të përmbushur syze.
 • programe kompjuterike encoding-shkrim, për përdorime të shumta.
 • Treguesit e monitorimit të shikuara Operacioni, dials, ose tregues të tjerë të jetë i sigurt për një pajisje është duke funksionuar siç duhet.
 • Procedura dhe Manage-Parandalimi i operacioneve të mjeteve apo pajisjeve.
 • Pajisje Maintenance-Ekzekutimin mirëmbajtjen rutinë në pajisjet dhe të vendosur kur dhe çfarë lloji i servisimit bëhet e domosdoshme.
 • Troubleshooting-Identifikimi arsyet për menaxhimin gabimet dhe përcaktimin se çfarë të bëjë në lidhje me ndonjë nga ajo.
 • pajisje ose metoda shfrytëzuar metodat që janë të nevojshme riparim-Repairing.
 • Quality-Control Analiza-Kompletimi testimin dhe vlerësimin e sendeve, Kompanitë, ose Operacione të vlerësuar funksionalitetin ose cilësinë.
 • Gjykimi dhe vendimmarrja-duke marrë në konsideratë përfitimet dhe shpenzimet e përgjithshme të masave të mundshme për të zgjedhur atë që është më i përshtatshëm.
 • Sistemet Analiza-Përcaktimin se çfarë lloj i procesit duhet të kryejë dhe vetëm si përmirësime në operacione, problemet, së bashku me vendosjen do të ndikojë përfitime.
 • Procedurat Metodat Analiza-dalluese apo sinjalet e performancës së sistemit të së bashku me të drejtën apo sjelljen nevojshme seriozisht për të rritur funksionalitetin, në lidhje me qëllimet e pajisjes.
 • Timemanagement-kontrolluese momentin private e një.
 • Operacionet e Kursimeve-Identifikimi se paratë shpejti do të investohen të ketë punën e bërë, dhe të shitjes për këto kosto.
 • Operacionet e produktit Burimet-Duke parë dhe duke marrë në drejtim të përdorimit të duhur të karakteristikave, pajisje, dhe furnizimet e nevojshme për të bërë punën specifike.
 • Operacionet e Motivimi Personnel Resources-Building, dhe drejtimin folks si ata punojnë, përcaktimin e personave të shumë më të mirë për detyrën.
Kualifikimi Training Kërkesa njohuri
 • Diplomë Master
 • doktoraturës Degree
 • mbi 2 vjet, deri në dhe duke përfshirë 4 vjet
Aftësitë e menaxhimit të punës duhet
 • Arritja / Përpjekje – %
 • vendosmëri – %
 • motivimi – %
 • komandë – %
 • Bashkëpunimi – %
 • Issue lidhur tjerët – %
 • Orientim kulturore – %
 • Vetëkontroll – %
 • presioni Toleranca – %
 • AdaptabilityORMobility – %
 • besueshmëria – %
 • Përqëndrohet në detaje – %
 • Forcë – %
 • liri – %
 • shpikje – %
 • të menduarit – %

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Farmaci Teknikë Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrë Template

Përgatitja e drogës në rrugën e një farmacist i. përzierje, mund të llogaritur, mbështeten larg, emër, and record amounts

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *