shtëpi / Uncategorized / Chefs dhe Shef eve Job Përshkrimi / Llogaridhënia Template dhe rolet

Chefs dhe Shef eve Job Përshkrimi / Llogaridhënia Template dhe rolet

Drejtpërdrejtë dhe mund të marrin pjesë në përgatitjen, herbs, dhe përgatitjen e muffins peshkut, mish, perime, Salads, ose ushqime të tjera. Mund të përgatisin dhe sende të përzgjedhjes kosto, blejnë produkte, dhe për të ruajtur të dhënat dhe llogaritë.

Aftësitë e punës duhet
 • Shqyrtoni produkteve të përgatitura ose të papërpunuara ushqimore’ klasën për t'u siguruar se kriteret janë arritur.
 • Monitor rutinat sanitare për t'u siguruar që personeli të ndiqni pritjet dhe ligje.
 • Verifikoni cilësinë dhe sasinë e mallrave të marra.
 • Kërkese ose të blejnë ushqime apo sende të ndryshme të nevojshme për të siguruar seriozisht procedurë që ishte në fuqi.
 • Mbikëqyrë ose të organizojnë rutinat e punëtorëve ose gatuan veprojnë në përgatitjen e ushqimit.
 • Punojnë rajonet për të bërë të sigurt, pajisje, ose inspektojnë furnizimet pajtueshmërinë me kriteret e provuar.
 • Të vendosë se si duhet të futet ushqime dhe të gjenerojë tipare ushqimore që janë dekorative.
 • Shfaq gatuan ose punonjësit që janë shtesë në përgatitjen, gatim apo demonstrimi i produkteve ushqimore.
 • Llogaritur shumat dhe shpenzimet e domosdoshme siguron, të tilla si për ushqim shembull dhe elementeve.
 • Bashkëpunojnë me punëtorët që janë të ndryshme duke marrë në konsideratë elemente të tilla si edhe sasinë e mundshme të konsumatorëve dhe momentet opsionin e komponentëve për të planifikuar dhe për të marrë receta ose zgjedhje.
 • Shqyrtoni enët të delegojë çmimet në menutë objekte, vijnë në ushqim, punë, dhe shpenzimet e shpenzimeve.
 • Të përgatisë dhe të bëjnë ushqime të të gjitha llojeve, ndoshta mbi një themel të shpeshta ose në lidhje vizitorëve ekskluzive ose karakteristikat.
 • Vendosni agjendat e prodhimit dhe specifikimet e stafit e nevojshme për të siguruar furnizim të rregullt të shërbimeve.
 • Marrë dhe të punësuar stafin, të tilla si gatuan dhe punëtorë të tjerë në shtëpi.
 • Takohen me klientët për të shkuar mbi menutë për situatat që janë të veçantë, të tilla si për dasma e shkallës, partitë, ose bankete.
 • Tregojnë praktika të reja gatim ose produkteve të stafit.
 • Folu reps të ardhura për të diskutuar shpenzimet apo sende blerjes.
 • fixes kërkesë ose blen veshje.
 • Raporti krijimi ose informacion të detajuar mbi lloje të cilat janë dhënë.
 • përgatit, kryesor, ose mbikëqyrë prep ushqimore apo aktivitete gatim e disa kuzhina apo eateries në një selie të tilla si për shembull një zinxhir lokal të vogël, spital, ose motel.
 • Bashkërendon planifikimit ose fitimin për të gjitha procedurat e ushqimeve brenda bizneseve, duke përfshirë klubet, motele, ose zinxhirë kafe.

Profesioni Veprimet Kualifikimi
 • Leximi kuptuarit-dijshëm krijuar përmbajtje dhe linjat në fotografi të lidhura me punën.
 • Active Dëgjimi-Për çfarë të tjera-njerëzit janë duke thënë duke i dhënë vëmendje të plotë, duke marrë kohë për të njohur pikat duke u prodhuar, kureshtar pyetje si të saktë, sesa mbytje në raste të gabuara.
 • Publishing Komunikim i shkruar në mënyrë efikase poshtë jo si të papërshtatshme për kërkesat e shikuesve.
 • Duke folur të folur me të tjerët për të përcjellë faktet effortlessly.
 • Matematika-Përdorimi matematika për të rregulluar çështjet.
 • Metodat Technology-aplikuar dhe udhëzimet shkencore të zgjidhë vështirësitë.
 • Duke menduar se është arsyetimin kritike-Shfrytëzimi dhe arsye të njohin disavantazhet dhe aftësitë e metodave, Rezultatet apo përgjigje zëvendësim për fatkeqësitë.
 • Përfitimet e të nxënit aktiv-Kuptimi informacion të freskët për sa i përket dy problemsolving ardhshme dhe të tanishme dhe vendimmarrjen.
 • Mësoni afrohet-picking dhe duke përdorur strategjitë dhe procedurat coachingPEReducational përshtatshme për situatën specifike edukativ ose kur mastering çështje që janë të freskëta.
 • Monitorimi-OverseeingOREvaluating performancën e vetes, folks që janë të ndryshëm, ose korporata të marrë veprime korrigjuese ose për të prodhuar përmirësime.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për përgjigjet othersA, ndërsa ata bëjnë pse ata reagojnë dhe të ditur.
 • Veprimet e koordinimit-Modifikimi në lidhje me aktivitetet othersI.
 • Aftësi bindjeje efektive të tjerët për të ndryshuar mendjen ose veprimet e tyre.
 • Negocimi-Shpërndarja të tjerët së bashku dhe duke u përpjekur të pajtojë mospërputhje.
 • Mësimdhënia-Udhëzon të tjerët vetëm sa për të bërë një lëvizje.
 • Orientimi-Definitely kompani kërkojnë strategji për të ndihmuar folks.
 • Avancuar Problemsolving-Identifikimi vështirësi ndërlikuar dhe rishikimin informacion që është relevante të shqyrtojë dhe të zhvillojnë mundësitë dhe zbatuar zgjidhje.
 • Bizneset Vlerësimi-Ekzaminimi nevojat dhe specifikat pika për të bërë një plan urbanistik.
 • Technology Design-teknologji për të shërbyer konsumatorit dhe përafrimin mjete ose prodhimin e dëshirave.
 • Gear Selection-Vendimi për llojin e mjeteve dhe pajisjeve të kishte një nevojë për të bërë një punë të.
 • Instalimi-Instalimi makina, pajisje, telat, ose programe për të përmbushur specifikimet.
 • Programim-Shkrimi paketa kompjuterike në lidhje me disa qëllime.
 • Operacionet thirrjet e monitorimit të shikuara, mat, ose sinjale të tjera për t'u siguruar që nuk është një pajisje të kryer në mënyrë të përshtatshme.
 • Operimi dhe Handle-Kontrolli operacionet e pajisjeve ose pajisjeve.
 • Pajisje Maintenance-Ekzekutimin mirëmbajtjen që është rutinë në veshje dhe të vendosur kur.
 • Troubleshooting-Identifikimi arsyet për glitches operative dhe duke zgjedhur se si të vazhdohet në lidhje me këtë.
 • Fixing-Fixing programe ose pajisje të shfrytëzuar metodat që janë të nevojshme.
 • Kontrollit të Cilësisë Vlerësimi-Kompletimi ekzaminime dhe kontrolle të artikujve, shërbimet, ose funksione për të vlerësuar efikasitetin ose të cilësisë.
 • Urtësi dhe vendimmarrës-Duke pasur parasysh përfitimet dhe çmimet krahasuese e masave që janë të mundshme për të zgjedhur një më të mirë të përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-të vendoset se si rregullime në atmosferë, funksione, dhe rrethanat mund të ndikojnë efektet dhe çfarë lloj të teknikë duhet të kryejë.
 • Systems Vlerësimi-identifikimin e masave ose shenjat e performancës, si dhe në lidhje me ambiciet e së drejtës së sistemit apo aktivitetet e nevojshme për të përmirësuar efektivitetin e.
 • Timemanagement-Trajtimi periudhën personale, si dhe të tjerët’ periudha e njërit.
 • Menaxhimi i Kursimeve-Përcaktimi se paratë do të shpenzohen për të marrë punën e kryer, e të dhënave të lidhur me këto shpenzime.
 • Operacionet e produktit Mjetet-zbulimin dhe marrjen në përdorimin e duhur të të objekteve veshje, dhe produkte të burimeve kishte një nevojë për të bërë funksionin e specifikuar.
 • Mbikëqyrja i Punonjësve Burimeve-Stimulating, ndërtesë, dhe duke treguar individët si ata veprojnë, identifikimin e folks të lartë për punën tuaj.
Kërkesa Education Kualifikimi njohuri
 • Shuma Affiliate-së (ose shtesë sasi DY-vjeç)
 • School Senior High Degree (ose GED ose School Senior High Ekuivalenca Certificate)
 • Me shume se 4 vjet, sa më shumë që gjashtë vjet dhe duke përfshirë,
Autoriteti Task Aftësitë Kualifikimeve
 • AchievementOREffort – %
 • durim – %
 • motivimi – %
 • autoritet – %
 • Bashkëpunimi – %
 • Çështje për të tjerët – %
 • Positioning kulturore – %
 • Vetëkontroll – %
 • presioni Toleranca – %
 • VersatilityANDFreedom – %
 • besueshmëria – %
 • Ndërgjegjësimi i Depth – %
 • Forcë – %
 • pavarësi – %
 • shpikje – %
 • menduarit analitik – %

Rreth Jakobit

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *