shtëpi / Uncategorized (faqe 56)

Uncategorized

Cytotechnologists Job Description / Funksionet dhe Përgjegjësia Template

Blemish, research tissues to detect proof melanoma, junk irregularities, as well as other pathological circumstances following founded requirements and practices, and mount. Career Skills Prerequisite Analyze abnormalities to be detected by cellular samples within mobile factors and patterns’ ngjyrim, dizajni, or measurement. Examine specimens using microscopes to evaluate example excellent. …

Lexo më shumë »

Policia dhe Sherif Patrol Zyrtarët Job Përshkrimi / Jobs dhe Përgjegjësia Template

Mbajë blerje dhe për të mbrojtur jetë dhe në shtëpi nga ordinanca dhe lagjen imponuar, fisnor, shtet, ose rregulloret kombëtare. Kryen përzierje e vendeve të punës të ardhshme: patrullojnë një vend të veçantë; trafiku kryesor; fletëparaqitje trafikut situata; hetuar lëndime; kapjen ose funksionojnë procedura të përshtatshme të sipërfaqeve. Aftësitë e punës Kërkesat

Lexo më shumë »

Radiologë Job Përshkrimi / Funksionet dhe Përgjegjësia Template

Analizuar dhe identifikuar problemet dhe sëmundjet e aplikimit të rrezeve X komponentët që janë radioaktive dhe. Mund të trajtojnë pacientët. Job Skills Requirement Implement methodologies in regions such as for example medicines, reanimim, çështjet, dështime forcë, dhe kontrollin sëmundje. sugjerime të pranishëm rreth llojet ose nivelet e pajisjeve radiologjike nevojshme seriozisht për të mbajtur karakteristika. Participate

Lexo më shumë »

Përshtatur fizike specialistë edukimi Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrimi Template

Dërgo trajnim përshtatur arsimor vërtetë apo zgjidhje për fëmijët, të rinjtë, ose rriturit me dëshirat reale të jashtëzakonshme si pasojë e aftësi të kufizuara shtesë apo motorike bruto pengesave zhvillimore. Career Skills Prerequisite Critique adapted techniques or physical education packages to ensure complying using different or govt laws. Get or demand physical education

Lexo më shumë »

Banakiere Job Përshkrimi / Rolet dhe detyrë Template

Përzierje dhe të ofrojë pije freskuese për klientët, drejtë ose nëpërmjet waitstaff. Career Skills Qualification Acquire funds for products supported. Verifikoni id e blerësit për të vërtetuar specifikat e moshës për blerjen e pije alkoolike. deklarata e të ardhurave të Stabilitetit. Bëni një përpjekje për të kufizuar problemet dhe obligim të bëjnë me blerësit’ extreme drinking by taking actions for

Lexo më shumë »