shtëpi / Uncategorized (faqe 4)

Uncategorized

Operatorët Njësia shërbimit, vaj, gaz, Dhe Minierave Job Përshkrimi / Detyrimi mostër dhe Detyrat

pajisje funksion për të përmirësuar rrjedhjen e yndyrë nga bërja e puseve apo edhe për të hequr tub kapur, strehim, pajisje, ose ndërhyrje ndryshme nga puset minerare. Gjithashtu mund të ekzekutojë kompanitë krahasueshme në operacionet e kërkimit eksplorim. Përmban specialistë peshkimi-e burimeve. Career Skills Qualification Seek advice from others to gather information regarding conduit or software styles

Lexo më shumë »

Elektrike dhe elektronike Pajisje montues Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrimi Shembull

Mblidhen ose të ndryshojë pajisjet elektrike ose elektrike, duke përfshirë kompjutera, Teknikat Matje në largësi pajisjet e testimit, gjeneratorëve që janë elektrike . Job Skills Requirement Construct power or digital methods or assist structures and mount subassemblies, modelet, Faktorët ose zorrë e ndërtimit, shfrytëzuar thumba bashkim pajisje-Saldim. përshtat, fix, or replace electric or electric component

Lexo më shumë »

Fallers Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrimi Template

Punësojnë chainsaws ose sëpata për të ra shkurre duke përdorur njohuritë e pyjeve tipare dhe prerja teknikat për të kontrolluar rrugën e rënies dhe për të zvogëluar dëmin pemë. Career Skills Need Stop saw machines, tërheq uljen bare nga godet, dhe të punojnë si pisha fjala për sigurinë,. Vlerësuar shkurre për karakteristika të caktuara, including major branch

Lexo më shumë »

Bill dhe llogaria Mbledhësit Përshkrimi Job / Përgjegjësia Template Dhe Jobs

Gjeni dhe të informojë klientët e bilanceve të vonuara me dergoni, telefon, ose vizitë private për të kërkuar shlyerjen. Detyrat përfshijnë marrjes së pagesës dhe postimi shumën që buyeris llogari; përgatitjen e kërkesave për zyrë krediti nëse klienti nuk përgjigjet; inicimin e rasteve foreclosure apo dhe mbajtjen e dokumenteve e të dhënave të serive dhe reputacionit. Career

Lexo më shumë »

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe kontraktorët druri joshur. Career Skills Prerequisite Examine measurements and contours of designs during hands- testimin e produkteve, punësuar Layouts dhe krijimin e proceseve. Shqyrtoni piktura, projekteve, ose specifikime përgatitur, and consult with designers to ascertain shapes and sizes of

Lexo më shumë »

prodhim, planifikim, Dhe përshpejtimin Nëpunësit Job Përshkrimi / Detyrimi Template dhe funksionet

Lathe and Turning Machine Tool Setters, operatorët, dhe Tenderët, Metalike dhe plastike Job Përshkrimi / Responsibility Template and Tasks Set up , operoj, or tend lathe and converting devices to experience metal, or show, bore, linjë, kind or plastic resources, including pub investment, or line, kallam. Career Skills Prerequisite Examine

Lexo më shumë »