shtëpi / Uncategorized (faqe 30)

Uncategorized

Sheet Metal Workers Job Përshkrimi / Rolet dhe detyrë e mostrës

Mbledh, vendosur, dhe mallrave riparimin e fletë-metalike dhe pajisje, si drainpipes, menaxhuar kazanët, kanalet, dhe zorrë. Kryen mund të përfshijë ndonjë tjetër: vendosjen dhe duke punuar fabrikuar modele të prerë, shpreh, dhe shtrihet Sheetmetal; përreth metalike mbi Anvils, blloqe, ose lloje përdorur lloj; operating soldering and welding gear to become

Lexo më shumë »

Mjet dhe Die Makers Job Përshkrimi / Detyrimi mostër dhe Rolet

Shqyrtoni specifikimet, ndeshje dhe ndërtimin e, vënë dhe të kryejnë mjetet pajisje, dhe zonat Share paraqitjen metalike për të prodhuar dhe të rregulluar të vdekur, shëndoshë mjete, jigs, pajisje, treguesit, dhe unë Hand Tools. Career Skills Need Research programs, Karakteristika të përgatisë seri në lidhje me metodat e fabrikuar të bizneseve, stilet, ose vizatime, vdes, ose pajisjet. …

Lexo më shumë »

Gaming Dealers Job Përshkrimi / Duty mostër dhe Rolet

Aktivitetet Run Tabela. Duroni apo do të mbetet prapa tavolinë dhe punës aktiviteteve të mundësisë duke punuar pajisjeve të tjera të lojërave të fatit, ose dispenzim numrin e saktë të parandalon apo kartave për njerëzit. Shpërndajnë fitime ose të mbledhë lojtarë’ para. Mund të vlerësojë palme houseis kundër gishtat Popullore. Job Skills Requirement Change report currency for

Lexo më shumë »

Neurodiagnostic Teknologë Job Përshkrimi / Duty Template dhe detyrave

Carryout electroneurodiagnostic (END) Testet përfshirë electroencephalograms, potencialet shkaktuar, polysomnograms, ose electronystagmograms. Hulumtimi nervore përçueshmëri janë kryer deri në maj. Career Skills Prerequisite Connect to clients applying glues. Rishikoni info teknologjike për të ndihmuar mjekët për të analizuar problemet e sistemit nervor që janë, ose mendja, gjumë. Kryen testimin apo raporte për shembull electroencephalography (EEG), …

Lexo më shumë »

Private Detectives And Investigators Job Description / Detyrimi Template dhe funksionet

grumbulluar, vlerësoj, compile and report information regarding agencies or folks to consumers, or identify situations of infractions or outlawed functions of principles in personal establishment. Job Skills Prerequisite Create reports or scenario summaries to report inspections. Seek public record information, raportet e kreditit, pc sources, duty or legitimate filings even to

Lexo më shumë »

Berberë Job Përshkrimi / Duty mostër dhe Detyrat

Heat Trajtimi Pajisjet përcaktuesit, operatorët, dhe Tenderët, Metalike dhe plastike Job Përshkrimi / Obligation Sample and Functions Put up , kryej, ose tentojnë pajisjet për ngrohje, të tilla si për ngrohje-trajtimin e shkallës flakë, furrat -hardening makina, makina induksion vendos -treat artikuj të lirë ose materiale. Career Skills Requirement Read generation times and work

Lexo më shumë »

Peshku dhe lojë Rojtarëve Job Përshkrimi / Detyrat dhe Përgjegjësia e mostrës

Patrol vendin e caktuar për të shmangur bas dhe sportive shkeljet e legjislacionit. Shqyrtoni tregimet e lëndimit nga kafshët te bimët ose shtëpi. Përpilojnë info biologjike. Job Skills Requirement Patrol issued areas by walking, ose nga mjeti, motoskaf, aeroplan, Indy të vendosë udhëzimet vela, peshk, ose sport ose për të kontrolluar kafshët e planeve, ujërat, …

Lexo më shumë »

intervistuesit, Përveç Pranueshmëria dhe kredi Përshkrimi i punës / Llogaridhënia mostër dhe Detyrat

Takimi folks me telefon, postë, në person, ose me metodë tjetër për qëllimin e pyetësorëve që përfundojnë, program, ose forma. Pyetni pyetje specifike, zgjidhje dokument, duke përfunduar lloj dhe udhëzues persona,. mund të kategorizoj, lloj, dhe raportojnë forma. Career Skills Requirement Question concerns in accordance with directions to have strict preference address, …

Lexo më shumë »

Mjekësi fizike dhe rehabilitim Physicians Job Përshkrimi / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

Analizuar dhe trajtuar sëmundje kërkon fizioterapi për të furnizuar trupore, psikologjik, dhe rehabilitimi punës. Job Skills Requirement Advise interns and occupants in the analysis and remedy of bodily crippling circumstances that are momentary or permanent. Carryout actual exams such as potential opinions that are useful to find out injured employeesA functions

Lexo më shumë »