shtëpi / Uncategorized (faqe 3)

Uncategorized

Parë-line Mbikëqyrësit të oficerëve korrektues Job Përshkrimi / Funksionet dhe Duty Template

Në mënyrë të veçantë të monitorojë dhe të organizojnë aktivitetet e zyrtarëve korrektues dhe jailers. Career Skills Prerequisite Take, marr, ose të shqyrtojë akuza burgosurve që janë periodike. mbani blerje, vetë-disiplinës, dhe mbrojtja në vende të caktuara në përputhje me parimet përkatëse, rregulla, planet, dhe udhëzimet. T'iu përgjigjur problemeve, përfshirë shpëton. Ruajtja e njohurive të, implement many policies

Lexo më shumë »

Radio And Television Announcers Job Description / Detyrat dhe detyrimi Shembull

Chat or examine from scripted products, të tilla si për llogaritë e mediave të shkallës apo mesazhe profesionale, në valët ose TV. Mund të takimit mysafirët, njohin seksion, ose deklarojnë subjekt apo artist i efektivitetit. Job Skills Prerequisite Prepare and supply sports, njoftim, ose llogaritë klimatike, getting and reworking materials such that it may

Lexo më shumë »

Automotive dhe skutera uji Shërbim Vijuesit Job Përshkrimi / Jobs dhe detyrimi Template

Shërbime automobila, automjetet, kamioncina, motobarka, së bashku me auto tjetër ose automjetet që janë në det me lubrifikantë, benzinë, dhe shtesa. Grumbulluar transaksion për sendet dhe zgjidhje. Mund të lyej automobilave, llampat ndryshojë ose pajisje të tjera, instaluar antifriz, ose modifikuar gaz motorik, të tilla si shiritat lover ose dritare blades fshirëse. Might change or

Lexo më shumë »

Shofer-Sales Punëtorët Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë Template

Drive kamion ose automobil tjetër mbi kanale të themeluara ose brenda një pronë që është themeluar dhe shesë ose të japë mallin, për shembull ushqime, duke përfshirë kafe objektet Merrni-Out, ose të merrni ose të dorëzojë sende të tilla si për shembull larjes që është industrial. Mund të fitojnë transaksion, gjithashtu të marrin kërkesat, or stock product at

Lexo më shumë »

Shënimi Nëpunësit Job Përshkrimi / Rolet dhe detyrimi Template

Prodhojnë dhe vë vlera kalon për përmbajtjen e artikujve të shfrytëzuar praktikat e shumta ose një, për shembull vërejtur vende me kosto të veten ose të punësuar me çmim pajisjen -making. Career Skills Requirement Placed cost information on seats, punësuar çmim ose vërejtur nga të dorës -making aplikim. Evaluate produced value tickets having articles on buy orders

Lexo më shumë »

Lokomotivë Firers Job Përshkrimi / Duty Template dhe detyrat

Sekretarët dhe Asistentë administrative, me përjashtim ligjor, Mjekësor, dhe ekzekutiv Job Përshkrimi / Obligation Template and Roles Accomplish routine paperwork and management characteristics such as for instance arranging and maintaining papers and digital information, takimet prenotim, penning mesazhe, ose furnizimin dhënat. Job Skills Need Answer phones and provide callers details or

Lexo më shumë »

Sherifėt dhe Zëvendës Sheriffs Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë Template

Zbatimin e rendit dhe ligjit në fushat që janë të inkorporuara ose fermë ose shërbejnë operacionet e duhura të gjykatave. Mund të patrullojnë gjykatë, akuzuar se janë përcjellje apo juria e madhe, ose mbrojtur gjykatores. Job Skills Qualification Generate patrol distinct places or automobiles to discover legislation violators, çështje detajet, dhe prodhimin e buste. Examine unlawful

Lexo më shumë »

Zyrtarët Mbikqyrjes Lojë me baste dhe lojrave Hetuesit Job Përshkrimi / Duty Template dhe detyrat

Bërë mbikëqyrjen dhe ndërmjetësi mbrojtjes për menaxhimin dhe blerësit. Discover casino ose operacion kazino-hotel për aktivitete të parregullta, si për shembull jolojale apo vjedhje me shpesh personeli apo klientët. Mund të përdorin pasqyra një mënyrë mbi tokë kazino, kafaz arakëtarit, dhe nga hapësira e punës. Use of music/movie devices can also be typical

Lexo më shumë »