shtëpi / Uncategorized (faqe 20)

Uncategorized

Stone hapëse dhe Carvers, Prodhim Job Përshkrimi / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

Të ulët ose të përcaktojë gur në përputhje me modelet dhe diagramet. Career Skills Requirement Authenticate depths and proportions of reduces or designs to make sure adherence to specs, projekteve, ose harton, duke përdorur pajisje kalibrues. Ndërtuar ose duke transferuar këto nga raporti gjetjen, duke aplikuar skribët ose shkumës dhe testimin e pajisjeve. Drill holes

Lexo më shumë »

Cleaners i automjeteve dhe Pajisje Përshkrimi i punës / Duty Template dhe detyrave

Lahet ose autos që janë të qarta tjetër, sistemet, dhe pajisje të tjera. Shfrytëzojë këto komponentë si agjentë brushes, ujë , pëlhura, dhe hoses. Career Skills Need Areas that are inspect, pajisje, ose automjetet në lidhje me higjienën, shkatërrim, dhe pajtueshmërinë duke përdorur kërkesat apo politika. i pastër, hall, ose llak zonat pajisje, produktet, apo automjetet, …

Lexo më shumë »

Municipal Nëpunësit Job Përshkrimi / Duty mostër dhe Jobs

Rail-Track hedhjen dhe mirëmbajtjen Pajisje Operators Job Përshkrimi / Obligation Sample and Functions Set, kthej, dhe për të mbajtur ruajtjen e respektojnë lidhur standarde ose me binarë të ngushtë mjetet hekurudhore të përdorura në standard e kompanisë hekurudhore ose në metra bimore, guroret dhe minierat. Përmban shtrat dhe makinë çakëll pastrimi hekurudhor operatorët ngjeshjeje mbi punëtorët pajisjes. Career

Lexo më shumë »

gatuan, Private Household Job Përshkrimi / Detyrat dhe Përgjegjësitë Template

Ngrohësit dhe Kondicionera Mekanikë dhe Installers Job Përshkrimi / Roles and Responsibility Template Install, kompani, ose rivendosur teknikat e ajrit të kondicionuar dhe ngrohje në vendbanimet apo institucione që janë komerciale. Job Skills Requirement Fix or replace wiring, copë, ose mjete të meta. Kontrolloni gjurmët elektrike apo copë për vazhdimësinë, employing test

Lexo më shumë »

Nursery Workers Job Description / Jobs dhe detyrimi Shembull

Workin room establishments or at buyer location sowing, cultivating, koleksion, and transplanting trees, shkorret, or crops. Career Skills Need Seed, shiringë, marijuana, fertilize, and water crops, shkorret, and timber, utilizing hand tools and gardening resources. Pick crops, and implant or pot and tag these. Sense cropsI foliage and notice their

Lexo më shumë »

shoferët e autobusëve, Transit Dhe Intercity Job Përshkrimi / Llogaridhënia mostër dhe Jobs

Get motor ose autobus trajner, duke përfshirë edhe bizneset shpeshta rrugën më, ngjarjet, dhe buggy private. Individët janë të ndihmuar nga fuqinë përdorur bagazhet. Mund të mbledhë çmimet ose pasime. Job Skills Qualification Check autos and examine oil petrol, dhe shkon shkon përpara nisjes. makina Playground në zonat drejtimin në mënyrë që pasagjerët mund panel. …

Lexo më shumë »

Security Guards Job Përshkrimi / Detyrat dhe Përgjegjësia Template

mbroj, patrulluar për të ndaluar vjedhjen, sulm. Mund të punojnë Xray dhe detektor Metal Gear. Job Skills Qualification Response investigate trouble and sensors. Kontrollo dhe miraton hyrjen e ardhmja e punëtorëve, lexuesit, dhe personat e tjerë për të mbrojtur kundër vjedhjes dhe të vazhdojë ruajtjen e stabilitetit të zonave. Prodhojnë shqyrtimet e problemeve dhe aktiviteteve, such

Lexo më shumë »

kanalizime, Hand Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrë e mostrës

qep, bashkohet ose fund, shpesh shumë të mallrave të ndryshme të krijuara, duke pasur unazën dhe fije. Përmban stitchers dhe weavers. Career Skills Need Sewn, pasuroj bashkohen, ose elemente plotë elementë të përmbajtjes, për shembull veshje, udhëzon, dyshekët, lodra, dhe wigs, punësimin e produkteve të ndryshme ose lidhje dhe gjilpërat. Reduce excessive threads or tips of

Lexo më shumë »

Mësimore Koordinatorët Job Përshkrimi / Rolet dhe detyrë e mostrës

Fitoni materialeve tutorial, koordinojë informacione edukative, dhe përfshijnë teknologjitë që është e fundit në fusha të veçanta ofrojnë trajnerë dhe edukatorët me këshilla në lidhje me kurrikulat e ndërtimit dhe kurse që kryejnë. Përfshin pronarët produkt që janë tutorial dhe ekspertët, dhe profesionistët akademike. Job Skills Qualification Carryout or take part in workshops, Komitetet, and conferences

Lexo më shumë »

Sports Medicine Physicians Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia Template

identifikoj, trajtoj, dhe të ndihmojë në lehtësimin e problemeve me lëndime që ndodhin gjatë sportit, arsimi që është palestër, dhe aktivitetet. Career Skills Qualification Select and make medications or healthcare devices to be taken fully to fitness competitors sites. Ndihma pranishëm në instalimin dhe sigurisë përzgjedhjen pajisjeve të praktikuesve dhe mentorëve. Suggest against

Lexo më shumë »