shtëpi / Uncategorized

Uncategorized

Klasën Dhe Sorters, Produkte bujqësore Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrë e mostrës

Gradë, shumëllojshmëri, apo veprim ushqim që është e tërë dhe të mallrave të tjera të fermave nga sizing, paund, hije, ose sëmundje. Job Skills Prerequisite Rank and sort products according to elements such as for example color, llojet, gjatësi, më të gjerë, shiko, kuptim, aromë, dhe me cilësi për të bërë trajtimin e sigurt e duhur dhe përdorimin. Toss malfunctioning

Lexo më shumë »

Medical Transcriptionists Job Përshkrimi / Funksionet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Raportet që janë ruajtur Transkripto nga profesionistë të tjerë të kujdesit shëndetësor dhe mjekët përdorin elektronikë të ndryshme, adresimin mendimet e informacionit, vizita emergjente dhomë, hulumtimeve analitike të imazhit, procedurat, vizita në vendin e punës, dhe përmbledhjet e mbetura. llogaritë diktuar dhe ndryshimi shkurtesave në llojin që është krejtësisht e kuptueshme. Edit as essential and reunite reports regarding unique and evaluation in

Lexo më shumë »

Këpucëve dhe lëkure punëtorëve dhe Repairers Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledh, stolis, ose rivendosur lëkure dhe lëkurë-si artikuj, të tilla si për shembull bagazh, këpucë. Career Skills Qualification Cut right out styles that are subsequent, Elementet apo përshkruan, aplikuar gërshërë, gërshërë të mëdha, thika, ose klikimeve makinë. zhvilloj, stolis, ose rivendosjen e produkteve të lëkurës në bazë-karakteristikave, duke përdorur gjilpërat qepur dhe lidhje, pajisjet lidhëse, shkop …

Lexo më shumë »

Printo detyrueshme dhe e mbarimit Punëtorët Job Përshkrimi / Detyrimi Template dhe detyrave

pastrim, larje, dhe Metal Pickling Operatorët Pajisje dhe Tenderët Job Përshkrimi / Tasks and Responsibility Template Perform or tend equipment clean or to scrub products, të tilla si për bateri të shkallës ose kegs artikuj, pjatë kallaj, ushqime, tul i lirë, ose silikoni, për të eliminuar papastërtitë. Job Skills Need Work or tend machines

Lexo më shumë »

Criminal Investigators And Special Agents Job Description / Detyrat dhe Përgjegjësitë Template

Investigate assumed felony infractions of Fed, shtet, or neighborhood guidelines to ascertain if research is enough to advocate justice or claimed. Job Skills Qualification Acquire and confirm research by noticing and selecting witnesses and thinks or by considering documents. File research and files, utilizing equipment such as cams and photocopy

Lexo më shumë »

Travel Guides Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrë Template

strategji, koordinativ, dhe do të kryejë udhëtimin e distancave të gjata, udhëton, dhe udhëtime për folks dhe komunitetet. Job Skills Prerequisite Program visit itineraries, duke përdorur të kuptuarit e faqet e vendndodhjes dhe rrugët pushime. Të zgjidhur ndonjë problem me strehim , mbështetje, ose itineraret. Nxitur të bëjë pushime. Vizita kërkesë apo udhëtim detaje të tilla si për shembull, dhoma, transport, …

Lexo më shumë »

Asistentë Dentare Job Përshkrimi / Detyrimi mostër dhe Rolet

Guide dentist, set up pajisje, përgatisë individ për terapi, dhe ruajnë dokumentet. Career Skills Requirement Make individual, shterp apo Sanitize instrumente, kontejnerët set mjet deri, përgatisë burimeve, ose të ndihmojë dentisti gjatë teknikat që janë në stomatologji. Ekspozojnë dhëmb diagnostike rrezet X. Historia info kurë files shtruar. Take and report important signs

Lexo më shumë »

Klinike Specialistët INFERMIERI Job Përshkrimi / Detyrimi mostër dhe Jobs

program, kryesor, ose koordinimin e aktiviteteve të përditshme pacienti-kujdesit në praktikën klinike. Siguruar respektimin e të metodave të politikave të përcaktuara shkencore, politikat, dhe kriteret Kërkesat. Career Skills Prerequisite Co-ordinate or conduct informative programs or inservice training sessions on topics for example scientific procedures. njoftim, intervistë, and determine sufferers to recognize care

Lexo më shumë »