shtëpi / Field Work|Supervisor

Field Work|Supervisor

Plant jashtë Super Supervisor Job Përshkrimi i mostrës

Job Description Sample Unlocks doors and gates raises and lowers flags inspects buildings and grounds for damage needed repairs security and safety hazards performs security checks on facilities. Heq dhe mbulon mbishkrime nga muret duke përdorur tretës dhe raportet bojë pikturë duhet të personelit të duhur të mirëmbajtjes. Requisitions and maintains needed materials

Lexo më shumë »