shtëpi / shërbimi ndaj klientit|inxhinier|Field Work

shërbimi ndaj klientit|inxhinier|Field Work

Traffic Signal Teknik Job Përshkrimi i mostrës

Traffic Signal Technician Job Description The Traffic Signal Technician performs at the Apprentice or Journey level, në varësi të nivelit të kualifikimeve dhe përvojës së kandidatit të përzgjedhur. Nën drejtimin e përgjithshëm, pozicioni niveli Journey kryen detyra elektrike në mirëmbajtjen dhe riparimin e mjeteve sinjal të trafikut, inspects and troubleshoots traffic

Lexo më shumë »

Fotograf Job Përshkrimi

JOB PËRSHKRIMI Photographer Fotograf duhet të jetë imagjinar, me një sy të mirë për një foto. kanë aftësi të jashtëzakonshme teknike dhe fotografike. kanë aftësi të mira komunikimi dhe njerëz. kanë aftësi të mira IT, kryesisht me programe kompjuterike të tilla si Photoshop. të jenë komercialisht vëmendshëm dhe të mirë në marketingun e vetë. SPECIALITETI praktikë e përgjithshme – the

Lexo më shumë »