shtëpi / financë|Uncategorized / Detyrat dhe Përgjegjësia e Punës së Arkëtarit

Detyrat dhe Përgjegjësia e Punës së Arkëtarit

Detyrat dhe përgjegjësia e punës së arkëtarit

Përshkrimi i Detyrave të Punës së Arkëtarit

Një tipike punë arkëtar përshkrimi është që të trajtojë paratë e gatshme me sinqeritet maksimal me gabime minimale , ai gjithashtu duhet të ketë të gjitha llojet e njohurive matematikore & teknika e pajtimit për të bërë punën në mënyrë efikase dhe korrekte .

 • Njohja e makinës së regjistrimeve të parave të gatshme si sistemet POS.
 • Klientët e gjestuar me buzëqeshje dhe japin respektin më të lartë.
 • Funksioni i një arkëtari është të kryejë detyrat në një mënyrë miqësore dhe profesionale duke siguruar një nivel të lartë të shërbimit ndaj klientit dhe pamjes së dyqanit
 • Qëllimi për Pozicionin për të llogaritur dhe procesuar transaksionet e klientëve.
 • Verifikoni fondet e regjistrit dhe plotësoni trajtimin e duhur të parave të gatshme.
 • Ruani nivelin e lartë të nivelit të saktësisë së një ndryshimi mbi të shkurtër
 • Kryen të tjera detyra të lidhura me punën siç caktohet nga menaxhmenti të cilët arrijnë qëllimet e përcaktuara të kompanisë dhe klientit.
 • Plotë të gjitha format e trajtimit të holla dhe të pajtimit.
 • Përdorni mjete dore ose pajisje të nevojshme për punën tuaj.
 • Aftësia për të koordinuar detyra të shumta dhe për të përmbushur të prodhimit dhe të shërbimit afatet kohore.
 • Identifikimi zgjedhje menu dhe strukturën e saktë të çmimeve.
 • Pranojnë përgjegjësinë për saktësinë e punës, si prodhohet.
 • Aftësia për të përballuar me aktivitete të ndryshme dhe fast paced.
 • Aftësia për të ndërtuar marrëdhënie me të ftuar dhe coworkers.
 • Shfaqin dhe praktikojnë nivelin më të lartë të aftësive të Shërbimit Vizitor.
 • Demonstrimi i profesionalizmit të qëndrueshëm në detyrat e përditshme.
 • Kërkon në këmbë ose në këmbë në një shkallë të konsiderueshme.

Zonat e Fokusit të Klientit & Mbajtja e shtëpisë

 • Assist informojë dhe këshillojë klientin, nëse kjo kërkohet
 • Për të ruajtur pjesën e përparme me pakicë e marketingut shtëpisë dhe planin Merchandising
 • Format e pajtimit të parave të gatshme janë roli themelor i përshkrimit të punës së arkëtarëve.

Aftësitë dhe kualifikimet e arkëtarit

 • Duhet të ketë një diplomë të shkollës së mesme ose ekuivalente

Rreth Jakobit

një koment

 1. Mund të gjenden një numër i madh i llojeve të lojës që do të josheni ta shijoni
  pavarësisht nga entuziazmi juaj.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *