shtëpi / Uncategorized / Ura Dhe Lock Tenderët Job Përshkrimi / Përgjegjësia Template dhe detyrat

Ura Dhe Lock Tenderët Job Përshkrimi / Përgjegjësia Template dhe detyrat

Funksioni dhe kanë tendencë për ura, flokët kanali, dhe lighthouses për të lejuar kalimin detar pranë bregdetit, në ujërat e brendshme, dhe në faktorë kërcënim në paragrafët e lumenjve. Mund të mbikëqyrë këto operacione. Përmban operatorët shul, operatorët, dhe rrëshqitje mbushur operatorët.

Aftësitë Karrierës Need
 • Shift leva për të kurs ndriçim nisja treguesit e trafikut, dhe frikëson alarme.
 • Llojet emrat dokument, dhe vende të enëve të rrënojave transferimit nëpër flokët ose të mbushur hapje, dhe numri i mëson ose automobila kalimit ura.
 • Menaxhuar pajisje të mbyllur dhe të fillojnë flokët tub dhe digave ura të varura, ose horizontalisht apo vertikalisht lidhjet rregullueshme.
 • Lëvizjet e menjëhershme e anijeve në vende Lidhje apo flokët, punësuar shenja, produktet e telekomit.
 • Përplasje që është përgatitur histori.
 • Shiko afër anijet dëgjoni lidhje bilbil, dhe për të gjetur ritmin dhe dimensioneve Treguesit nevojën zbulimin për të kaluar.
 • Shih përparimin dhe gjendjen e anijeve për të bërë përdorimin caktuar mirën e spoteve urë hapjes apo hapësira shul.
 • Mbështetur dhe mbrojtur zonat në lidhjet për të kontrolluar rrugët për vizitorët e anijes.
 • Locations përfshirë roadbeds lidhje të keqe ose probleme dhe produktet e lidhjes, dhe të inspektojë tub, zbulimin e çështjeve të profesionistëve si e nevojshme.
 • Pastruar dhe lyej mjete, dhe për të prodhuar mirëmbajtje të lehtë dhe rregullime.
 • dhënat shenjë të tilla si shuma e ujit dhe kushteve klimatike.
 • Publikimi dhe dërgoni shkresave funksion të mirëmbajtjes.
 • Ekzekutuar përgjegjësitë shërbyese përfshirë rregullim, pikturë, dhe puna oborrin e shtëpisë për të ruajtur qendrat e pastruar si dhe në blerje.
 • Shqyrtoni se lidhjet nuk janë të kërcej nga këmbësorët dhe makinat para fillimit.
 • ujë Flip shkon për të rritur apo të ulët në flokë.
 • Stop automobilave dhe njerëzit vizitorët mbi ura, dhe pakësuar kalimet e makinave përpara urave që janë transferuar.
 • Rritja ura të varura dhe të zbuloni kalimin e trafikut të ujit, pas reduktuar ura të varura dhe për të rritur porta automobilave.
 • Punojnë faret për të ndihmuar anije vargu oqeanet pranë që janë të pasigurt dhe brigjet.
 • Shto dhe eliminimin e ngarkesave ekuilibrin në komponentët e lidhjes siç kërkohet.
 • Lidhu litarë ose tela përshkruan të bitts mbi kuvertën e sigurt ose wharfs.

Veprimet e punës Kërkesat
 • Leximi paragrafët Knowledge-Njohuri dhe përmbajtje të përgatitur në letrat e punës që janë të lidhura.
 • Active Dëgjimi-Sigurimi tërë vetëdija e asaj që folks të tjera thonë, marrjen e kohë dhe energji për të kuptuar sendet duke u prodhuar, pyetje që kërkojnë si ideal, dhe kurrë ndërprerë në situata të pahijshme.
 • Prodhimin-shkruar si e drejtë për nevojat e të turma të komunikuar në mënyrë efektive,.
 • Duke folur-Duke folur për të tjerët për të përcjellë të dhëna në mënyrë efikase.
 • Matematikë-Aplikimi matematikë për të zgjidhur problemet.
 • Technology-Përdorimi i zgjidhjeve dhe rregulloret shkencore për të korrigjuar çështjet.
 • Kritik-menduarit-Shfrytëzuar arsye dhe arsyet për të identifikuar të metat dhe talentet e metodave, gjetjet apo zgjidhje zëvendësues të problemeve.
 • Active-Learning-Comprehending përfitimet e informacionit që është i freskët për të dy aktuale dhe të mundshme për zgjidhjen e problemeve dhe vendim-marrje.
 • Strategjitë-Shfrytëzimi mësuarit dhe përzgjedhjen e teknikave dhe teknikat educationPERtutorial hije problemin kur të kuptuarit apo udhëzuar objekte të reja.
 • Ndjekja-CheckingPERDetermining funksionalitetin e organizatave, individë të ndryshëm, ose veten e konsiderojnë masa korrigjuese ose për të bërë ndryshime.
 • Reagimet Social largpamësin-dijshëm othersA përse ata reagojnë për shkak se ata e bëjnë dhe të kuptuarit.
 • Zhdërvjelltësi-Rregullimi veprime në lidhje me të tjerët’ veprimet.
 • Aftësi bindjeje-bindur të tjerët për të përmirësuar kokat e tyre apo sjellje.
 • Arbitrazhi-Sjellja tjerët kolektivisht dhe duke u përpjekur të zgjidhin mosmarrëveshjet.
 • Training-Mobilizim si të bëjë diçka.
 • Orientimi-zell kompani kërkojnë strategji për të mundësuar individëve.
 • Kompleksi Zgjidhja e Problemeve-Dallimi çështje të avancuara dhe kritikuar detaje që është e lidhur zbatohen alternativa dhe vlerësuar dhe për të ndërtuar zgjedhje.
 • Bizneset Research-Analizimi specifikimet pika dhe ka nevojë për të prodhuar një stil.
 • Teknologji Design-Engineering për të siguruar konsumatorit dhe prodhimin ose përshtatjen pajisje dëshiron.
 • Pajisje Selection-Përcaktimi llojin e pajisjeve dhe mjeteve të nevojshme për të ekzekutuar një punë.
 • paketa këste-Shtimi, pajisje, telat, ose produkte për të përmbushur kërkesat.
 • Zhvillimi-Botime aplikimet kompjuterike për disa aplikacione.
 • Funksion testet Ndjekja-duke parë, dials, ose tregues të ndryshëm për të siguruar një makinë është duke funksionuar si duhet.
 • Operimi dhe Handle-Trajtimi procedurat e sistemeve apo produkteve.
 • Mirëmbajtja-Të bësh mirëmbajtjen që është rutinë në pajisjet dhe identifikimin kur.
 • faktorët Troubleshooting-Vendimi pas gabimeve që janë duke punuar dhe të vendosur se çfarë të bëjë në lidhje me të.
 • Rivendosja-Rivendosja modele apo programe duke përdorur mjetet që janë të dëshiruara.
 • Quality-Control Vlerësimi-Të bësh provime dhe hetimet e mallrave, Zgjidhjet, ose operacionet për të vlerësuar të shkëlqyer apo efektiviteti.
 • Në pushtet dhe vendimmarrje-Duke menduar për përfitimet dhe çmimet e përgjithshme të masave që ka të ngjarë për të zgjedhur një më të përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-identifikuar se si ndryshimet në atmosferë, operacionet, së bashku me rrethanat do të ndikojë përfitime dhe se si duhet të funksionojë një metodë.
 • Systems Vlerësimi-përcaktimin e hapave ose treguesit e performancës dhe gjithashtu në përputhje me qëllimet e pajisjes, përshtatshme ose aktivitetet e nevojshme seriozisht për përmirësimin e performancës.
 • Time Management-Trajtimi tjerët’ rast dhe periudha oneis vet.
 • Mbikëqyrja e para-përcaktuar se si të holla do të investohen për të marrë detyrën e bërë, dhe të shitjes për këto kosto.
 • Menaxhimi i substancave Burimet-Marrja dhe duke parë në drejtim të përdorimit ideale e produkteve, shërbimet, dhe produktet e nevojshme seriozisht për të bërë funksionin e zgjedhur.
 • Administrata e punëtorëve Burimeve-Building, shtyrë, dhe duke çuar njerëzit si ata kryejnë, dalluar individët më të mira për detyrën tuaj.
Edukimi Kualifikimi Përvoja Need
 • Në mënyrë të konsiderueshme më pak se një shkollë Diplomë Top
 • Diplomë të shkollës së mesme (ose GED ose High School Ekuivalenca Certificate)
 • Disa Training Fakulteti
 • Asnje
Task Komandës Aftësitë Kërkesa
 • Suksesi / Përpjekje – %
 • këmbëngulje – %
 • përpjekje – %
 • udhëheqje – %
 • ndihmë – %
 • Shqetësuar në lidhje me të tjerët – %
 • Orientim social – %
 • Vetëkontroll – %
 • presioni Toleranca – %
 • CustomizationORVersatility – %
 • besueshmëria – %
 • Fokusimi në Detail – %
 • seriozitet – %
 • liri – %
 • përparim – %
 • menduarit analitik – %

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Includes loft employees and wooden lure

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *