shtëpi / Uncategorized / Aviation Inspektorët Job Përshkrimi / Detyrimi Template dhe detyrat

Aviation Inspektorët Job Përshkrimi / Detyrimi Template dhe detyrat

Shqyrtoni ajrit ndihmat e lundrimit, metodat e ruajtjes, avion, rregullon të trafikut ajror, dhe email produkte për të bërë konformitetin të caktuar duke përdorur ligjet federale të mbrojtjes.

Job Skills Kualifikimi
 • Shqyrtoni funksionin e lëvizjes plane ekzekutimin mirëmbajtjes, ndryshim, ose riparimin dhe modernizimin e avionëve dhe sistemeve aeroplan mekanike për të siguruar respektimin e kritereve dhe teknikave.
 • Disqet pranimit aeroplan studim dhe mundësitë për mbrojtje.
 • Marrja artikuj që është analizuar, Goma, dhe fronte e avionit, krahë, dhe motorët në lidhje me rëndësinë e riparimeve, si dhe dëmtimi dëshmi apo përkeqësim.
 • Përgatitja dhe vazhdojnë mbajtjen e plotë të rivendosur, inspektim, studim, dhe fotografi certifikimit dhe tregime.
 • Shqyrtoni ri, fiks, ose aeroplan modifikuar të njohin shkatërrimin apo defekte edhe për të shqyrtuar vlefshmërinë ajrore dhe përputhshmërinë me standardet, shfrytëzuar listat kontrolluese, dorë-tools, dhe pajisjet e provimit.
 • Analizo servisin fotografi dhe shkrimet e fluturimit për të përcaktuar nëse rinovon dhe ndihmë dhe mirëmbajtjen vlerësimet janë kryer në zgjatje të përcaktuara.
 • Filloni Shih dhe avionëve masa karakteristika, dhe gjithashtu mjete të tjera instrumente për të zbuluar prova të dështon.
 • Rekomandoni zëvendësues, fix, ose customization e marsheve avionit.
 • Ndryshimet Avokati në udhëzimet, politikat, pritjet, dhe rregulloret, bazuar në kuptimin e situatave të punës, Airplanes zhvillimet, dhe faktorë të tjerë.
 • Shqyrtoni incidentet ajrore dhe probleme për të gjetur shkaqet.
 • Vëzhgoni rutinat Udhëtimi i pilotëve për të vlerësuar njohuritë fluturues dhe për të siguruar konformitetin ndaj sigurisë dhe të udhëtimit kufizime.
 • Kryen programe test fluturimi për të kontrolluar mjetet e produkteve, dhe programet metodat nën probleme të ndryshme, punësuar si trajton të automatizuar dhe Doracaku.
 • Pranojë ose të refuzojë lëshimin.
 • Vlerëson aplikimet arsimit dhe sjellja publikuar dhe testet me gojë për të siguruar ekspertizën e njerëzve të funksionimit, duke shtuar, dhe pajisjet ndreqim aeroplanët.
 • Rendit të ditës dhe të sinkronizuar në fluturim programet duke u testuar nga me ekipet terren dhe kontrollin e trafikut ajror për të siguruar qasja në mjetet e kontrollit, ndjekja kat, dhe lidhur ofruesit.

Pursuits Career Kualifikimi
 • Leximi paragrafët njohuri ditur dhe dënimet përgatitur në letrat e punës të lidhura.
 • Active-Dëgjimi-Për çfarë të tjerët pohojnë duke i kushtuar vëmendje të gjithë, duke përdorur kohë dhe energji për të kuptuar pikat duke u krijuar, Pyetjet e pyesin si i përshtatshëm, sesa mbytje në situatat që janë të pahijshme.
 • Shkrim-shkruar jo si të papërshtatshme për nevojat e shikuesve bashkëveprojmë me efikasitet,.
 • Komunikimi-Duke folur me të tjerët për të përmendur informacion në mënyrë efektive.
 • Aritmetike-Aplikimi matematikë për të zgjidhur çështjet e.
 • Shkenca-Përdorimi i zgjidhjeve dhe parimet shkencore të korrigjuar vështirësi.
 • Criticalthinking-Shfrytëzuar gjykimin dhe arsyetimin për të njohur dobësitë dhe pikat e forta të opsioneve zëvendësues, konkluzionet apo qasjet për çështje të.
 • Pasojat Active-Learning-Kuptimi informacion të ri për sa i përket dy të fundit dhe të ardhshëm vendimmarrje zgjidhjen e problemeve dhe.
 • Learning Metodat-Shfrytëzimi dhe duke zgjedhur strategji trainingANDinstructional dhe trajtimet hije situatën kur zotërimin ose edukimin pikë të freskëta.
 • Monitorimi-OverseeingORExamining efikasitetin e korporatave, folks të tjera, ose veten të marrë hapa korrigjuese ose për të prodhuar zhvillimet.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për reagimet othersA pse ata reagojnë si ata e bëjnë dhe të kuptuarit.
 • Zhdërvjelltësi-Modifikimi veprime në lidhje me të tjerët’ hapat.
 • Aftësi bindjeje-Bindur të tjerët për të ndryshuar kokat e tyre apo sjellje.
 • Arbitrazhi-Sjellja e të tjerët së bashku dhe duke kërkuar të zgjidhin mosmarrëveshjet.
 • Udhëzuar-Mobilizim se si për të marrë veprim.
 • Orientimi-Pozitivisht kompani duke u përpjekur për të gjetur mënyra për të mbështetur individët.
 • Avancuar Problem-Zgjidhja-identifikimin e çështjeve komplekse dhe rishikimin e të dhënave që është e lidhur për të ndërtuar dhe e konsiderojnë zgjedhje dhe të aplikojnë opsione.
 • Bizneset Analiza-Analizimi dëshiron dhe specifikimet mallin për të prodhuar një dizajn.
 • Engineering Design-Krijimi ose që kanë mjetet dhe inxhinieri për të siguruar dëshirat individuale.
 • Gear mjetet e përzgjedhjes-Përcaktimi dhe pajisjet e nevojshme lloj seriozisht për të ekzekutuar një punë.
 • pajisjet e instalimit-Shtimi, produktet, rrjetë, ose aplikimet për të përmbushur përgjithësisht tipare.
 • Programim-prodhimin aplikimet kompjuterike në lidhje me disa funksione.
 • Operacioni Ndjekja shikuara teste, dials, ose simptoma të tjera për t'u siguruar që nuk është një pajisje që funksionon si duhet.
 • Funksioni dhe Manage-Kontrolli funksionet e pajisjeve ose pajisjeve.
 • Mirëmbajtja-Të bësh shërbimin që është rutinë në pajisje dhe identifikimin kur dhe çfarë lloj të mirëmbajtjes është e nevojshme.
 • Troubleshooting-Identifikimi i faktorëve pas gabimeve që do të vrapojnë dhe të përcaktuar se çfarë drejtimi të shkojë në lidhje me këtë.
 • pajisje apo modele shfrytëzuar instrumentet që janë thelbësore riparimin-Repairing.
 • Kontrollin e Cilësisë Analiza-Kompletimi vlerësimet dhe vlerësimet e produkteve, Kompanitë, ose operacionet për të vlerësuar efikasitetin ose të cilësisë.
 • Gjykimi dhe vendimmarrja-Mendimi rreth përfitimeve dhe shpenzimeve të përgjithshme të sjelljes gjasa për të zgjedhur një më të përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-përcaktimin se si një teknikë duhet të funksionojë dhe vetëm si përmirësime në kushtet e, funksione, dhe mjedisi do të ndikojë efekte.
 • Systems Vlerësimi-Përcaktimi i metodave apo sinjale të performancës dhe të sakta ose aktivitetet e nevojshme për të përmirësuar efikasitetin e, në përputhje me qëllimet e pajisjes.
 • Timemanagement-Menaxhimi periudhën e të tjerëve, së bashku me kohën e oneis personale.
 • Menaxhimi i parave-Përcaktimi se sa të ardhura të pa dyshim do të shpenzohen për të kanë arritur puna, dhe kontabilitetit në lidhje me këto tarifa.
 • Operacionet e burimeve materiale-gjetur dhe përjetuar të përdorimit të përshtatshëm të objekteve, marsh, dhe produktet e nevojshme seriozisht për të bërë punë të zgjedhur.
 • Menaxhimin e personelit Burimeve-Përvetësuar, inkurajues, dhe udhëzuese e njerëzve, sepse ata punojnë, dalluar njerëzit e lartë për karrierën tuaj.
Edukimi Kualifikimi nevojë për njohuri
 • Shkallë të lartë School (ose GED ose shkollë të lartë të ekuivalencës Certificates)
 • Shuma Lidhje s (apo të tjera shuma e dy-vjeçare)
 • mbi 2 vjet, përreth dhe duke përfshirë edhe disa vjet
Autoriteti Profesioni aftësi duhet
 • AchievementsORAttempt – 84.04%
 • këmbëngulje – 88.91%
 • motivimi – 89.31%
 • udhëheqje – 76.80%
 • ndihmë – 85.60%
 • Shqetësuar për të tjerët – 91.03%
 • Orientim social – 94.07%
 • Vetëkontroll – 89.80%
 • presioni Toleranca – 84.00%
 • Shkathtësi / shkathtësi – 80.00%
 • siguri – 94.33%
 • Ndërgjegjësimi i Detail – 98.40%
 • ndershmëri – 96.99%
 • pavarësi – 90.65%
 • Krijimtaria – 79.13%
 • të menduarit – 92.60%

Rreth Jakobit

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *