shtëpi / superadmin (faqe 5)

superadmin

Prodhuesit Job Përshkrimi / Përgjegjësia Template dhe rolet

Strategjia dhe organizojnë aspektet e ndryshme të radios, televizor, nivel, ose prodhimit lëvizje-picture, të tilla si për shembull picking software, përputhen botuese, duke synuar rritjen dhe, dhe koordinimin e financimit. Job Skills Qualification Organize the actions of authors, administratorët, drejtuesit, si dhe stafi tjetër përmes qasjes tërë e prodhimit. Check post-production processes to

Lexo më shumë »

Installers diellore termike dhe teknikë Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrimi Shembull

Instaluar ose rivendosjen e programeve diellore të energjisë elektrike të projektuara për të grumbulluar, dyqan, dhe qarkullojnë ujë të PV-ngrohtë për familjen, përdorim industrial ose të biznesit. Job Skills Prerequisite Design energetic immediate or passive immediate or indirect, ose të ndajnë diellore-sistemet. Perform routine upkeep or fixes to restore solar techniques that are thermal to basic situations that

Lexo më shumë »

Përforcimi hekur dhe Rebar Punëtorët Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Gjendja dhe baret alumini të mbrojtura apo të aftë në forma që janë konkrete me qëllim të rritjes çimento. Punojnë me një numër të fasteners, pol- pajisje Folding, blowtorches . Përmban busters shufra. Job Skills Qualification Secure and place material cafes, shufra, aftë në llojet që janë të çimentos, ose kabllot, shfrytëzuar fasteners, …

Lexo më shumë »

Diellore fotovoltaike Installers Job Përshkrimi / Përgjegjësia e mostrës dhe funksionet

ndërtoj, vendosur, ose ruajnë fotovoltaike (fotovoltaike) Metodat në rooftops ose struktura të tjera në përputhje me vlerësimin e internetit dhe schematics. Mund të përfshijnë rregullimin, prerje, informatikë, dhe bolting segmentet PV dhe arkitektural përreth. Mund të kryejë funksionin e modeste të energjisë për shembull hetimet që janë ekzistuese. Career Skills Requirement Solar modules that were

Lexo më shumë »

dentistët, General Job Përshkrimi / Duty mostër dhe Jobs

ekzaminoj, përcaktoj diagnozë, dhe të trajtuar aksidentet, Sëmundjet, dhe keqformime të smalt dhe gumline. Mund të merret tul, sëmundjet e nervit, së bashku me indet e tjera dentisti ndikojnë kujdes gojën dhe ruajtjen e dhëmbit. Mund të paraqesë një trajtim që është parandaluese ose të përshtaten në pajisjen dentare. Job Skills Qualification Give anesthetics to control the total amount

Lexo më shumë »

Ushqim Gatim Operators makine dhe Tenderët Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrimi Template

Run ose tentojnë pajisje gatim, të tilla si për shembull sobave stresit, sobave skuqura që janë thellë, butet me avull, pots për të marrë ushqime të gatshme. Job Skills Qualification Examination information and record output, avull dhe ngrohjes lexime, të tilla si veprimet e trajtimit, rast gatim, tufa përpunuar, dhe kontrolloni efekte. Dëgjoni lidhur me sensorë mosfunksionim, …

Lexo më shumë »