shtëpi / Jakobi

Jakobi

Detyrat dhe Përgjegjësia e Punës së Arkëtarit

Detyrat dhe përgjegjësia e punës së arkëtarit

Përshkrimi i detyrave të punës së arkëtarit Një përshkrim tipik i punës së arkëtarit është që të trajtojë paratë me ndershmëri maksimale me gabimet minimale , ai gjithashtu duhet të ketë të gjitha llojet e njohurive matematikore & teknika e pajtimit për të bërë punën në mënyrë efikase dhe korrekte . Njohja e makinës së regjistrimeve të parave të gatshme si sistemet POS. Gestured customers

Lexo më shumë »

monedhë, shitje, Dhe Amusement Machine Servicers Dhe Repairers Job Përshkrimi / Duty mostër dhe Jobs

Sherbime, piedestal, rivendosur të holla, snack, ose makina dëfrim duke përfshirë edhe video games, kuti apo makinat e fatit Juke, ose të përshtatin. Skills Karrierës makina Kërkesa Plotësoni duke përdorur substanca, produktet, fondet, si dhe materiale të tjera. Të mbajë të dhënat e sendeve të caktuara dhe dollarë të mbledhura. Të marrë të holla dhe shpenzimet nga produktet, të përgatisë llogaritë, dhe pajtohen …

Lexo më shumë »

Aircraft Launch dhe Rimëkëmbjes Specialistët Job Përshkrimi / Përgjegjësia Template dhe detyrave

Drejtuar dhe të vazhdojë ruajtjen e produkteve të arrestuar, catapults, dhe fizike të lidhura, hidraulike, dhe kontrollit-sistemet e nevojshme kryesisht në kompani aeroplan fluturim dhe ulje funksionet. Detyrat përfshijnë duke shtuar dhe mbajtjen e ndihmon imazhin ulje; testimin dhe ruajtjen e fillimit dhe çlodhje Pajisje që përdorin elektrike dhe mekanike veshje provimit dhe mjete dore; inicimin e sistemeve Airfield arrestuar, …

Lexo më shumë »

Magnetic Resonance Imaging Teknologë Job Përshkrimi / Duty mostër dhe Funksionet

Veprojnë Rezonancë (MRI) pictures. Monitoruar sigurinë e pacientit dhe rehati . Mund të bëjnë gadolinium kontrasti dozen intravenoz. Në shqyrtimin qëndrojë metodat MRI janë, shpjegohet me mund të intervistojë individual, dhe lokacioni i durueshëm. Mund të hyjë në të dhënat kompjuterike të tilla si trashëgimia e pacientit, shtrirjes specifikuar, rajoni biologjike të bëhen të skanuar, dhe vendndodhjen e …

Lexo më shumë »

Agentë për shitje, Sherbime Financiare Job Përshkrimi / Detyrimi mostër dhe Funksionet

Promovimin e shërbimeve financiare, të tilla si për shembull peng, vë taksa, dhe investimet udhëzime për konsumatorët e institucioneve bankare dhe bizneseve kompanisë. Aftësitë Career Paraprake Vendosni nevojat e shërbimeve financiare shoppersA dhe të përgatisë rekomandime për të ofruar ofruesit që synojnë këto kërkesa. Kontaktoni klientët potencial për të ofruar fakte dhe të përshkruajnë zgjidhjet që janë ofruar. shes …

Lexo më shumë »

Chefs dhe Shef eve Job Përshkrimi / Llogaridhënia Template dhe rolet

Drejtpërdrejtë dhe mund të marrin pjesë në përgatitjen, herbs, dhe përgatitjen e muffins peshkut, mish, perime, Salads, ose ushqime të tjera. Mund të përgatisin dhe sende të përzgjedhjes kosto, blejnë produkte, dhe për të ruajtur të dhënat dhe llogaritë. Aftësitë e punës duhet shqyrtuar produktet e përgatitura ose të papërpunuara ushqimore’ klasën për t'u siguruar se kriteret janë arritur. monitor …

Lexo më shumë »

Gaming Ndryshimi Personat dhe Booth Cashiers Job Përshkrimi / Funksionet dhe Përgjegjësia Template

këmbimit të holla, argumentet, dhe patate të skuqura për dollarë customersâ. Mund të lëshojë të marrë firmën e blerësit në llogarinë dhe payoffs. Mund të llogarisë dhe të holla taksimit në sirtarët, ose të veprojë një dhomë fjetjeje e vogël në vend automat dhe furnizimin me banka të holla për të ndryshuar folks nga fillimi i lëvizje. Aftësitë Karrierës …

Lexo më shumë »

Obstetërve dhe Gjinekologëve Job Përshkrimi / Duty Template dhe rolet

Mjekët që japin faturat e kujdesit shëndetësor të lidhura me punën ose të amësisë dhe ata që të zbulojë, trajtuar, dhe të ndihmojë në parandalimin e kushteve të zonjat, veçanërisht ato që ndikojnë në procesin e riprodhimit. Gjithashtu mund të furnizimit kujdes të përgjithshëm mjekësor për gratë. Job Skills Kualifikimi Kujdesuni dhe adresa zonjat. Zbulojnë teknika dhe për të diskutuar …

Lexo më shumë »

Masonët çimento dhe Finishers konkrete Job Përshkrimi / Rolet dhe detyrë Template

Materialet hijshme dhe të përfundojë e çimentos që është e përzier, për shembull parket trotuare, shtigjet, ose frenon punësuar një përzgjedhje të duarve dhe instrumenteve të energjisë. Organizoni varieteteve në lidhje me trotuare ose ulluqet; voids patch; dhe punë saws për fetë nyje zgjerimin. Aftësitë Karrierës Kualifikimi Shqyrtoni llojet që mbështesin prekshme për …

Lexo më shumë »

Radiologic Teknologë Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrë e mostrës

Merrni x Cat dhe rrezet Scans ose bëjnë furnizimet nonradioactive në patientis qarkullimin e gjakut për arsye që janë diagnostike. Përfshin Teknologë i cili përqëndrohet në strategjitë tjera që janë skanimi. Aftësitë Karrierës Kualifikimi vlerësimit dhe të shqyrtojë krijuara radiografitë, shirit që ishte Video, ose pc -developed informacion nëse graphics janë të mjaftueshme në lidhje me …

Lexo më shumë »