shtëpi / Uncategorized / Asistentë Anesteziolog Job Përshkrimi / Detyrimi mostër dhe Rolet

Asistentë Anesteziolog Job Përshkrimi / Detyrimi mostër dhe Rolet

Ndihmuar anesteziologë brenda operacionet e anestezisë në lidhje me teknikat kirurgjike dhe nonsurgical. Vëzhgoni reputacionin e pacientit dhe kujdesin e furnizimit që është i durueshëm gjatë procedurës kirurgjikale.

Aftësitë Karrierës Need
 • Shqyrtoni mundësinë e produkteve dhomë që operojnë, ilaç, dhe gazeve.
 • Të jetë i përfshirë në kurse, seminare, ose pursuits të tjera që janë profesionale për të mbajtur përditësuar të risive në anesteziologjisë.
 • Dërgo një operacioni të menaxhimit të udhë ajrore përfshirë intubim trakeal ose shërbimit.
 • Reagojnë ndaj skenarëve të emergjencës, duke i dhënë reanimim kardiopulmonar (CPR), mbështetjen e jetës themelore të zemrës (BLS), lifesupport avancuar zemrës (ACLS), ose pediatrik avancuar jeta-mbështetje (FRIENDS).
 • Pre-test dhe për të përshtatur metodat anestezi të anijeve dhe watches.
 • mbikëqyrja Oferta, mësim klinik apo stërvitje të punëtorëve në vende të tilla si për praktikat anestezi të shkallës.
 • Mblidhen gjyqe ose llojet për shfaqjen që është analiza.
 • Mbledhin dhe raportojnë clientsâ Pre- kaluar të shëndetit.
 • Monitoruar dhe raportuar individualsI paraprakisht gjatë periudhës submit-anestezi.
 • Udhëzues anesteziologë në monitorimin e njerëzve, duke përfshirë elektrokardiogramë (EKG), presioni direkt arterial, presioni qendror venoz, gaz arterial gjak, hematokriti, ose përshkrim rutinë e ngrohjes, frymëmarrje, Presioni i trupit dhe zemra-normë.
 • Ndihmon në furnizimin e strategjive të sofistikuara jeta-mbështetje, duke përfshirë këto trajtime shfrytëzuar intra ose frekuencë të lartë ventilimit -arterial pajisjeve kardio mbështetje.
 • Duke bërë metodat anestezion të tilla si për shembull kurrizore dhe trajtimet epidurale ndihmojë anesteziologë,.
 • Ndihmuar me përdorimin efektiv të teknikave të tilla si ndjekja hetim arterie mushkërive catheterization spektrale dhe potencialet.
 • Render trupin, mallrave të gjakut, ose lëngjet fanatik.
 • Menaxhuar nivelet Anestezi gjatë metodave.
 • shpërndarë anestezion , ndihmës, ose pajisje mjekim nën rrjedhën e anesteziolog.

Veprimet e karrierës Kualifikimi
 • Leximi dënime kuptuarit-kuptuarit dhe fjali të përbëra në docs punës lidhur.
 • Active-Dëgjimi-paraqitur të gjithë vetëdijen e asaj që njerëzit e tjerë janë duke thënë, ka kohë për të realizuar gjërat që po ndërtohet, pyesin çështje si të përshtatshme, dhe nuk mesmerizing në kohë të gabuar.
 • Prodhimin-bisedonte shkruar sukses poshtë si të përshtatshme për nevojat e audiencës.
 • Biseduar-Duke folur me të tjerët për të përmendur faktet në mënyrë efektive.
 • Aritmetike-Shfrytëzuar matematikë për të zgjidhur problemet.
 • Shkenca-Përdorimi i teknikave dhe udhëzimet shkencore për të zgjidhur vështirësitë.
 • Të menduarit kritik-Punësimin gjykimi dhe arsyetimi të njohin dobësitë dhe talentet e qasjeve, ide apo përgjigje alternative për dilema.
 • Active-Learning-Duke ditur rëndësinë e detaje të reja për të dy të ardhmen dhe zgjidhjen e problemeve dhe marrjen e vendimeve ekzistuese.
 • Strategjitë-Shfrytëzimi mësuarit dhe ringjallet praktikat teachingORtutorial dhe proceset e drejtë për situatën, kur studiojnë apo udhëzuar artikuj të freskëta.
 • Kontrollimi-checking / Vlerësimi i funksionalitetit të veten, persona të tjerë, ose organizatave të konsiderojnë masa korrigjuese ose për të krijuar përmirësime.
 • tendencat sociale largpamësin-dijshëm othersI dhe të kuptuarit se pse ata reagojnë si ata e bëjnë.
 • Zhdërvjelltësi-ndryshuar veprime në drejtim të sjelljes othersI.
 • Persuasion-Lypur të tjerët për të ndryshuar veprimet apo mendjet e tyre.
 • Zgjidhja-Getting të tjerët së bashku dhe duke u përpjekur të pajtojë variacione.
 • Training-Coaching tjerët se si pikërisht për të bërë diçka.
 • Orientimi-aktive kompani kërkojnë metoda për të mundësuar individëve.
 • Kompleksi zgjidhja e problemeve-Identifikimi problemet e komplikuara dhe kritikuar informacion lidhur konsideratë dhe për të prodhuar alternativa dhe të zbatojë mjete.
 • Operacionet Analiza-inspektimin specifikimet pika dhe kërkesat për të bërë një plan urbanistik.
 • Engineering Design-përafrimin mjete ose për të bërë dhe inxhinieri për të ofruar dëshirat individuale.
 • Pajisje Selection-Vendosja e mjeteve dhe lloj e pajisjet e nevojshme për të bërë një detyrë.
 • Kësti-instalimit instalime elektrike, produktet, mjete, ose paketa për të në përgjithësi të përmbushur kërkesat.
 • Coding-Kompozimin programet kompjuterike për përdorime të cilat janë të shumta.
 • Operacioni Ndjekja shikuara dials indikatorë, ose sinjalet shtesë sinjale për të siguruar një makinë është kryer në mënyrë korrekte.
 • Operimi dhe Handle-Trajtimi funksionet e pajisjeve ose teknikat.
 • Pajisje Maintenance-Ekzekutimin shërbimin rutinë në pajisjet dhe identifikimin kur.
 • Troubleshooting-Përcaktimi arsye për menaxhimin gabimet dhe duke zgjedhur se si të procedohet në lidhje me ndonjë nga ajo.
 • sistemeve apo produkteve shfrytëzuar burimet e nevojshme Fixing-Repairing.
 • Kontrollin e Cilësisë Ekzaminimi-
 • Në pushtet dhe vendimmarrje, Duke marrë parasysh shpenzimet e përgjithshme dhe përfitimet e veprimeve që janë të ardhshëm për të gjetur atë që është më e përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-Marrja e vendimeve se si një proces i duhet të kryejë dhe se si ndryshimet në operacionet, Sëmundjet, dhe gjithashtu mjedisi mund të ndikojë efekte.
 • Metodat e vlerësimit-Përcaktimi i veprimeve ose simptomat e performancës së sistemit dhe në përputhje me qëllimet e makinës, masat e nevojshme për të forcuar apo funksionalitetin e drejtë.
 • Time Management-kontrolluese të tjerët’ rast dhe moment personal dikujt.
 • Mbikëqyrja e para-përcaktuar se si dollarë do të përdoren për të kenë detyra të realizohet, dhe shitjet në lidhje me këto shpenzime.
 • Mbikëqyrja e produktit Metodat-marrjen dhe duke parë në drejtim të përdorimit të përshtatshëm të pajisjeve, lehtësira, dhe produktet e nevojshme seriozisht për të bërë punë të caktuar.
 • Mbikëqyrja e Personelit Burimeve-Motivimi, ndërtesë, dhe drejtimin e personave si ato funksionojnë, dalluar individët më efektive për punë.
Edukimi Kualifikimi Kualifikimi njohuri
 • Magjistraturës-Diplomë
 • Diplomë të shkollës së mesme (ose GED ose të shkollave të mesme Certificates ekuivalenca)
 • Asnje
Karrierës Menaxhimi Aftësi Paraprake
 • AchievementsORAttempt – 92.61%
 • këmbëngulje – 88.41%
 • nismë – 92.94%
 • autoritet – 91.87%
 • Bashkëpunimi – 93.33%
 • Shqetësuar në lidhje me të tjerët – 94.13%
 • Positioning kulturore – 89.13%
 • Vetëkontroll – 94.18%
 • Prag stresi – 98.40%
 • AdaptabilityORFreedom – 92.42%
 • siguri – 96.40%
 • Fokusimi në thellësi – 99.60%
 • etikë – 97.00%
 • liri – 91.25%
 • zhvillim – 87.17%
 • menduarit analitik – 90.63%

Rreth Jakobit

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *