shtëpi / Uncategorized / Aircraft Launch dhe Rimëkëmbjes Specialistët Job Përshkrimi / Përgjegjësia Template dhe detyrave

Aircraft Launch dhe Rimëkëmbjes Specialistët Job Përshkrimi / Përgjegjësia Template dhe detyrave

Drejtuar dhe të vazhdojë ruajtjen e produkteve të arrestuar, catapults, dhe fizike të lidhura, hidraulike, dhe kontrollit-sistemet e nevojshme kryesisht në kompani aeroplan fluturim dhe ulje funksionet. Detyrat përfshijnë duke shtuar dhe mbajtjen e ndihmon imazhin ulje; testimin dhe ruajtjen e fillimit dhe çlodhje Pajisje që përdorin elektrike dhe mekanike veshje provimit dhe mjete dore; inicimin e sistemeve Airfield arrestuar, të tilla si kufijtë aksidenteve dhe telat, gjatë situatave ulje emergjente; duke Fillimi avion dhe restaurimit bizneset që aplikojnë tregues të dorës ose të ndriçimit; dhe duke mbajtur dru zjarri e avionit fillon, recoveries, dhe servisimin gear.

Aftësitë e punës duhet

   Rreth superadmin

   kontrolloni gjithashtu

   Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

   Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Includes loft employees and wooden lure

   Lini një Përgjigju

   Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *