shtëpi / Uncategorized / Pajisje Bujqësore Operators Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Pajisje Bujqësore Operators Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mund të funksionojnë mjetet palëvizshëm për të bërë punët artikull-kulture, për shembull zhvoshkje, duke, shirje, dhe ginning.

Aftësitë e punës Kërkesat
 • ndryshoj, kthej, dhe sistemet e shërbimeve të fermave dhe të informojnë profesionistët kur pajisjet dështimet.
 • Shih dhe të akorduar në sistemet funksionojë për të zbuluar gear dështon.
 • ujitur tokën, duke përdorur hidraulik transportueshëm ose harrojnë sistemet, dhe për të ruajtur kanale apo tubacioneve dhe i dërgon.
 • Përzierje dhënë burimet ose substanca, dhe zgjidhjet hale, dusts, ose perime në mbjell ose spërkatës pajisjet.
 • Run ose tentojnë pajisje përdoret në prodhimin bujqësor, të tilla si për shembull traktorë, mixes, dhe lotim produktet.
 • Ndryshimi rregullime vendosjen, inicializoj, dhe ndryshojnë sistemeve në makineri.
 • Të fortë dhe të kontrolloni aktivitetet e ekuipazheve funksion të punësuar në mbjelljen, tëharrje, ose veprimet në rritje.
 • Transportues të modeleve të furnizimit duke përdorur produkte apo hoppers peshë, duke përdorur sfurqe, augers këmbimit, thith hyrje ose forklifts.
 • Shiringë pleh apo pesticideve zgjidhje për çrregullime, fungi dhe duhan progres, dhe për të menaxhuar insektet, aplikuar sprayers dore.
 • Park që është vë përdor për kamionë, aplikimin e vida dhe handtools.
 • Puna towed pajisje të tilla si spreaders plehut ose fara stërvitje për aerosol bimësisë, dhe fekondoj, particles.
 • Drive kamionë me pajisje cart, produktet, bimët, ose stafi i fshatit.
 • Shko pranë ose hipur në pajisjet rritje duke aplikuar lule në elementet e mbjell në periudha të cilat janë zgjedhur.
 • Konsideroni bimore -filled shtangë dore histori, dhe pots së bashku me fakte të tjera që u identifikuese.
 • Load dhe shitet pots ose bimë të burimeve, aplikuar forklifts, handtrucks, shiritat, ose transferimin augers apo vetë.
 • Produktet tutorial se shiritave të hedh sende që janë dëmtuar apo kalbje, gjithashtu për të kontrolluar rrjedhjen nëpërmjet makinave.
 • Fix bagazh apo vendndodhja kazanët në lirimin përfundon e makinerive për të kapur mallrat, zhdukjen dhe duke përfunduar kazanët totale.

Profesioni Pursuits Kualifikimi
 • Leximi Njohuri të kuptuarit e përbërë fjali dhe paragrafë në dosjet që lidhen me punën.
 • Active Dëgjimi-paraqitur vëmendjen të gjithë se çfarë thonë njerëzit e tjerë, duke përdorur kohë për ju për të realizuar artikujt duke u krijuar, Pyetjet kureshtar si të saktë, në vend se të ndërprerë në momentet që janë të papërshtatshme.
 • Shkrimi-Në letër, si hije kërkesat e audiencës bashkëveprojmë me sukses.
 • Duke folur-Duke folur për të tjerët për të përcjellë informacion në mënyrë efikase.
 • Matematikë-Shfrytëzuar matematikë për zgjidhjen e problemeve.
 • Research-Aplikimi rregulla dhe teknika për të zgjidhur problemet teknologjike.
 • Të menduarit kritik-Shfrytëzimi arsye dhe duke menduar për të identifikuar dobësitë dhe talentet e metodave, ide apo opsione alternative të problemeve.
 • Active-Learning-Njohuri përfitimet e info se është i freskët për zgjidhjen e çdo problem të kohëve të fundit dhe të ardhshme dhe në vendimmarrje.
 • Teknikat-Përdorimi i të mësuarit dhe përzgjedhjen e praktikave dhe metodave të drejtë për problemin teachingPEReducational kur të mësuar apo edukuar çështje të reja.
 • Kontrollimi-CheckingANDDiscovering efikasitetin e vetes, individët që janë të ndryshëm, apo biznese të ndërmarrë veprime korrigjuese ose për të krijuar përparime.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për përgjigjet othersI dhe njohurive pse ata reagojnë si ata e bëjnë.
 • Koordinimi-Ndryshimi veprime në lidhje me hapat othersI.
 • Aftësi bindjeje-bindur të tjerët për të ndryshuar mendimet apo sjelljet e tyre.
 • Ndërmjetësimi-Sjellja e të tjerët së bashku dhe duke kërkuar për të pajtuar mospërputhje.
 • Asistimi-Coaching tjerët se si pikërisht për të bërë diçka.
 • Orientimi-zell shërbimit në kërkim të metodave për të ndihmuar individët.
 • Kompleksi zgjidhja e problemeve-dalluese çështje të ndërlikuar dhe hulumtimin info lidhur zbatojë opsione dhe për të ndërtuar dhe vlerësuar zgjedhje.
 • Operations Research-Studimi parakushtet Merchandise dhe ka nevojë për të bërë një dizajn.
 • Engineering Design-Engineering të funksionojë nevojat individuale dhe ndërtimit ose duke iu përshtatur pajisje.
 • Tools Selection-Përcaktimi i lloj të pajisjeve dhe mjeteve të nevojshme për të kryer një detyrë.
 • Programet këste-Instalimi, produktet, instalime elektrike, ose produkte për të në përgjithësi të përmbushur syze.
 • Programim-Kompozimin paketa kompjuterike në lidhje me qëllimet që janë të shumta.
 • Operacioni Ndjekja shikuara vlerësime, thirrjet, ose tregues të tjerë për të siguruar një pajisje është duke punuar në mënyrë efektive.
 • Operacion dhe Handle-menaxhimin e operacioneve të metodave ose veshje.
 • Pajisje Maintenance-Performing shërbimin rutinë në veshje dhe identifikimin kur.
 • Troubleshooting-Përcaktimi arsyet për gabimet operative dhe të vendosur se çfarë të bëjë në lidhje me ndonjë nga ajo.
 • pajisjet apo makinat shfrytëzuar pajisjet e nevojshme rivendosjen e-Fixing.
 • Kontrollin e Cilësisë Research-Ekzekutimin vlerësimet dhe provimet e artikujve, shërbimet, ose procedurat për të gjykuar të shkëlqyer apo të efikasitetit.
 • Dituria dhe vendimmarrjen-Duke pasur parasysh çmimet të krahasueshme dhe përfitimet e hapat e mundshme për të zgjedhur atë që është më e përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-Marrja e vendimeve se si një teknikë duhet të funksionojë dhe vetëm si rregullime në funksione, Sëmundjet, dhe gjithashtu atmosfera do të ndikojë rezultatet.
 • Sistemet Analiza-Përcaktimi i metodave apo treguesit e performancës dhe gjithashtu në përputhje me objektivat e sistemit të përshtatshëm apo hapat e nevojshme seriozisht për të rritur efikasitetin.
 • Time-Menaxhimi-Kontrollin periudhën personale dhe të tjerët’ Koha e një.
 • Menaxhimi i parave-Marrja e vendimeve se si të ardhurat e së shpejti do të shpenzohen për të marrë punë të përfunduar, e të dhënave të lidhur me këto fatura.
 • Mbikëqyrja e produktit Burimeve-Getting dhe duke parë drejt përdorimin e duhur të pajisjeve, lehtësira, dhe furnizimet e nevojshme seriozisht për të bërë punë të veçanta.
 • Administrimi i Personelit Burimeve-Krijimi, shtyrë, dhe duke çuar njerëzit, ndërsa ata funksionojnë, identifikimin e njerëzve shumë më të mirë për detyrën.
Kërkesa Training Përvoja Kualifikimi
 • Niveli High-School (ose GED ose High School Ekuivalenca Certification)
 • Më pak-se një diplomë të lartë të shkollës
 • mbi 3 muaj, upto gjashtë muaj dhe duke përfshirë,
Profesioni Komandës Aftësitë Kërkesa
 • AchievementsOREnergy – 85.78%
 • durim – 85.61%
 • motivimi – 84.76%
 • komandë – 60.81%
 • Bashkëpunimi – 60.60%
 • Problem në lidhje tjerët – 85.01%
 • Drejtimi social – 64.33%
 • Vetëkontroll – 99.50%
 • presioni Toleranca – 94.00%
 • AdaptabilityANDVersatility – 61.40%
 • seriozitet – 65.80%
 • Fokusimi në aspekt – 89.80%
 • seriozitet – 60.60%
 • liri – 93.99%
 • shpikje – 59.77%
 • menduarit analitik – 98.04%

Rreth Jakobit

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *