shtëpi / Administrator|Back zyra|shërbimi ndaj klientit / Asistente Administrative Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia e mostrës

Asistente Administrative Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia e mostrës

Përshkrimi i punës / Rolet dhe Përgjegjësia

 • Asistente Administrative përgjegjësitë punën Përgatit raporte memorandume korrespondencë etj
 • Ndihmuar klientët dhe palëve të treta me pyetje ankesat kërkon ndjekjen dhe gjetjen
 • Marrin dokumentet scan dhe fotografi nga dërguesit e klientit ose agjent
 • Të marrin informacionin e kërkuar kur është e nevojshme dhe të shqyrtojë për saktësinë
 • Ky pozicion kërkon aftësi të shkëlqyera ndërpersonale
 • Përgatitja dhe raportet prova korrespondencë dhe prezantimet
 • Drejton mbledhjet Outlook orarin kalendar dhe organizoni hotele udhëtimit
 • Plani dhe menaxhuar ngjarjet Webinars konferenca dhe seminare trajnuese
 • Ndihmuar me propozime prezantime etj
 • Aftësitë e preferuar njohuri e fortë teknike në kuadër të zbatimit të Excel Power Point të Microsoft Office Suite Word
 • Proactively rregullon oraret dhe mban klientët e brendshme mbështetur në dijeni të ndryshimeve në kohën e duhur dhe të saktë
 • Harton proofreads jep dokumentacionin e duhur dhe përfundon punën brenda vijave të caktuara kohore
 • Përkushtim në shërbim të klientit është thelbësore për koordinimin e punës për klientët tanë
 • Aftësia për prioritizimin dhe menaxhimin e projekteve të shumta në mënyrë efikase dhe në afat
 • shkrim dhe me gojë të komunikimit të shkëlqyer
 • Letra e biznesit hartimin korrigjim bocash
 • Ndihmuar në aktivitetet që lidhen HR
 • Kryen punë të tjera që mund t'i caktohen nga koha në kohë
 • Gjendje për të punuar nën mbikëqyrje minimale
 • Siguruar zyrën operacionet administrative janë në përputhje me ligjet dhe rregulloret e qeverisë politikat e kompanisë dhe standardet profesionale
 • Koordinimin dhe mbështetjen ekzekutiv dhe jo-ekzekutiv vizitorët kompanisë konferencë dhe ngjarje të tjera të veçanta për të siguruar arritjen e objektivave të biznesit
 • Ndihmon cakton ndërkombëtare me koordinimin e shërbimeve vizave zhvendosjes dhe të udhëtimit etj
 • Harton të dhënave dhe mesazheve informacion për sisteme të ndryshme të informacionit elektronik si të nevojshme
 • Komunikon në mënyrë efektive me personelin e brendshme dhe të jashtme dhe të konsumatorëve
 • Të hartojë dhe të mbajë të dhënat e zyrës për mbajtjen e menaxhimit të dhënat dhe politikës së sigurisë së informacionit dhe gjithashtu siguron plotësinë dhe saktësinë e të dhënave
 • Përgatitja e raporteve javore dhe mujore dhe të sigurojë punonjës dhe projektit të informacionit dhe statistikave të nevojshme për mbështetjen e funksioneve të tjera
 • Mbështetja administrative për dokumentin e dorëzimit dhe mbajtjen e shënimeve
 • Proceset përgatit dhe regjistron kontrolle për klientët
 • Ndihmon personel tjetër me kontaktojnë shitësit bankat dhe ndërmjetësit
 • Pajton faturat mban spreadsheets dhe organizon dokumente klientit
 • Ofrojë shërbime të shkëlqyera të konsumatorëve për të punësuarit dhe palët e tjera
 • detyrat e përgjithshme administrative siç kërkohet
 • Aftësia për të kaluar detyra të shpejtë dhe për të ruajtur cilësinë e saktësisë dhe përfundimin në kohë të punës
 • Aftësia për të vepruar pajisje të përgjithshme zyre
 • Aftësia për të ruajtur konfidencialitetin e rreptë të firmës s informacionit të klientit
 • Correlating informacion në lidhje me të dhënat e projektit
 • Aftësia për të kryer detyra të shumta në mënyrë të pavarur dhe njëkohësisht
 • Aftësia për të krijuar marrëdhënie dhe të merren në mënyrë efektive me të gjitha nivelet e organizatës
 • Të ruajtur furnizimet e departamenteve dhe kontakte pajisje shitësit dhe urdhrat furnizon si të nevojshme
 • Aftësia për të Demonstrojnë shërbime të shkëlqyera të konsumatorëve
 • Kuptojnë procedurat dhe funksionet përkatëse shpejt dhe t'i zbatojnë pa mbikëqyrje të menjëhershme
 • Ruajtur blerjen zgjedhur dhe të dhënat kompjuterike mund të mbajë bazën e të dhënave shitësi

Rreth superadmin

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *