Ударни вести
Насловна / Некатегоризирано / Специјални сили офицери Опис на работата / Одговорност на примерокот и улоги

Специјални сили офицери Опис на работата / Одговорност на примерокот и улоги

Кормилари елита клубови кои се однесуваат ненормално функции од воздух, земјиште, или морскиот брег во текот надминат или за време на мир. Овие рутини вклучуваат разурнувања сомнителни рации , извидување, пребарување и спасување, борбата против тероризмот и борбата против тероризмот. Заедно со својата битка настава, прави претставници, кои се единствени често имаат јазици кои се меѓународни, и кориснички обука во пловењето, риболов, падобран, за итни случаи, криза медицина. Должности вклучуваат водечки софистицирани операции извидување и анализа на разузнавачки податоци; регрутирање, Тренирање, и опремување пријатен причини; основните напади и инвазијата на еден противнички играч области; обука на вработените за спроведување на лични мисии и истовремениот програми; прави стратешки и тактички планирање политички деликатни задачи; и управување чувствувате алатки за комуникација.

Работни вештини Квалификација

   за superadmin

   Исто така, проверете

   модел Дејци, Дрво Опис на работата / Улогите и одговорностите на примерокот

   Соберете спектар целосна големина и дрво точни модели на предмети. Вклучува мансарда вработени и дрвени наведуваш …

   Оставете Одговор

   Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *