Ударни вести
Насловна / администратор / Безбедност директор Опис на работата / улоги / Должностите и одговорностите на примерокот

Безбедност директор Опис на работата / улоги / Должностите и одговорностите на примерокот

Опис на работно место / улоги / Должностите и одговорностите на примерокот

 • Осврти несреќа извештаи корективни активности преземени и прави дополнителни препораки колку што е потребно
 • Врши 18 проценки милја возење на сите вработени возење округот возила и дава препораки во врска со сиромашните навики за возење
 • Обезбедува консултации услуги на оддели за да им се помогне во развојот на ефикасна програма за идентификација на опасноста инспекција и обука
 • Врши периодичен преглед на програми за безбедност и развива предлози за ревизија
 • Спроведува претходна инспекции на зграда за опасности пред закуп или купување
 • Обезбедува услуги на персоналот на Советот за безбедност за да се помогне во извршувањето на одговорности и функции
 • Одржува и надградува професионални вештини и развој на знаење преку посета на семинари и програми за обука и читање на трговијата и стручни списанија и публикации
 • Врши и други царински давачки како што се доделени
 • Познавање на принципите практики и методи за безбедност и програми OSHA
 • Применливи државата федералните и локалните прописи кодови закони делува правила и прописи и законски прашања
 • Принципи и техники на обука на вработените
 • Методи и техники на истражување статистичка анализа и презентација на извештај
 • Сите компјутерски апликации и хардвер поврзани со извршување на основните функции за работа
 • Внатрешна одделенски политики и процедури
 • Округот влада организацијата и работењето
 • Вештина во нетактично иницијатива дискреција и независен суд во утврдените насоки
 • Истражување на собирање и сумирање на различни информативни и статистички податоци и материјали
 • Организирање на приоритети поставување работна средба критични рокови и следење на задачи со минимум насока
 • Користење на VDT прецизно и брзо да влезат и добивање на податоци и информации
 • Усното со внатрешните граѓаните персонал и други одделенски персонал со цел да се даде и да добијат информации на љубезен начин
 • Важни информации за апликација Тоа е ваша одговорност е да се демонстрира преку вашата апликација материјали како што ќе ги исполнуваат минималните квалификации за позицијата за која аплицирате
 • Способност за работа под притисок и во согласност со правилата на компанијата
 • Да се ​​развијат постапки се подготват за безбедност за безбедност документи и планови за безбедност
 • Офицерот за безбедност е одговорен за следење и оценување на опасните и небезбедни ситуации и развој на мерки за да се осигура безбедноста на персоналот
 • Директор за безбедност може да го оствари итни орган за да се спречи или запре небезбедни акти
 • Офицерот за безбедност гарантира безбедност и здравје сајтот план се подготвува и спроведува
 • Обезбеди подготовка и спроведување на Мапа на безбедност и здравје план-Управување со ризици опасноста од сајтот

За Јаков

еден коментар

 1. 5 star Hotel Mein Suraksha guard ki duty ke Niyam kya Hote Hai

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *